Rv: Necessitem voluntaris/ies per la paradeta Vilamajor Avull

0 views
Skip to first unread message

Carles Garrido Estrada

unread,
Feb 9, 2017, 11:57:51 AM2/9/17
to Agora Vilamajor


El Jueves 2 de febrero de 2017 16:21, VILAMAJOR ACULL <acollida...@gmail.com> escribió:


Bona tarda amics i amigues! Necessitem gent que vulgui estar a la taula que muntarem els dies 4 i 11 de febrer al mercat de Sant Pere i 5 i 12 de febrer al mercat de Sant Antoni.
L'objectiu és escalfar motors de cara a la manifestació del 18F a Barcelona ( https://www.casanostracasavostra.cat/gran-manifestacio ) i fer que hi vagi el major nombre de persones possible. Des dels ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere es posaran autocars gratuïts. A la paradeta es podrà apuntar la gent per poder agafar els autocars i es recolliran signatures a favor del manifest de  Casa nostra és casa vostra. Més endavant us direm l'ubicació exacta de la paradeta perquè hi pugueu anar.

Us deixem l'enllaç que us durà a la graella de dies i horaris perquè us pugueu apuntar per estar en la paradeta col·laborant en la recollida de signatures i apuntant a la gent que vulgui gaudir de l'autocar gratuït per baixar a la mani.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/19-XJtMYwwaWa2hdulgan8DIdN2G4hZXySb9c8BC3vIQ/edit?usp=sharing

Moltes gràcies!
Coordinació Vilamajor Acull

--
Has recibido este mensaje porque estás suscrito al grupo "acollidavilamajor" de Grupos de Google.
Para cancelar la suscripción a este grupo y dejar de recibir sus mensajes, envía un correo electrónico a acollidavilama...@googlegroups.com.
Para publicar en este grupo, envía un correo electrónico a acollida...@googlegroups.com.
Para ver esta conversación en el sitio web, visita https://groups.google.com/d/msgid/acollidavilamajor/CANixV986cY4QTYmeODU1wjs5LPz8Td5rWUO6buV0UWx8AYGNDQ%40mail.gmail.com.
Para acceder a más opciones, visita https://groups.google.com/d/optout.


IMG-20170201-WA0003.jpg
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages