Google Groups no longer supports new Usenet posts or subscriptions. Historical content remains viewable.
Dismiss

OSZUST AGENCJA NIERUCHOMOŚCI

222 views
Skip to first unread message

neapolitanczyk...@gmail.com

unread,
Jan 2, 2014, 9:40:13 PM1/2/14
to
Oszust i hochsztapler szuka naiwnych frajerów i naciąga ich na 200 zł

Spróbujcie zapłacić a dam każdemu po flaszce,
kto odzyska swoje pieniądze
albo zobaczy mieszkanie do wynajęcia :)
A już na pewno nie znajdzie prawdziwej siedziby firmy.

Fikcyjne ogłoszenia:

lokumwstolicy.pl
dobremieszkania.com.pl
wynajmij.org
terazmieszkaj.pl
gdziezamieszkasz.pl
twojepokoje.com.pl
https://www.facebook.com/pages/zamieszkajorg/157219344344405?v=info

607931681 607-931-681
515477373 515-477-373
500375905 500-375-905
796555201 796-555-201
500375905 500-375-905
510784838 510-784-838
796444201 796-444-201
507428697 507-428-697
236928107


Lech Jarocki
CCX Property Group
Pempex
LE MARC LECH JAROCKI
NIP 568-15-63-154
Pułtusk, Kacice 31A, 06-100.
WARSZAWA ul. Smolna 15/4
bi...@zamieszkaj.org
http://www.webboar.com/www/zamieszkaj.org
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:AxvFIGDDZ1wJ:www.dobremieszkania.com.pl/polityka-prywatnosci+&cd=4&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=opera


Tyle że nie w KRS, ani Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.
CCX Property Group mieści się przy ulicy Złotej 61 w Warszawie - tam są biura do wynajęcia na godziny, czyli tylko skrytka pocztowa.

Firma PARTNERZYStatus Podmiot aktywny
Adres rejestrowy ul. Smolna 15/4
00-375 Warszawa, mazowieckie
NIP 568-12-32-948
REGON 17217060
PKD 68.31.Z - Pośrednictwo w obrocie nieruchomościami
Rozpoczęcie działalności 2001
Forma prawna Jednoosobowa własność prywatna

Neumann & Wiśniewski KBRF Sp. z o.o.
ul. Smolna 15 /4
00-375 Warszawa
woj. Mazowieckie
Tel. 22 826 11 30

http://forum.oferty.net/viewtopic.php?t=1609&sid=54ec3d5c8ce6e3075680fee00eda6fdf

tylko.p...@gmail.com

unread,
Apr 7, 2020, 4:17:29 AM4/7/20
to
zamieszkajplus.pl
Działają dość intensywnie na OLXie. Bardzo tanie mieszkania na wynajem, brak informacji o firmie w dziale kontakt, 200+ pln na start trzeba zobaczyć, aby się umówić na oglądanie mieszkania. Moje podejrzenia wzbudził wspomniany brak jakichkolwiek danych adresowych, fakt, że strona istnieje od bardzo niedawna, kompletny brak opinii o niej (nie licząc kilku postów z ostatniego miesiąca wyraźnie stworzonych przez autora strony jako kryptoreklama).

Po baardzo dogłębnych poszukiwaniach dokopałem się do informacji, że to wspomniany Pan Lech Jarocki za tym stoi.

Zaznaczam jednak, że po zebraniu tych informacji nie skorzystałem z ich usług, nie wiem więc czy nagle nie zaczęli świadczyć normalnych usług (choć po fakcie jak skrzętnie skrywają swoją tożsamość mam wątpliwości). Piszę, aby został ślad w internecie, na razie na hasło "zamieszkajplus.pl", czy "zamieszkajplus" nic nie wyskakuje.
0 new messages