Coronamaatregelen

0 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jul 24, 2020, 8:48:02 AM7/24/20
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Het coronavirus is aan een nieuwe opmars bezig.

Daarom vragen we met aandrang alle voorzorgen in acht te nemen. Het voorbije weekend werd af en toe toch nog opgemerkt dat er in de groep gespuwd en/of gesnoten werd. Dit kan absoluut niet worden toegelaten!

Verder wijzen we op de nieuwe regels in verband met de verstrenging van de mondmaskerdracht die vanaf nu opgelegd worden door de overheid. Het is voortaan verplicht om ook in horecazaken mond en neus te bedekken wanneer men niet aan tafel zit (dus bij het binnenkomen, buitengaan en verplaatsen, bijvoorbeeld naar het toilet gaan). Zorg er dus voor steeds een mondmasker (of evt. een 'buff' of sjaaltje) bij te hebben, zeker op dagritten met tussenstops (zoals dit weekend tijdens Belsele - Geraardsbergen - Belsele), of wanneer je achteraf nog in het clublokaal iets blijft drinken.

Voor 'contact-tracing' is het voortaan ook verplicht om in horecazaken je contactgegevens na te laten. Aangezien wij een deelnemerslijst hebben per rit, volstaat het mogelijk 1 persoon (bestuurlid) op te geven, waarna die indien nodig de rest van onze groep kan contacteren, maar mogelijk moet toch iedereen zijn gegevens nalaten.

En natuurlijk dient nog steeds fysiek contact te worden vermeden (geen handen schudden!), afstand te worden gehouden, en je wekelijkse contacten te beperken tot 15 personen. Beperk je 'bubbel' binnen de Trappers dus zoveel mogelijk tot dezelfde mensen, en als je buiten de club nog ontmoetingen hebt, zorg er dan voor dat je tot 15 personen in totaal beperkt blijft.

Hou de regels en raadgevingen van de overheid in de gaten, want het is niet onwaarschijnlijk dat deze de komende dagen en weken nog zullen aangepast (verstrengd) worden.

Doe je best en hou het veilig, zodat we hopelijk binnenkort niet opnieuw onze clubritten moeten stopzetten. 

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages