'Er is een oversterfte van 700% onder kinderen. Houdt dit verband met vaccins?'

2 views
Skip to first unread message

Eli Kesef

unread,
Sep 21, 2022, 12:26:27 AM9/21/22
to
Bs"d

AfD en FVD: 'Er is een oversterfte van 700% onder kinderen. Houdt dit verband met vaccins?'

https://www.dagelijksestandaard.nl/europese-unie/700-oversterfte-onder-kinderen-fvd-en-afd-eisen-antwoorden-van-europese-commissieAlternative für Deutschland en Forum voor Democratie (FVD) willen van de Europese Commissie antwoord hebben op de vraag: hoe kan het dat er een oversterfte van 700% is onder kinderen? Covid-19 is voor kinderen vrijwel ongevaarlijk. Dus waar komt die oversterfte dan vandaan? FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff heeft wel een idee: 'Houdt dit verband met de Covid-19 vaccins?'

Joachim Kuhs (AfD) en Marcel de Graaff (FVD) hebben de armen ineen geslagen. De twee Europarlementariërs willen namelijk uitvinden hoe het toch kan dat de oversterfte onder kinderen enorm gestegen lijkt te zijn. Dit terwijl die oversterfte niet op het conto van Covid-19 geschreven kan worden. Er is dus iets anders aan de hand.
Lees ook
CBS geeft toe: 'Er is extra oversterfte, niet door corona. We moeten onderzoeken waardoor dan wel'
Download onze App for Android én (of) voor iPhone!

"Een stijging van 700% is schokkend," aldus De Graaff. "Dit moet tot de bodem uitgezocht worden. We hebben het hier over onze kinderen."

De Graaff is met name geïnteresseerd in het antwoord op de vraag of het mogelijk verband houdt met het Covid-19 vaccin. Daarom wil hij ook weten of en zo ja hoe hier onderzoek naar wordt gedaan. Natuurlijk eist hij volledige transparantie over deze overlijdens.

"Een nieuwe Covid-19 prikronde gaat weer van start," gaat hij verder, "deze keer met een vaccin dat niet getest is op mensen. Welke risico's lopen de mensen? Welk risico lopen onze kinderen?" Zolang daar geen duidelijkheid over is heeft hij "een dringend advies: Laat je niet prikken."

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)


De drie vragen die Kuhs en De Graaff hebben ingediend zijn:

1. Kan de Commissie aangeven of de berichten over hoge oversterfte kloppen en of er een (mogelijk) verband is met Covid-19 vaccins?

2. Kan de Commissie aangeven of ze onderzoek doen naar de mogelijke oorzaken (zoals Covid-19 vaccins) van de oversterfte en zo niet, waarom niet en hoe verdedigen jullie dit gezien jullie plicht om te waken over de fundamentele rechten van burgers?

3. Is de Commissie bereid alle gerelateerde data over sterfte vrij te geven - inclusief de mogelijke oorzaken en de Covid-19 vaccinatiestatus?

https://tinyurl.com/new-consp-the

Mubuntu

unread,
Sep 23, 2022, 9:12:01 PM9/23/22
to
Zo verdienen ze nu eenmaal hun geld!


--
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages