موسوی و کروبی: خواستار توقف اعدام‌ها هستیم

1 view
Skip to first unread message

Halaj

unread,
Feb 1, 2011, 4:44:03 PM2/1/11
to ashghan-sabz-group


=========================================================================================================

علیه دورغ، علیه خشونت،برای  پیشرفت و گسترش جامعه مدنی حول شعار انتخابات آزاد برای تغییر مفهوم رابطه دولت و ملت متحد شویم

 "بیایم سبز زندگی کنیم"

=========================================================================================================
 گسترش اعتصابات عمومی وکم کاری جلوی سرکوب‌ها را خواهد گرفت و زمینه ساز همبستگی بیشتر جنبش وفرسوده گی مستبدان خواهد شد 
====================================================================================

هدف جنبش سبز متحول کردن جامعه است

===============================================================================================================
همه باید جنبش را با محوریت و پافشاری بر انتخابات آزاد به پیش ببریم انتخابات آزاد امکانی است برای گرد هم آمدن , با هم ماندن تمامی ایرانیانی که به 
شکوفایی و بهروزی سرزمینمان می اندیش اند
================================================================================================================

موسوی و کروبی: خواستار توقف اعدام‌ها هستیم

 میرحسین موسوی و مهدی کروبی،  در دیداری با انتقاد از موج اعدام های اخیر در ایران می گویند که این اعدام ها را ناشی «از بی تدبیری حاکمان و ایجاد رعب و وحشت در جامعه» دانسته اند و خواستار توقف اعدام های «بی رویه و بی حساب و کتاب» شده اند. آنها همچنین با اشاره به تحولات مصر تاکید کرده اند: «هیچ قدرتی نمی تواند بر خواست و اراده مردم مسلط شود.»

به گزارش سایت «تغییر» میرحسین موسوی صبح روز دوشنبه در منزل مهدی کروبی با او و آیت الله بیات زنجانی دیدار کرده و در خصوص مسائل مختلف از جمله «تحولات کشورهای عربی و رخدادهای اخیر در ایران» بحث و تبادل نظر کردند.

طبق این گزارش مهدی کروبی و میرحسین موسوی با اعتراض به موج اعدام ها طی ماه های اخیر و «تعجیل در اجرای احکام اعدام، بدون طی کامل مراحل دادرسی و قانونی در کشور» این رویکرد را ناشی از «بی تدبیری حاکمان و ایجاد رعب و وحشت در جامعه قلمداد کردند.»

میرحسین موسوی و مهدی کروبی گفته‌اند: «فارغ از چند و چون اتهامات افراد و درستی یا نادرستی این اتهامات، حق قانونی و شرعی هر انسانی است که با طی کامل مراحل دادرسی و قانونی بتواند از حقوق خود بهره مند شود.»

کروبی و موسوی اضافه کرده اند: «اعدام قریب به ۳۰۰ تن طی یک سال گذشته، آیا جز ایجاد رعب و وحشت در جامعه دستاوردی برای اذهان عمومی کشور دارد و نتیجه‌ای جز انزوای بیشتر ایران در مجامع بین المللی را به همراه نخواهد داشت؟ آیا اعدام بدون طی شدن مراحل دادرسی و بدون اطلاع خانواده متهم اقدامی انسانی و اسلامی است؟ خودداری از تحویل جسد به خانواده و بستگان دیگر چه صیغه ای است که به تازگی آنرا باب کرده اند.»

این دو رهبر مخالفان دولت تصریح کرده اند:«ما به عنوان شهروندان این کشور و عضوی از اعضای ملت آزاده ایران، خواستار توقف این شیوه هستیم و امیدواریم دستگاه قضایی کشور بتواند به طور مستقل و با رعایت حفظ اصل بی طرفی و برخوردار کردن متهمان از حقوق قانونی و شرعی خود و با عنایت به رافت و رحمت اسلامی تدبیری اتخاذ کند تا دیگر شاهد چنین روند ناصوابی در کشور نباشیم.»

موج اعدام‌ها در ایران طی ماه های اخیر باعث واکنش گروه های طرفدار حقوق بشر و نهاد های بین المللی شده است. کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته گذشته گفته بود: اجرای حکم اعدام در جمهوری اسلامی به مرز «هشدار» رسیده است.

سازمان دیده بان حقوق بشر نیز اعلام کرده است: «طبق گزارش‏های رسمی در ایران، مقامات از اول ژانویه سال جاری تا بیست و چهارم این ماه حداقل ٧۳ زندانی، یعنی به صورت میانگین نزدیک به سه زندانی را هر یک روز به دار آویخته اند.»

سارا لی ویتسون، مدیر بخش خاور میانه در سازمان حقوق بشر با اشاره به این که «مقامات مسئول در ایران هیچ احترامی برای جان انسان‌ها قائل نیستند»، گفته است: «بر طبق روند جاری مقامات ایران به سادگی بیش از ۱۰۰۰ زندانی را قبل از اتمام سال ۲۰۱۱ به قتل خواهند رساند.» 

تحولات مصر و تونس

میرحسین موسوی و مهدی کروبی در بخش دیگری از دیدار خود با اشاره به تحولا سیاسی در کشور مصر گفته اند:« هر چند در مصر شاهدیم حسنی مبارک به جای تمکین بر خواست و اراده ملت خود سالهاست تلاش می کند تا با برگزاری انتخابات های مهندسی شده و تشکیل مجالس فرمایشی و استفاده از نیروهای اراذل و اوباش مردم را سرکوب کند اما ره به جایی نخواهد برد چنانچه امروز نیز نتوانسته است با سرکوب و ارعاب بر اوضاع مسلط گردد.»

میرحسین موسوی و مهدی کروبی از رویکرد ارتش مصر در بحران سیاسی این کشور و مشروع دانستن خواسته های مردم استقبال کرده و گفته اند:« ارتش به درستی صدای انقلاب مردم را برخلاف حاکمیت مستبد و دیکتاتور مصر، شنیده است.»

میرحسین موسوی، نخست وزیر دوران جنگ ایران عراق و مهدی کروبی، رییس مجالس سوم و ششم شورای اسلامی همچنین گفته اند:«امروز در مصر با وجود تنش ها و درگیری ها اجازه راهپیمایی به معترضین داده می شود تا مشخص شود کفه اقبال اجتماعی کدامین جریان سنگین تر است لذا ما معتقدیم اگر در ایران نیز به معترضین پس از انتخابات اجازه راهپیمایی داده شود مشخص خواهد شد کدام جریان از پایگاه اجتماعی و مردمی برخوردار است.»

اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران با سرکوب شدید مواجه شد. به رغم راهپیمایی گسترده در روز ۲۵ خردادماه در تهران در اعتراض به انتخابات، مسئولان جمهوری اسلامی اجازه برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز به معترضان ندادند.

به گفته مخالفان دولت در ایران در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری ده ها نفر جان خود را ازدست دادند. مقامات قضایی و امنیتی ایران نیز به بازداشت هزاران نفر را در این اعتراضات اذعان کرده بودند و شمار زیادی از فعالان سیاسی و روزنامه نگاران همچنان در بازداشت به سر می برند.

=======================================================================================================

بگذارید مردم آزادانه سخن بگویند!

در پی موج گسترده‌ی اعتراضات مردم شمال آفریقا و خاورمیانه كه به فرار رییس‌جمهوری تونس و سقوط دولت او انجامید، اكنون بیش از یك هفته است كه مردم مصر، كه از فقر و بیكاری و فساد و خفقان به جان آمده‌اند، علیه دیكتاتوری حاكم بر این كشور به پا خاسته و خواهان بركناری حُسنی مبارك شده‌اند. با این همه، بر خلاف سقوط زودهنگام دولت تونس، حُسنی مبارك تاكنون نه‌تنها در مقابل خواست مردم مبنی بر بركناری او مقاومت كرده بلكه به شیوه‌های مختلف دست به سركوب و قتل مردم معترض زده است. از جمله‌ی این شیوه‌های سركوب،‌ قطع اینترنت و ارتباط الكترونیكی، ‌تعطیل نشریات، و به‌طوركلی جلوگیری از انتشار آزادانه‌‌ی اخبار و افكار از طریق رسانه‌ها است.

كانون نویسندگان ایران بر اساس منشور خود، كه مبارزه با سانسور از اصول بنیادین آن است، آزادی بیان را حق مسلّم مردم مصر می‌داند و جلوگیری دولت دیكتاتور مصر از فعالیت رسانه‌ها را محكوم می‌كند.

كانون نویسندگان ایران
۱۲ بهمن ۱۳۸۹
=======================================================================================================

البرادعی: مبارک باید تا روز جمعه کناره‌گیری کند

ایران امروز: مقارن ساعت ۱۴ ظهر به وقت اروپای مرکزی، شبکه تلویزنون الجزیره از حضوز دو میلیون تظاهرکننده در میدان التحریر خبر می‌دهد. علاوه بر میدان التحریر، مردم مصر در دیگر مناطق و خیابان‌های قاهره نیز فعالانه در تظاهرات ضددیکتاتوری شرکت دارند. 

ارتش مصر شب گذشته اعلام کرد که علیه مردم به خشونت متوسل نخواهد شد و خواست‌های مردم را مشروع می‌داند. تظاهرکنندگان می‌خواهند از میدان تحریر قاهره به سوی کاخ ریاست جمهوری حرکت کنند و ارتش قصد ندارد جلوی آنها را بگیرد. اعلامیه ارتش بزرگترین پیروزی مردم و ضربه‌ای مهلک بر پیکر رژیم مبارک بود.

جان لاین، خبرنگار بی بی سی در قاهره گفته است، اگر این اعلامیه نمایانگر اراده فرماندهان ارشد نظامی باشد، ضربه‌ای ویرانگر برای آقای مبارک خواهد بود. به گفته این خبرنگار، مبارک برای تسلط به اوضاع و کنترل شهر، نیازمند استفاده یا حداقل تهدید به استفاده از زور توسط ارتش است.

خبرنگار بی بی سی می‌افزود: «اعلامیه ارتش پس از درخواست مخالفان برای تظاهرات یک میلیونی در روز سه شنبه در مرکز قاهره صادر شد. اکنون به پایان رسیدن حکومت ۳۰ ساله آقای مبارک بیش از پیش محتمل به نظر می‌رسد.»

محمد البرادعی، رهبر ائتلاف مخالفان از مبارک خواسته است که تا روز جمعه از قدرت کناره‌گیری کند. وی گفته است تا زمانی که مبارک از قدرت کناره نگیرد با دولت مذاکره نخواهد کرد. اخوان‌المسلمین هم اعلام کرده که تا برکناری رئیس جمهوری مصر، هیچ گفت وگویی با دولت انجام نخواهد داد.




تشکیل «ائتلاف ملی تغییر»

به گزارش خبرگزاری آلمان، احزاب و تشکل‌های ملی مصر روز دوشنبه نشستی در مقر حزب «الوفد» تشکیل دادند که منجر به توافق برای تشکیل «ائتلاف ملی تغییر» با حضور همه گروه‌ها و احزاب مخالف شد. 

«جمعیت ملی تغییر»، حزب الوفد، حزب «ناصری»، ‌حزب «تجمع»، گروه «اخوان‌المسلمین»، حزب «الغد» و جنبش «ششم آوریل» از جمله تشکیل دهندگان ائتلاف جدید هستند. 

قرار است این ائتلاف روز سه‌شنبه نشستی را در دفتر حزب الوفد برگزار کند و پس از آن بیانیه رسمی درباره تشکیل این ائتلاف و ساز و کارهای آن برای تعامل با اولویت‌های مرحله کنونی صادر خواهد کرد. 

همچنین مبارك، عمر سلیمان را مامور كرده است اصلاحات سیاسی و مبارزه با فقر و فساد و نیز ایجاد توازن میان حقوق‌ها و قیمت‌ها را طبق جدول زمان‌بندی شده و در زمان سریعی انجام دهد. اصلاحات قانونی یكی از اساسی‌ترین خواست مخالفان است. 

این در حالی است كه «عمر موسی»، دبیركل اتحادیه عرب خواستار انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در مصر شد. 

آمریكا و اتحادیه اروپا نیز از حسنی مبارك خواسته‌اند زمینه را برای انتقال مسالمت‌آمیز و منظم قدرت و رفتن به‌سوی دموكراسی را ایجاد كند. 

تظاهرات هواداران مبارک

پایگاه خبری الجزیره نیز گزارش داد كه حزب حاكم با گردآوری هوادران خود تظاهراتی را به‌سمت میدان التحریر كه قرار است امروز در آن تظاهرات میلیونی مخالفان برگزار شود، هدایت كرده است. 

جمعی از هواداران حكومت نیز در برابر ساختمان صدا و سیمای دولتی مصر تظاهرات كردند و خواستار باقی ماندن مبارك در قدرت شدند. شاهدان عینی گفتند كه تعداد این تظاهركنندگان بسیار اندك است. 

برخی منابع نیز به الجزیره گفتند كه مراكز پلیس اقدام به سازمان‌دهی اراذل و اوباش كرده تا آنها را برای به‌هم زدن تظاهرات میلیونی امروز به میدان التحریر ارسال كند. 

حكومت مصر روز گذشته با تعطیلی سراسری راه‌آهن و توقف شبكه اتوبوسرانی تلاش كرد تا از رسیدن مردم به قاهره جلوگیری كند ولی ساكنان قاهره گفتند كه بسیاری از مردم از سراسر مصر با ماشین‌های شخصی به‌سمت قاهره حركت كرده‌اند. 

در همین حال سازمان‌های حقوق بشری مصر نیز از حسنی مبارك خواسته‌اند به‌منظور اجتناب از خونریزی ،از قدرت كناره‌گیری كند. دولت مصر برای جلوگیری از شركت مردم در تظاهرات میلیونی اقدام به پخش اعلامیه‌هایی در سطح شهر قاهره كرده و از آنها خواسته در تظاهرات امروز شركت نكنند. 

از سوی دیگر، آمریكا اعلام كرد كه «بارك اوباما»، رئیس‌جمهوری این كشور «فرانك ویسنر» را به‌عنوان فرستاده ویژه خود به مصر می‌فرستد تا در مورد اوضاع كنونی در این كشور گفت‌وگو كند. 

«رجب طیب اردوغان»، نخست‌وزیر تركیه نیز از مبارك خواست تا به حرف و خواسته مردم خود احترام بگذارد. 
=======================================================================================================
با سباس و آرزوى سربلندى و شادكامى شما 
حلاج

لینک ذیل مجموعه ایمل ها واخباری است که من روزانه انها را برای شما و دیگر دوستاران سرزمینم
ایمل می کنم. با عضویت در ان هم می توانید اخبار را مستقیما مشاهده کنید وهم مطالب واخباری را که
دانستن  ان را برای دیگران مفید می دانید قرار دهید.ولی قبل ازان" امیلی جدیدی در سایت گوگل" با نام
مستعاربوجود اورده وبا ان ایمل به ارسال اخبار اقدام نمایید.


خواهشمندم وقتي ايميلها را فوروارد مي فرماييد از بی سی سی استفاده کنید. بعد
از زدن فوروارد و باز شدن فايل ،‌ قبل از ارسال در فايل باز شده نام و آدرس
فرستنده قبلي را  حذف فرماييد.

Be kind and use the Bcc field whenever you send emails; and delete all
personal information so you do not expose your  personal data including
emails addresses and phone numbers or name.
have a nice day
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages