Zaterdag 1/6 Toertocht K.Goddaert - Uitnodiging koud buffet - Foto's

1 view
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
May 29, 2024, 12:29:14 PMMay 29
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

  • Komende zaterdag nemen zowelde a- als de b-groep deel aan de Toertocht Kristof Goddaert in De Klinge. Opgelet: beide groepen vertrekken in Belsele om 9 uur. Uitzonderlijk is dus geen rit op zaterdag om 13 uur! Met de verplaatsing van Belsele naar de start en terug naar huis zal de afstand voor de a-groep 145 km bedragen, de b-groep is na 75 km weer in Belsele. De clubkas betaalt de deelnameprijs voor wie meerijdt. Onderweg voorziet de organisatie 1 of 2 bevoorradingen (volgens de afstand). Voor de a-groep plannen we een langere middagstop, zoals gebruikelijk bij dagritten boven 100 km. Bij aankomst is er voor elke deelnemer een aandenken en een pannenkoek. Iedereen op post voor deze rit die ook gesteund wordt door onze sponsors 't Fruitparadijs  en Huis Jozef. Zie onze website voor meer (o.a. het parcours).
  • Verandering van spijs doet eten. Na vele barbecues de voorbije jaren, en de Italiaanse avond vorig jaar, nodigen wij op zaterdag 22 juni alle Trappers, familie en vrienden uit om aan te schuiven aan een koud buffet. We verwachten jullie in de cafetaria De Klavers om 18 uur. Inschrijven kan tot 10 juni door het inschrijvingsformulier ingevuld terug te bezorgen bij de start van een rit of via mail
  • Ondertussen is het foto-album seizoen 2024 aangevuld met foto's van de sponsorrondrit, de passage van de Ronde Van Vlaanderen en diverse andere (dag-)ritten.
--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages