cpie chart and zen reports

18 views
Skip to first unread message

Con Skordis

unread,
Sep 6, 2018, 11:05:29 AM9/6/18
to InterSystems: Zen Community
In a callback to populate the cpieChart for a Zen Report the chart prints great when there is data but as soon as there is not data array the chart is not displayed at all.

We have set all the attributes for NoData but to no avail. Any ideas

<cpieChart
id="pieChart"
ongetData="getData"
seriesSize="3"
seriesCount="1"
seriesColors="green,yellow,red"
ongetSeriesName="getSeriesName"
width="245" height="245"
showValue="true"
valueLabelsVisible="false"
showPercentage="true"
autoScaleText="true"
labelsVisible="true"
title="Your Practice"
appearance="2D" axisTitleStyle="opacity:1.5;" borderOffset="8" borderRadius="0" currYAxis="0"
hasZoom="false" holeSize="0" indicatorsVisible="false" legendVisible="false" markerScale="1" markerShapes="circle,up,down,square"
markersVisible="false" maxLabelLen="20" msgIfNoData="No Data" noDataFill="red" noDataOpacity="1.0" noDataStroke="black"
pieHeight=".33" pieScale="1" plotAreaStyle="fill: #eeeeee;" plotBy="items" plotToEdge="true" rotateBy="0" 
selectedItem="-1" selectedItemStyle="stroke:darkgreen;stroke-width:3px;" selectedSeries="-1"
showMultiples="false" stripesVisible="false" textSize="medium" timeBased="false" unselectedItemStyle="opacity:0.5;"
warnIfNoData="true"
>
</cpieChart>



Method getData(ByRef data, chartObject)
{
    for i=1:1:3 Set data(0,i-1) = $LI(..ClientTotals,i)
}


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages