Slachtoffers vax: ‘VWS en RIVM: je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan’

4 views
Skip to first unread message

Eli Kesef

unread,
Sep 25, 2022, 2:10:17 AMSep 25
to
Bs"d

Slachtoffers vaccinatieschade: ‘VWS en RIVM zeiden: je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan’

https://www.ninefornews.nl/slachtoffers-vaccinatieschade-vws-en-rivm-zeiden-je-hebt-hem-vrijwillig-genomen-dus-span-maar-een-rechtszaak-aan/

Van 23 tot 30 september besteden diverse media aandacht aan het onderwerp vaccinatieschade. Slachtoffers worden van het kastje naar de muur gestuurd, omdat het onderwerp zo goed als onbespreekbaar is gemaakt.

Ondertussen is op de drempel van de herfst een nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona begonnen. De herhaalprik moet de afweer een ‘oppepper’ geven, zodat mensen ‘beter beschermd’ zijn wanneer er in het najaar of de winter een nieuwe coronagolf komt.

De Andere Krant sprak met een aantal slachtoffers van vaccinatieschade. Ze waarschuwen dat de prik niet voor iedereen veilig is. Zo moest John na zijn tweede Pfizer-vaccin naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Hij had maanden nodig om te herstellen. “Ik heb regelmatig moeten huilen van ellende,” zegt hij.
Huisarts: laten we het er maar niet meer over hebben

De 56-jarige Tineke kreeg na haar prik zoveel pijn dat ze dacht dat ze dood zou gaan. De 29-jarige Lisette kreeg na het AstraZeneca-vaccin een hersenbloeding.

De 44-jarige Iris was gezond, maar na de vaccinatie verslechterde haar gezondheid ernstig. Ze trok bij diverse instanties aan de bel, maar kreeg nul op het rekest. “VWS en RIVM zeiden: Je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan.”

De moeder van Jacques werd ongevraagd gevaccineerd. Toen ze vervolgens begon te dementeren, zei de huisarts dat ‘we het er maar beter niet meer over kunnen hebben’.
Nieuwe prik

“Er wordt informatie achtergehouden,” zegt de 64-jarige Miranda, die zwaar is getroffen door de prik. Ook de gezondheid van de bruisende Esther (51) ging na vaccinatie zienderogen achteruit. “De vaccinaties zijn een heel gevoelig onderwerp,” zegt ze.

De slachtoffers werden bovendien gecensureerd door onder meer Facebook. Ook kregen ze te horen dat ze gewoon weer een nieuwe prik moesten halen als ze hun QR-code wilden behouden. Meldingen bij het Lareb verlopen moeizaam.

https://tinyurl.com/gov-repair-kit

Norbert de strandkruier

unread,
Sep 25, 2022, 2:25:31 AMSep 25
to
Op zondag 25 september 2022 om 08:10:17 UTC+2 schreef Eli Kesef:
Ninefornews is een complottheorieënwebsite:
https://hoax.fandom.com/nl/wiki/9_For_News
--
Norbert de strandkruier
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages