Testdriven not finding tests 0 Passed, 0 Failed, 0 Skipped

158 views
Skip to first unread message

Wesley

unread,
Mar 27, 2010, 3:34:25 PM3/27/10
to TestDriven.NET Users
Using DebugView I got..

[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 4
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 3
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 4
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 5
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 4
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 5
[3540] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 4
[3540] System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been
thrown by the target of an invocation. --->
System.InvalidCastException: Unable to cast COM object of type
'System.__ComObject' to interface type
'Microsoft.VisualStudio.OLE.Interop.IServiceProvider'. This operation
failed because the QueryInterface call on the COM component for the
interface with IID '{6D5140C1-7436-11CE-8034-00AA006009FA}' failed due
to the following error: No such interface supported (Exception from
HRESULT: 0x80004002 (E_NOINTERFACE)).
[3540] at TestDriven.Services.Build.ProjectUtilities..ctor(DTE
dte)
[3540] at
TestDriven.Services.Build.VisualStudioSolutionBuilder.findProjectItemNamesToBuild(String[]
projectItemNames)
[3540] at
TestDriven.Services.Build.VisualStudioSolutionBuilder.BuildProjects(String[]
projectItemNames, String solutionConfiguration, IDictionary
properties, IDictionary targetPaths)
[3540] at
TestDriven.Services.Build.SolutionBuilderService.buildProjects(String[]
projectItemNames, String solutionConfiguration, IDictionary
properties, IDictionary targetPaths)
[3540] at
TestDriven.Services.Build.SolutionBuilderService.BuildTestTargets(TestTarget[]
testTargets, IDictionary buildGlobalProperties, IDictionary
targetPaths)
[3540] at TestDriven.Services.TestRunner.VSTestRunner.execute()
[3540] at
TestDriven.Services.TestRunner.VSTestRunner.ExecuteRunner.Run()
[3540] --- End of inner exception stack trace ---
[3540] at System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast(Object
target, Object[] arguments, SignatureStruct& sig, MethodAttributes
methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
[3540] at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethodFast(Object
target, Object[] arguments, Signature sig, MethodAttributes
methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
[3540] at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj,
BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters,
CultureInfo culture, Boolean skipVisibilityChecks)
[3540] at System.Delegate.DynamicInvokeImpl(Object[] args)
[3540] at System.Delegate.DynamicInvoke(Object[] args)
[3540] at
TestDriven.Services.TestRunner.VSTestRunner.ThreadRunner.run()


In VS 2008 SP1 I'm seeing 0 Passed, 0 Failed, 0 Skipped....
I got this using the latest version of testdriven.net

Jamie Cansdale

unread,
Apr 1, 2010, 5:41:41 AM4/1/10
to testdri...@googlegroups.com, Wesley
Hi Wesley,

Have you recently installed SourceGear Vault or IE7/8? I wonder if
this might be the issue:
http://support.sourcegear.com/viewtopic.php?f=5&t=12680&p=52790&hilit=management+studio#p52790

This issue is almost certain to cause problems for other
add-ins/applications. Look out for different issues on your machine!

Try running the following command and see if it starts working:
regsvr32 "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\ieproxy.dll"

I hope that helps.

Regards,
Jamie.

--
http://www.testdriven.net
http://twitter.com/jcansdale
http://weblogs.asp.net/nunitaddin

> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "TestDriven.NET Users" group.
> To post to this group, send email to testdri...@googlegroups.com.
> To unsubscribe from this group, send email to testdrivenuse...@googlegroups.com.
> For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testdrivenusers?hl=en.
>
>

Arnis L.

unread,
Apr 20, 2010, 2:19:14 AM4/20/10
to TestDriven.NET Users
I got same issue. Windows 7 x64, VS2010 Ultimate, tried TestDriven
3.xxx beta1/2, rc1/2 with same results.

This is what windbg shows:

[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 4
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 4
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 5
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 4
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 5
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 4
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 5
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 4
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3552] ClassLibrary1\ClassLibrary1 doesn't need building
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(TRUE), lock
count: 3
[3552] >> MSEnv extensibility IClassFactory::LockServer(FALSE), lock
count: 2
[2444] FTH: (2444): *** Fault tolerant heap shim applied to current
process. This is usually due to previous crashes. ***


Unfortunately, there is nothing about Com+ and registering ieproxy.dll
didn't help

Jamie Cansdale

unread,
Apr 20, 2010, 7:21:19 AM4/20/10
to testdri...@googlegroups.com
It looks like a COM component that Visual Studio uses is
missing/damaged. Could you try repairing VS 2010 (via Add/remove
Programs)?

Do you have any other version of Visual Studio installed?

Regards,
Jaime.

Wesley

unread,
Apr 20, 2010, 9:34:52 PM4/20/10
to TestDriven.NET Users
Hi Jamie,

"Have you recently installed SourceGear Vault or IE7/8?" Yes, When I
uninstalled sourcegear vault client testdriven started to work
normally again.

Thanks alot.

On Apr 20, 7:21 am, Jamie Cansdale <jcansd...@gmail.com> wrote:
> It looks like a COM component that Visual Studio uses is
> missing/damaged. Could you try repairing VS 2010 (via Add/remove
> Programs)?
>
> Do you have any other version of Visual Studio installed?
>
> Regards,
> Jaime.
>
> --http://www.testdriven.nethttp://twitter.com/jcansdalehttp://weblogs.asp.net/nunitaddin
> > For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/testdrivenusers?hl=en.
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "TestDriven.NET Users" group.
> To post to this group, send email to testdri...@googlegroups.com.
> To unsubscribe from this group, send email to testdrivenuse...@googlegroups.com.
> For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/testdrivenusers?hl=en.

Arnis L.

unread,
Apr 25, 2010, 6:00:06 AM4/25/10
to TestDriven.NET Users
No, just vs2010. Which COM component is it? Can i get some more info
through debugging?

Repairing it didn't help. Repairing somehow failed (despite that
everything but TestDriven.Net works) with strange log errors.

On 20 apr., 14:21, Jamie Cansdale <jcansd...@gmail.com> wrote:
> It looks like a COM component that Visual Studio uses is
> missing/damaged. Could you try repairing VS 2010 (via Add/remove
> Programs)?
>
> Do you have any other version of Visual Studio installed?
>
> Regards,
> Jaime.
>
> --http://www.testdriven.nethttp://twitter.com/jcansdalehttp://weblogs.asp.net/nunitaddin
> > For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/testdrivenusers?hl=en.
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "TestDriven.NET Users" group.
> To post to this group, send email to testdri...@googlegroups.com.
> To unsubscribe from this group, send email to testdrivenuse...@googlegroups.com.
> For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/testdrivenusers?hl=en.

Arnis L.

unread,
Apr 25, 2010, 8:27:33 AM4/25/10
to TestDriven.NET Users
Extracted ISO and repaired successfully (with no errors). Still
nothing. Will try to reinstall completely.

On 20 apr., 14:21, Jamie Cansdale <jcansd...@gmail.com> wrote:
> It looks like a COM component that Visual Studio uses is
> missing/damaged. Could you try repairing VS 2010 (via Add/remove
> Programs)?
>
> Do you have any other version of Visual Studio installed?
>
> Regards,
> Jaime.
>
> --http://www.testdriven.nethttp://twitter.com/jcansdalehttp://weblogs.asp.net/nunitaddin
> > For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/testdrivenusers?hl=en.
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "TestDriven.NET Users" group.
> To post to this group, send email to testdri...@googlegroups.com.
> To unsubscribe from this group, send email to testdrivenuse...@googlegroups.com.
> For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/testdrivenusers?hl=en.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages