Trappersjaar 2020

1 view
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Oct 21, 2020, 3:28:32 PM10/21/20
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

2020 zou een bijzonder Trappersjaar worden. En dat is het ook geworden, zij het niet om de juiste redenen.

Na amper 2 weken (met daarbij nog enkele regenritten) moesten we al stoppen omwille van de lockdownmaatregelen.

Gelukkig werd het de maanden daarop wel uitstekend fietsweer, en was fietsen nog altijd toegelaten. Het mocht nog niet in clubverband, zodat vele Trappers alleen, en later in kleine groepjes toch nog onze fijne sport konden blijven uitoefenen.

Vanaf juli hebben we dan toch nog een 'light'-versie van het programma kunnen organiseren. Het was in het begin wat zoeken en wennen om alles veilig en praktisch te kunnen organiseren, maar met de hulp van iedereen hebben we er toch nog een paar fijne maanden van proberen maken.

Helaas is er van ons feestjaar ter gelegenheid van het 50ste seizoen niets overgebleven. Geen barbecue, geen tweedaagse, geen Trappersfeest, zelfs geen kampioenschap, ...

We hopen dat we dit volgend jaar dubbel en dik kunnen inhalen, maar veel zal afhangen van hoe de pandemie evolueert. Op dit moment lijkt het weinig waarschijnlijk dat het seizoen 2021 al normaal zal kunnen starten, met startvergadering in januari, en fietswijding en koffietafel in februari. Ook voor de nieuwe clubkledij blijft het afwachten tot we alles veilig kunnen verderzetten (passen en verdelen van de kledij, enz.).

Het bestuur werkt deze winter met goede moed verder om volgend seizoen voor te bereiden. Wij kunnen blijven rekenen op de steun van onze sponsors, en ook financieel kan de clubkas het voorbije seizoen wel dragen.

Ondertussen kunnen jullie zoals de voorbije jaren ook in de winter blijven meerijden met de vrije oefenritten. Bij goed weer wordt er gestart om halftien aan de sporthal. Wim Sertyn, die al vaste kopman was in de tweede groep en sinds kort de plaats van Johan Piqueur heeft overgenomen in het bestuur, regelt het parcours en de snelheid met de aanwezige fietsers. Denk eraan om een reservebandje mee te nemen om bandenpech te kunnen herstellen, want er zal geen volgwagen meerijden.

Hou ook tijdens de winter de richtlijnen i.v.m. corona in de gaten. Mogelijks komen er (opnieuw) beperkingen op het vlak van sporten, groepen, of het overschrijden van lands- of gemeentegrenzen, enz.

We hopen jullie allemaal veilig en gezond terug te zien volgend seizoen. Waar, hoe en wanneer verneem je tijdig op www.trappers.be en per mail. 

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages