duna-kupa osszefoglalo

0 views
Skip to first unread message

Andras Radacsi

unread,
May 17, 2008, 5:40:22 PM5/17/08
to baseba...@googlegroups.com

sziasztok,

 

+++++++++

 

a szaraz tenyek:

 

Ausztria @ Magyarorszag 5:4 (10 inn)

Magyarorszag @ Szlovakia 0-10 (7 inn)

 

2008-as Duna Kupa végeredménye:

1. Szlovákia (2-0)
2. Ausztria (1-1)
3. Magyarország (0-2)

 

+++++++++++

 

nemi hatterinfo:

 

Tapasztalt doboink szama eleg limitalt volt, es mivel senkit sem akartuk tulhasznalni, igy egyik eredmenybol sem erdemes messzemeno kovetkezteteseket levonni. A 19 fos keretbol mindenki palyara lepett, folyamatos cserekkel. Erdekes volt a pozicio szerinti megoszlas is. Nem volt igazi 1B vedonk, volt harom 3B, 2x C, 4x OF, es 8(!!!) MI (kozuluk oten MI+P) es egy P. Emiatt sokan nem is a klubjukban megszokott pozicion vedekeztek, mivel elsodleges cel volt, hogy utes kozben lassa a szovetsegi kapitany a jatekosokat.

 

Az osztrakok U21 valogatottjukat kuldtek a Kupara, felnott kezdocsapatunkkal nem is tudtak mit kezdeni. A cserek utan a mi fiataljaink is szepen alltak a sarat. Vegul az osztrakoknak jott ki a lepes az extra inningben, mi sajnos nem tudtuk a futonkat hazahozni a 10 aljaban.

 

A szlovakok hazai palyan nem biztak semmit a veletlenre. Az osztrakok erejet latva, talan 1, de max 2 dobot hasznaltak, es nemi szerencsevel behuztak a meccset (4:2). Igy ellenunk boven maradt friss, eros kar, akiknek nem okozott tul sok gondot a mi ifjoncokkal tuzdelt kezdocsapatunk. Nalunk a dombon ismet lehetoseget kaptak a fiatalok, de a melyviz kicsit megijesztette oket, becsuszott jopar seta, es a kinalkozo lehetosegeket ki is hasznaltak eszaki szomszedaink.

 

Valogatottunk tagjai igazi csapatkent, egymast folyamatosan biztatva, segitve, fegyelmezetten kuzdottek vegig mindket meccset. Mivel nem minden valogatottjelolt tudott csatlakozni a DK-ra utazo kerethez, igy jatekeroben tovabbi javulasra szamitunk. A DK-rol hianyzo jatekosokat klubmeccseken nezi meg a kapitany, majd junius-julius folyaman tobb kozos edzest tervezunk. Mindezek figyelembevetelevel ugy erezzuk, a juliusi EB-re versenykepes csapattal utazhatunk majd.

 

Ingo Gottwald, Radacsi Andras

 

++++++++++++

 

jatekos szemszogbol, egy beszamolo olvashato itt:

 

http://www.obudabaseball.hu/index.php?site=news_comments&newsID=72&lang=hu


+++++++++++

 

udv,

a.

 


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages