Belseelse Trappers seizoen 2021

4 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jan 13, 2021, 10:42:32 AM1/13/21
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Door de gekende omstandigheden moeten we elkaar al maandenlang missen. We hopen dat jullie en je familie deze tijd veilig en gezond doorkomen. Wij wensen jullie voor het komende jaar een terugkeer naar het normale leven, waarin we weer meer samen in groep dingen kunnen beleven, zonder voortdurend rekening te moeten houden met afstand, mondmaskers, bubbels van verschillende omvang en andere (noodzakelijke) regels die onze vrijheid beperken.

Wij kijken hoopvol naar de toekomst en nodigen jullie uit om vanaf nu je lidmaatschap voor het jaar 2021 te hernieuwen.

Hoe dat nieuwe Trappersjaar er zal uitzien, is nog heel onduidelijk. Zolang we niet opnieuw voltallig van start kunnen gaan, zullen de groepsritten beperkt worden. Onderling kan je wel afspreken om samen te fietsen, voor zover de regels dat toelaten (op dit ogenblik mag je in de buitenlucht met 4 afspreken, zolang je de onderlinge afstand respecteert).

De traditionele seizoensstart met fietszegening en koffietafel zal er dit jaar niet inzitten, want de regering heeft de huidige maatregelen, met o.a. de sluiting van de horeca, al verlengd tot 1 maart.

Toch is het aanbevolen je aansluiting in orde te brengen voor 1 maart. Met je aansluiting ben je namelijk ook verzekerd voor lichamelijke ongevallen wanneer je alleen of met enkele andere vrienden gaat fietsen.

Het aansluitingsformulier vind je op de website, of via deze link. Het lidgeld blijft onveranderd: 40 euro, of 30 euro voor wie jonger is dan 18 jaar. Neem ook nota van onze privacyregels en het clubreglement die ook hetzelfde zijn gebleven tegenover vorig seizoen.

Van zodra er duidelijkheid is wanneer we onze activiteiten weer mogen hervatten, stellen we de nieuwe rittenkalender voor. Het is in elk geval de bedoeling om dit jaar wel opnieuw een kampioenschap te organiseren indien we voldoende in groep kunnen rijden. Of er behalve de gekende oefenritten ook dagritten op het programma komen, zal er van afhangen of we voor de middagstops weer in groep in de horeca terecht kunnen. Ook of we de uitgestelde weekendtrip naar Roosteren dit jaar kunnen organiseren volgen we op naargelang de coronamaatregelen al dan niet tijdig versoepelen.

Tot zolang wensen wij jullie veel veilige -zij het misschien eenzame- fietstochten om toch de conditie te onderhouden en teveel coronakilo's te vermijden.

Hopelijk tot gauw!

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages