Herneming dagritten

3 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jun 25, 2021, 11:04:49 AM6/25/21
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Steeds meer versoepelingen van de Covid19-regels worden van kracht. Vanaf 27 juni mag er in de horeca met maximaal 8 personen aan 1 tafel worden plaatsgenomen.

Dat is niet alleen goed nieuws voor na de ritten te verbroederen ophet terras of in het clublokaal De Klavers, maar onder deze omstandigheden denkt het bestuur van de Belseelse Trappers dat het weer mogelijk moet zijn dagtochten te ondernemen, met 1 of 2 stops onderweg. Vanaf juli starten we daarom weer met langere zaterdagritten, met vertrek om 9 uur.

's Namiddags blijft er elke zaterdag ook een rit voor de b-groep om 13 uur, met een afstand van ongeveer 70 km.

Ontdek hier het rittenschema voor de rest van het seizoen. 

We maken weer een mix van vlakke en iets pittigere ritten, met bekende tochten uit de clubgeschiedenis, maar ook enkele nieuwe of deels vernieuwde parcoursen.

Zo is er deze week al meteen een nieuwe (korte) rit naar Heusden, en volgt er later op het jaar nog een uitdagende nieuwe rit naar Lierde, met daarin o.a. de beklimmingen van de Molenberg, Berendries en Elverenberg. De rit Wambeek is eveneens voor een groot gedeelte aangepast.

En de oefenrit Muco wordt tijdelijk aangepast wegens wegenwerken (blijkbaar wordt de Mendonkdreef, bekend door de vele putten, eindelijk onder handen genomen).

Wie een gps-toestel gebruikt, kan de (nieuwe) trajecten best op voorhand inladen, zeker nu de voorzitter er nog een hele tijd niet bij zal zijn om de juiste weg te wijzen.

Veel fietsplezier, en tot binnenkort!

--

Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages