Radeon 9600 Pro Crashes with DVI connection

29 Aufrufe
Direkt zur ersten ungelesenen Nachricht

Ryan Kunz

ungelesen,
01.01.2004, 21:24:4501.01.04
an
I have a new machine with a Radeon 9600 Pro 128MB card which crashes
when booting XP to a DVI-connected monitor. It boots fine with the
VGA connector, or with dual-monitors attached. It occasionally (1 out
of 6 times?) boots OK with the DVI.

I have the latest BIOS, chipset drivers, XP updates, monitor drivers,
and Radeon drivers installed. I've tried disabling Fast Write,
reducing from 8x AGP to 4x AGP, and I've even tried a different power
supply, and nothing seems to work.

Any ideas?

Here are my system details:

Antech 380W TruePower 380S power supply (inc. w/Antec Sonata Piano
Black case)
Intel D875PBZ motherboard
Intel P4 3.0GHz 800MHz FSB
1GB (2x512MB) Dual-Channel DDR SDRAM
ATI Radeon 9600 Pro 128MB
Dell 1800FP LCD Monitor
3 HDDs
1 DVD-ROM
1 DVD+/-RW

Thanks for any help you can give...
-Ryan

jewcifer

ungelesen,
07.01.2004, 08:28:5507.01.04
an


I have the exact same problem (sort of)...

I had DVI working for the last 3 months from my 9600 to my mits
nxm76lcd monitor. Then yesterday, gone! poof! Xp won't load at all
with the drivers loaded for the card, it loads fine with "generic"
drivers, but not the ATI drivers. My dual boot of Linux works fine,
but XP, nothing, and I have no idea what happened. It works in XP with
the VGA, but I miss my DVI...any help would be appreciated.

Antech TruePower 330
DIY Clear Case
ASUS P4P800 Deluxe
Intel P4 3.0G 800FSB
1 GB Duak Channel DDR
ATI Radeon Pro 128MB
Mitsubishi NXM76LCD monitor
4 HDD's
1 Yamaha CD Burner
1 NEC DVD+/-/RW

Thanks for Ryan and myself,

Michael

jewcifer

ungelesen,
07.01.2004, 08:30:1307.01.04
an
On 1 Jan 2004 18:24:45 -0800, goo...@kunzfamily.org (Ryan Kunz) wrote:
Allen antworten
Dem Autor antworten
Weiterleiten
0 neue Nachrichten