Hervatting Trapperritten

3 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
May 10, 2021, 8:52:26 AMMay 10
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Iedereen staat te popelen om weer samen te kunnen fietsen.

De huidige regels laten groepen van maximum 25 deelnemers toe.

Daarom hebben we besloten om toch vanaf nu donderdag 13 mei 2021, Hemelvaartdag, opnieuw te starten met de Trappersritten.

Er zullen ritten zijn voor de a-groep en de b-groep. Indien er voor een groep meer dan 25 deelnemers zijn, vragen we om zich te verdelen over beide groepen, of indien nodig een groep in 2 te splitsen en met een minuutje verschil te vertrekken. Alle groepen zullen dezelfde rit rijden, de a-versie eventueel iets uitgebreid met een extra lus, of de b-versie iets ingekort. Niet iedereen is al in conditie. Hou rekening met iedereen en pas het tempo aan!

Omdat het nog niet toegelaten is om in Nederland met meer dan 2 samen te komen, zullen we ons beperken tot ritten in België.

Aangezien we maar weinig echt volledig Belgische ritten hebben, zullen we geleidelijk aan enkele nieuwe parcours  trachten uit te stippelen. Dat hierdoor soms geen vrije snelheid zal mogelijk zijn, is een kleine opoffering die we moeten ondergaan, maar het belangrijkste is dat we toch weer samen op pad kunnen.

Om verzekerd te zijn is het belangrijk om je lidmaatschap voor 2021 tijdig in orde te brengen indien dit nog niet gebeurd was.

We spreken voor de start van de rit af op de parking van de sporthal in Belsele. Meld je bij de volgwagenchauffeur, die je aanwezigheid zal noteren op het aanwezigheidsblad. De 50 cent deelname laten we dit jaar opnieuw vallen als compensatie voor het beperkte programma. Het is wel de bedoeling dit jaar de puntenstand bij te houden en een clubkampioenschap te organiseren, natuurlijk onder voorbehoud van de evolutie van de epidemie en de geldende maatregelen verder in het seizoen.

Hou de berichten en de website in de gaten voor het verdere programma en de nieuwe parcours.

Vergeet ook niet dat de algemene regels nog steeds gelden. We rekenen op jullie medewerking om deze te onderhouden: houd voldoende afstand, draag een masker wanneer nodig, ontsmet regelmatig je handen, enz. Probeer te vermijden om in de groep te spuwen en je neus te snuiten. Op die manier kunnen we hopelijk samen nog enkele maanden sportief plezier beleven

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages