Arts wil onderzoek naar 32 jonge gevaxte artsen die plotseling zijn overleden

5 views
Skip to first unread message

Eli Kesef

unread,
Sep 25, 2022, 4:54:17 AM9/25/22
to
Bs"d

Arts roept op tot onderzoek naar 32 gevaccineerde collega-artsen die plotseling zijn overleden: ‘Dit is ongekend’

https://www.ninefornews.nl/arts-roept-op-tot-onderzoek-naar-32-gevaccineerde-collega-artsen-die-plotseling-zijn-overleden-dit-is-ongekend/

Arts William Makis heeft een brief gestuurd aan de Canadian Medical Association (CMA) waarin hij oproept tot een onderzoek naar de dood van 32 jonge Canadese artsen sinds de start van de corona-vaccinatiecampagne.

Sinds de uitrol van de coronavaccins in Canada in december 2020 heeft de CMA op agressieve en onethische wijze de experimentele coronavaccins gepusht, aldus Makis. De CMA was ook voorstander van een illegale en onwetenschappelijke vaccinatieplicht voor de 92.000 Canadese artsen, voegt hij toe.

Jullie hebben niet alleen de artsen, maar ook het volk verraden, stelt de arts. “Dit is ongekend.”
Zeer verdacht

Makis heeft bij de brief foto’s en informatie gevoegd van de 32 jonge artsen die plotseling en onverwacht zijn overleden in de afgelopen 16 maanden. Al deze artsen waren dubbel, drievoudig of viervoudig gevaccineerd tegen corona.

Deze sterfgevallen zijn zeer verdacht, schrijft hij. De artsen waren het ene moment gezond en het andere moment kregen ze een hartaanval, beroerte, ongeval of kregen ze plotseling een agressieve vorm van kanker.
Wettelijk aansprakelijk

Pfizer en Moderna kunnen dan misschien niet wettelijk aansprakelijk worden gesteld, maar de CMA wel, waarschuwt Makis. “Jullie kunnen niet blijven zwijgen terwijl de coronavaccins mogelijk tientallen jonge Canadese artsen doden en duizenden artsen een groot risico lopen om ernstige bijwerkingen te krijgen of te sterven.”

Hij roept de CMA op te onderzoeken waarom volledig gevaccineerde jonge Canadese artsen plotseling sterven.

https://tinyurl.com/deal-great

PauL

unread,
Sep 25, 2022, 11:58:38 PM9/25/22
to
Op Sun, 25 Sep 2022 01:54:16 -0700 (PDT) schreef Eli Kesef:

> Arts William Makis heeft een brief gestuurd

Een tweet met desinformatie sturen zal niet meer lukken
want zijn account is opgeschort:

https://twitter.com/MakisMD/status/1181283885683896320


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages