Seizoensstart zondag 25/2

12 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Feb 20, 2024, 4:43:21 PMFeb 20
to Belseelse Trappers

We komen samen in het clublokaal, de cafetaria van De Klavers zoals voor een gewone rit. We gaan niet zoals andere jaren om 9 uur naar de mis, maar vertrekken voor een gezamenlijke korte rondrit.
Tegen half 11 komen we weer toe aan de sporthal. Daar wacht de diaken van Klein-Sinaai ons op om de fietsen te zegenen. Aansluitend maken we een groepsfoto bij de seizoensstart (door de aanwezige pers of door onszelf). Rond elf uur kunnen we de benen onder tafel schuiven voor de traditionele koffietafel met belegde sandwiches.
Wie de korte rondrit niet meerijdt (jullie keuze hangt misschien af van de weersomstandigheden?) vragen we om zeker wel in clubtenu (en met koersfiets) aanwezig te zijn tegen half 11 voor de zegening.

OPGELET: zondag is er ook het carnaval in Belsele. De groepen verzamelen eveneens in de sporthal (polyvalente zaal) om daar iets na 11 uur hun feestelijkheden te starten. De parkeerplaatsen voor de sporthal (en op het parcours van de stoet) zullen niet of maar beperkt beschikbaar zijn. Kom dus beter niet met de auto naar Belsele, maar wel met de fiets, of parkeer je auto waar het toegelaten is om problemen te vermijden!

Bij de start van het seizoen is er opnieuw gelegenheid om kledij te bestellen die niet tot het standaardpakket behoort. Bestellen tegen eind maart, begin april, zodat de levering in mei kan verwacht worden (voor de sponsorrit?).

We wensen jullie een goed seizoen en een fijne start en rekenen op jullie talrijke aanwezigheid.

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages