Fwd: e-seminer Dr. Zerrin Başer 26 Eylül Çarşamba 16:00 - 17:00

6 views
Skip to first unread message

NAMIK BUDAK

unread,
Sep 20, 2012, 1:34:29 AM9/20/12
to nil budak, basogre...@googlegroups.com, ovaakcai...@hotmail.com


---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: Öğretmen Akademisi Vakfı <bi...@orav.org.tr>
Tarih: 19 Eylül 2012 21:53
Konu: e-seminer Dr. Zerrin Başer 26 Eylül Çarşamba 16:00 - 17:00
Kime: namik...@gmail.com


Güz dönemi eKampüs e-seminerleri başlıyor!

E-seminerimizde bu haftaki konuğumuz Dr. Zerrin Başer

26 Eylül 2012 Çarşamba saat 16.00-17.00 arasında Dr. Zerrin Başer tarafından sunulacak olan "Koçluk ve Koçluğun Eğitime Katkısı Üzerine Söyleşi" konulu e-seminerimize davetlisiniz. Sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşacaktır. e-seminerimize kayıt için tıklayınız:

Seminerimize ücretsiz katılmak için aşağıdaki linki kullanarak 26 Eylül saat 12:00'a kadar kayıt olmanız gerkmektedir.

http://www.orav.org.tr/anket/e_S_zerrinbaser_27_09_2012

Kayıt yaptıran katılımcılarımıza e-seminere nasıl ulaşacakları ile ilgili bilgi 26 Eylül saat 12:00'den sonra iletilecektir. Katılımcı kontenjanı sınırlı olduğu için seminere bir an önce kayıt yaptırmanızı öneririz.

Konuk

Seminer Konusu

Tarih

Saat Aralığı

Dr. Zerrin Başer

Koçluk ve Koçluğun Eğitime Katkısı Üzerine Söyleşi

26 Eylül 2012, Çarşamba

16:00-17:00

Dr. Zerrin Başer'nın Kısa Özgeçmişi

Dr. Zerrin Başer, Robert Kolej’inin ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş ve Aile Hekimliği Uzmanlık ihtisası yapmıştır. Aynı zamanda Uluslararası Proje Yönetimi diploması olan Dr.Başer, Sağlık Bakanlığına farklı alanlarda danışmanlık yapmış bu süreçlerde çeşitli organizasyonlar ve sivil toplum kuruluşlarının savunuculuk, kurumsal gelişim ve stratetjik planlamaları konularında çalışmıştır. 

Dr.Zerrin Başer, sağlık alanında yürüttüğü çalışmalarının yanı sıra yaklaşık 22 yıldır İNSAN gelişimi alanı ile ilgilenmektedir. Türkiye’de başladığı NLP eğitim sürecini Amerika’da  The Society of Neuro Linguistic Progamming’de devam ederek NLP kurucusu ve halen isim hakkı sahibi olan Dr. Richard Bandler’dan eğitim almıştır. 2004 yılında Denge Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti.’ni kurarak NLP eğitmeni ve uzmanı olarak bu alandaki eğitim ve danışmanlık hizmetlerine başlamıştır.  

Dr. Başer, NLP’nin gelişimine büyük katkı sağlayan Dr.Milton Erickson’un yaklaşımları ile Dr. Marilyn Atkinson tarafından geliştirilen ve ICF (International Coaching Federation) onaylı “Çözüm Odaklı Koçluk” konusunda Kanada Erickson College International’in eğitimlerine katılarak “ICF-PCC-Professional Certified Coach - Profesyonel Koç” ve “Koçluk Eğitmeni” olarak koçluk çalışma, hizmet ve eğitimlerini yürütmektedir.

2007 yılından itibaren Erickson College International tarafından Çekoslovakya, Polanya, Slovakya ve Fransa eğitimlerinde Erickson Interational adına uluslararası eğitmen olarak görevlendirilmiştir. Temmuz 2008’den başlayarak Erickson College International’ın Türkiye eğitim, organizasyon ve yapılandırılmasını yürütmektedir.

Denge Merkezi 2008 yılından başlayarak Paul Meyer tarafından oluşturulan ve 40 yıldır 67 ülkede uygulanan Lidership Management Intstitute (LMI) Türkiye- il temsilciğini almış  ve satış, eğitmen koç, “Etkili Bireysel Verimlilik”, “My Tyme-Zaman/Başarı Yönetimi” gibi “Bütünsel Liderlik”, programlarını  Liderlik Üniversitesi ve Liderlik Zirveleri yaklaşımı ile yürütmektedir.

Dr.Başer halen profesyonel koç, uluslararası eğitmen ve  danışman olarak çalışmalarına devam etmektedir.




--
SELAMLAR... Namık BUDAK
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages