Înscrieri în AGIRo și mesaj pentru cei care au trimis articole pentru publicațiile AGIRo

17 views
Skip to first unread message

Viorel Danut Dolha

unread,
Jan 26, 2022, 7:12:36 PM1/26/22
to Viorel Danut Dolha' via AGIRo

1. Îi rog pe colegii care mi-au trimis articole pentru publicațiile AGIRo să își verifice e-mailul și să verifice dacă își regăsesc articolul/articolele în varianta electronică a publicațiilor.

Să îmi scrie doar pe asociatiai...@gmail.com dacă nu au primit mesajul sau dacă nu își regăsesc articolul (în acest caz să retrimită articolul).

            2. Celor care doresc să se înscrie în AGIRo (asociație profesională pentru învăţători, educatoare și profesori de la ciclul gimnazial şi liceal): Descărcați cererea de înscriere. Cotizaţia anuală este de 25 lei. Se depune în contul ASOCIAŢIA GENERALĂ A ÎNVĂŢĂTORILOR DIN ROMÂNIA, cod fiscal 23564572, cont CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cod IBAN RO32CECEAR0137RON0355948. Plata se poate face online de pe card sau de la ghișeele bancare sau prin mandat poștal. După achitarea cotizaţiei trimiteţi atașate, pe adresa asociatiain...@gmail.com această cerere completată în Word și dovada scanată sau print-screen-ul documentului de plată (precizând și pentru ce an/ani s-a achitat în cazul în care aţi rămas în urmă cu cotizaţia). Vă vom trimite apoi adeverinţele de membru corespunzătoare.


Cerere de Înscriere Individuală în AGIRo pentru învățători educatoare profesori de gimnaziu sau liceu.doc
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages