Sponsorrondrit / Barbecue

1 view
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jun 1, 2022, 3:38:16 AM6/1/22
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Pinkstermaandag 6 juni doen we onze traditionele rondrit bij de sponsors. We verwachten jullie uiteraard tiptop in orde in de nieuwe clubkledij.

Omdat we bij bijna alle sponsors passeren om o.a. een groepsfoto te maken voor de zaak, en er enkele nieuwe sponsors zich willen voorstellen in hun zaak, zullen we onze tussenstops wat korter moeten maken dan vroeger, om nog op een 'treffelijk uur' weer in Belsele terug te zijn.

We beginnen aan het terras van De Klavers met een groepsfoto die later uitvergroot zal opgehangen worden in het clublokaal. We verzamelen hiervoor een kwartier vroeger, dus om kwart voor negen! Wees op tijd! We willen iedereen op de foto.

De rest van de planning vind je op de homepagina van onze website.

Op zaterdag 25 juni nodigen we jullie om 18 uur uit in De Klavers om een gezellige avond door te brengen. Onze keuze viel uiteindelijk toch weer op een barbecue. Kies zelf 2 of 3 stukken vlees/vis/vegetarisch. Traiteur Smaakmaekers voorziet de nodige bijgerechten en sauzen. Deze keer komt een ijswagen van Pitz-ijs voor het dessert. Inschrijfformulier hier en op www.trappers.be. Inschrijven tot ten laatste een week voordien, 19 juni.

En tenslotte vermelden we ook nog dat de nieuwe levering clubkledij binnen is. Wie iets bestelde kan met José de afhaling afspreken. Ook de stock is weer aangevuld en beschikbaar voor wie nog iets wil bijkopen. Bestellingen van niet-standaardkledij kunnen ook altijd doorgegeven worden. Wanneer we er voldoende verzameld hebben, sturen we ze door naar Cycler. De volgende gegroepeerde bijbestelling plaatsen we wellicht tegen september zodat de levering nog voor het eind van het seizoen kan plaatsvinden.

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages