Uitgestelde seizoensstart

2 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Feb 23, 2021, 1:55:47 PM2/23/21
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

In normale omstandigheden betekent de laatste zondag van februari de start van het Trappersseizoen. Helaas zitten we nog steeds opgescheept met de corona-epidemie. De overheidsmaatregelen om de ziekte onder controle te krijgen, laten niet toe om binnenkort al onze activiteiten te hervatten.

Het weer nodigt ondertussen wel al uit om de fiets weer van stal te halen. Dit kan zeker, maar nog niet in clubverband.

We herhalen nog even de belangrijkste regels waar je rekening mee moet houden. Samen afspreken (bijvoorbeeld om te fietsen) mag voorlopig nog steeds maar met maximaal 4 volwassenen, mits er voldoende afstand gehouden wordt. Mondmaskers zijn nog steeds verplicht op drukke plaatsen, handen regelmatig wassen en ontsmetten blijft ook een basisregel.

Wat het fietsen betreft dien je ook in acht te nemen dat verplaatsingen naar het buitenland beperkt zijn tot heel specifieke omstandigheden. Toeristische uitstappen naar het buitenland, waaronder ook fietstochten, zijn verboden. Vermijd dus fietstochten over de grens naar de Zeeuwse polders, maar blijf in België.

Het aansluitingsformulier voor 2021 staat ondertussen op de website www.trappers.be. Wie wil kan zijn lidmaatschap al verlengen. Sportievak heeft ons wel laten weten dat de verzekering van vorig jaar nog geldig blijft tot we onze activiteiten echt hervatten, dus zelfs als je lidgeld voor 2021 nog niet  betaald is, blijf je toch nog een tijd verzekerd indien je tijdens het fietsen een ongeval zou meemaken.

Wanneer we weer herstarten valt nog niet te voorspellen. We zullen (net als vorig jaar) pas herbeginnen wanneer we met de hele groep samen op pad kunnen. Versoepelingen naar groepjes van 8 personen waar nu sprake van lijkt te zijn, of zelfs een groep van 20, is praktisch moeilijk te organiseren. Daarom wachten we tot we met beide groepen volledig kunnen vertrekken.

Wanneer het zover is, verneem je dat zeker tijdig op de website en per mail. Op dat moment zal je ook nog een kans krijgen het lidgeld te betalen. Een nieuw rittenschema is daarom ook nog niet opgesteld en zal bekend worden gemaakt als we weten wanneer we zullen starten.

Tot het zover is moedigen wij jullie aan om toch stilaan weer de conditie op te bouwen en er met de fiets op uit te trekken, alleen of in beperkt gezelschap.

Hou het veilig, hou moed, en hopelijk tot gauw!  

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages