1. What is Moe the bartender's last name?
ANSWER: Sizlak
2. What are the names of the three television shows featured in the
Spin-Off episode?
ANSWER:
"Chief Wiggum, P.I." - Clancy Wiggum plays himself. He's fired from his
job as chief of police in Springfield and moves to New Orleans to become
a P.I. Seymour Skinner plays Wiggum's sidekick, "Skinny Boy," who was
born and raised in "Nyaleans."
"The Lovematic Grampa" - Grampa Simpson is killed in a freak shopping
accident, but on the way to heaven, he gets caught in a jet engine, and
ends up flying back down to earth and landing in the Love Tester machine
in Moe's Cavern. Hilarity ensues as the Lovematic Grampa helps Moe with
his love life.
"The Simpson Family Smile Time Variety Hour" - A spoof of the campy
variety shows of the 70s.
3. What is Krusty the Klown's real name?
ANSWER: Herschel Krustovsky
4. Who provided the voice of Apu's arranged wife in "The Two Mrs.
Nahasapeemapetilans?"
ANSWER: Jan Hooks, of "Saturday Night Live" and "The Martin Short Show."
5. What was the name of Moe's short-lived family restaurant?
ANSWER: Uncle Moe's Family Feedbag.
Moe: "Uncle Moe, here I am! Eat your fries... eat 'em."
6. What is Grampa Simpson's first name?
ANSWER: Abraham
Grampa: "BEHIND YA!!!!"
7. What is the name of the character who lived with the Simpsons in the
"Poochie" episode?
ANSWER: Roy
8. What is the name of the nanny in the episode that spoofs "Mary
Poppins?"
ANSWER: Sherry Bobbins
Sherry: "I'm an original creation, like Rickey Rouse or Monald Muck."
9. This character hosted a morning radio show, entered a movie in the
Springfield Film Festival, and was once brainwashed into thinking he was
Bart. Who is he?
ANSWER: Hans Moleman
Hans: "Ohhhh.... my brains."
10. When Lisa and Bart anchored a kid's news show, what was the name of
the segment where Bart profiled the lives of town citizens?
ANSWER: "Bart's People"
11. What are residents of Springfield called? (examples: residents of
Washington are "Washingtonians", residents of New York are "New
Yorkers", residents of Texas are "Texans," etc., etc.). Hint: They are
not referred to the same as residents of real-life Springfields are.
ANSWER: Springfieldianites, although they may have been called
Sprinfieldians in some episodes as well.
12. When Bart and Lisa were asking celebrities to appear on Krusty's
comeback special, who was the only person to refuse?
ANSWER: Elizabeth Taylor
Liz: "I've got to fire that agent."
13. What contest did Mr. Burns win by bribing the judges?
ANSWER: The Miss Teen America Pageant
14. What does the C. stand for in C. Montgomery Burns?
ANSWER: Charles
15. When Krusty's show is cancelled, Sideshow Mel finds work at a fast
food joint. What is the name of Mel's new boss?
ANSWER: Mr. Johansen
16. In the Spin-Off episode, which family member refuses to take part in
the Simpson's variety show?
ANSWER: Lisa. She's replaced by a dim-witted but beautiful teenager.
Actress playing Lisa: "I'm Lisa, gorgeous, blonde and stunning!
Sophomore Prom Queen five years running!"
17. (Part 1 of 4) In the Film Festival episode, Mr. Burns tries to win
the festival by bribing two of the judges. Which judges does he bribe?
ANSWER: Krusty and Mayor Quimby
Krusty: "Let's just say Burns' film moved me.... INTO A BIGGER HOUSE!!!
Uh-oh! I said the quiet part loud and the loud part quiet!"
18. (Part 2 of 4) Whose film actually wins?
ANSWER: Barney Gumbel's film
Woman: "Did something crawl down your throat and die?"
Barney: "It didn't die!"
19. (Part 3 of 4) What is the title of the winning film?
ANSWER: "Pukeahontas"
Lisa: "This isn't Alcoholics Anonymous. This is a girl scout meeting."
Barney: "Is it? Or is it that you girls can't admit you have a
problem?"
20. (Part 4 of 4) Later in that episode, Mr. Burns attempts to rig the
Oscars. Who wins the award that Burns is after?
ANSWER: George C. Scott
George: "Oh, my groin!!"
21. What is the name of Sideshow Bob's brother?
ANSWER: Cecil
22. What is the name of Krusty's production company?
ANSWER: KrustyLu Studios
23. Who provides the voice of Lionel Hutz and Troy McClure?
ANSWER: Phil Hartman of "Saturday Night Live" and "NewsRadio"
Hutz: "Webster's Dictionary defines a contract as 'an agreement under
the law which is unbreakable'.... which is UNBREAKABLE.......... excuse
me, I must use the restroom."
24. (Part 1 of 4) What video game does Bart want so badly that he
shoplifts it?
ANSWER: "BoneStorm"
Milhouse: "Whoa! This is the coolest video game ever! And all I've
done is enter my name!"
(The text "THRILLHO" flashes on the screen in huge letters."
25. (Part 2 of 4) What is the name of the store that Bart steals the
game from?
ANSWER: Try-N-Save
26. (Part 3 of 4) When Bart is contemplating stealing the game, four
characters from video games encourage him. Which four characters are
they? Hint: One of them has never actually appeared in a real video
game, only a fictitious one featured on The Simpsons.
ANSWER: Actually, thinking back, I believe there were *5* characters,
not 4. Mario, Luigi, Sonic the Hedgehog, Donkey Kong and Lee Carvello.
Carvello: "I don't see how this is going to help your golf game...."
27. (Part 4 of 4) Following the whole shoplifting ordeal, Marge buys
Bart a video game. Which game does she buy him?
ANSWER: "Lee Carvello's Putting Challenge"
28. (Part 1of 3) In the episode where Sideshow Bob tries to eliminate
television, he is hiding somewhere on the Air Force base. Where?
ANSWER: Inside the Duff blimp
29. (Part 2 of 3) Who figures out where Bob is hiding?
ANSWER: Lisa
30. (Part 3 of 3) How does this person discover Bob's hiding place?
ANSWER: When Bob addresses the crowd, his voice is higher than normal
(well, that's what the script says, but actually, he's speaking at a
normal level the entire time). Lisa deduces that he must be near a
source of helium.
31. In the episode where Lisa starts a babysitting business, what does
she resort to selling when Bart ruins her endeavour?
ANSWER: Seeds.
Lisa: "You wanna buy some seeds?"
32. (Part 1 of 3) Which actress provides the voice of Malibu Stacey's
inventor?
ANSWER: Kathleen Turner of "Body Heat" (Reowwwwr!! <g>)
Turner: "Joe! Release me from your Kung Fu grip!"
33. (Part 2 of 3) What is the name of the doll that Lisa and the
inventor of Malibu Stacey create?
ANSWER: "Lisa Lionheart"
Lisa: "If just one little girl buys our doll, it'll all be worth it."
Turner: "Yes. Particularly if that little girl happens to pay 46,000
dollars for that doll."
Lisa: "What?"
Turner: "Oh, nothing. Kudos to you, Lisa!"
34. (Part 3 of 3) Who has the largest collection of Malibu Stacey
memorabilia in the world?
ANSWER: Waylan Smithers
Mr. Burns on Computer: "Hello....Smithers....You're....quite
good....at....turning me.... on!"
Smithers to Lisa: "You probably should ignore that."
35. In one episode, Homer fakes his own death so he can avoid spending
his Saturday picking up litter. He uses a dummy to fool everyone. How
much did the dummy cost him?
ANSWER: $600
Homer: "That's the best 600 bucks I ever spent."
36. (Part 1 of 2) In the episode where Homer and Marge go to a candy
convention, Homer steals the most valuable sweet there. What is it?
ANSWER: The Gummy Venus de Milo
37. (Part 2 of 2) After stealing the priceless sweet, Marge and Homer
are chased out of the convention. To keep the angry people at bay,
Homer creates a make-shift grenade and throws it into the crowd. What
is the grenade made of?
ANSWER: Buzz Cola and Pop Rox
Homer: "I'll see you in hell, candy boys!!"
38. In one of the halloween episodes, Homer finds a portal behind a
bookshelf that goes to another dimension - the 3rd dimension. He is
sucked into a black hole and ends up in the real world. At the end of
the episode, he enters a store. What does this particular store sell?
ANSWER: Erotic Cakes
Homer: "Mmmmmm..... Erotic Cakes....."
39. (Part 1 of 4) In the 80s, Homer was part of a Barber Shop Quartet
(despite the fact that none of its members were barbers). Who were the
other 3 ORIGINAL members?
ANSWER: Chief Wiggum, Seymour Skinner, Apu and Homer made up the
original group.
40. (Part 2 of 4) When the quartet hit it big, the group was advised to
get rid of one of its members. Which one?
ANSWER: Chief Wiggum. He was too "Village People."
41. (Part 3 of 4) Who became the 4th group member after the person in
the last question was kicked out?
ANSWER: Barney Gumbel
Barney: "Sure I'll join the group! Just let me find my toothbrush!"
42. (Part 4 of 4) What was the name of the quartet?
ANSWER: "The Be Sharps"
Apu: "We need a name that's funny at first, and gets less and less
clever every time you hear it!"
43. (Part 1 of 3) In the episode where Lisa becomes a vegetarian, a
beef-related film strip is shown to elementary school students.
Afterwards, the students are offered a snack, courtesy of the Beef
Council. What is this snack?
ANSWER: Tripe!
44. (Part 2 of 3) In the same episode, Lisa sabotages the barbeque Homer
is hosting. Roughly, what do the invitations for this barbeque have
printed on them?
ANSWER: "Come to Homer's BBBQ. The extra B is for BYOBB"
Lisa: "What's *that* extra B for?"
Homer: "It's a typo."
45. (Part 3 of 3) Which three people convince Lisa that she shouldn't
force her vegetarianism on other people? Hint: Only one of them lives
in Springfield.
Paul & Linda McCartney, and Apu
46. What American college did Apu graduate from?
The Springfield Heights Institutue of Technology (S.H.I.T.)
47. Two former U.S. presidents have lived across the street from the
Simpsons. Who are they?
George Bush and Gerald Ford
48. Name three cities, besides Springfield, that have been featured on
The Simpsons. There's a catch: they MUST be fictitious - in other
words, they cannot exist in real life.
Shelbyville, Capitol City, Ogdenville, Stenchburg, Mechanicsville,
Riverdale (yes, the Archie comics gang has a cameo in one episode), and
a few others are all acceptable.
49. What is Sideshow Bob's last name?
Terwilleger
50. What happened in the 138th episode of The Simpsons? Hint: This
question is not nearly as obscure as it sounds....
It was a show containing clips from past episodes, and miscellaneous
Simpsons trivia. It was hosted by Troy McClure. I say that it's not
nearly as obscure as it sounds, because the episode was introduced as
"The Simpsons 138th Episode Extravaganza."
McClure: "Over the years, we've received *dozens* of letters from
fans...."
-Jesse
====================================================
Jesse Dorland
jessedorland AT hotmail DOT com
10268731 on ICQ
A hell of a lot of posts to alt.games.final-fantasy
Holder of 49 Insanity Points, 30 Jappy Points
and 1 Coffee Point
AGFF DEFILER OF POPULAR MUSIC
AGFF GOD AND DEFENDER OF FINAL FANTASY VI
Defile the name of the almighty FF6, and you
shall pay dearly..... as follows:
- $50 for the first insulting line,
- $25 for each additional line.
- If you are unable to come up with necessary
payment, I may, at my option, take a vital organ
or two as collateral.
Never seen Sailor Moon and damn proud of it!
Fellow "SM Immune Members of AGFF," wear the
official badge with pride!
*******************************
* Who gives a damn about SM!? *
*******************************
Hi! I'm a .signature virus! Copy me into yours
and join the fun!
====================================================