رله PLC فونیکس کنتاکت

4 views
Skip to first unread message

Anti natalism

unread,
Jul 23, 2023, 12:04:52 PM7/23/23
to وبلاگ من

PLC صنعتی چیست؟
در واقع کلمه PLC از عبارت برنامه پذیر منطقی کنترل کننده گرفته شده است و معنای لغوی آن کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی است. ریچارد مورلی معروف به پدر PLC موفق به تولید PLC شد.

در واقع می توان گفت چندین سخت افزار و نرم افزار در کنار هم قرار گرفته اند تا فرآیند کنترل را تسهیل کنند. شرایط خاص ارائه شده توسط PLC ها باعث می شود تا در کنترل فرآیندهای مکانیکی یا صنعتی از جمله خطوط تولید کارخانه و طراحی BMS کاربرد بیشتری داشته باشد.
learn more
در واقع انواع مختلفی از رله در صنعت استفاده می شود. با مقایسه رله های قابل برنامه ریزی متوجه می شوید که همگی از نظر سیم کشی و اتصالات شبیه هم هستند و فقط از نظر نرم افزاری و روش های برنامه نویسی با هم تفاوت دارند.

این نوع کنترل کننده اغلب در صنعت استفاده می شود. وجود PLC برای استفاده در محیط های صنعتی خشن بسیار ضروری است. PLC را می توان بر اساس اندازه، تعداد ورودی، حافظه و غیره به انواع مختلفی تقسیم کرد.

شکل کامپیوتری منحصر به فرد آن برای استفاده در سیستم های کنترل صنعتی در نظر گرفته شده است.

PLC دارای ساختاری قوی و قابلیت های کاربردی منحصر به فرد از جمله کنترل مداوم، سهولت برنامه نویسی، تایمر و شمارنده، قابلیت های کنترل قابل اعتماد و سخت افزار با کاربری آسان است.

یک PLC صنعتی بسیار بادوام طراحی شده است، به همین دلیل می تواند در شرایط محیط های صنعتی سخت و خشن مانند دمای بسیار بالا و بسیار پایین، لرزش های قوی، رطوبت و صدای الکتریکی مقاومت کند.
دلیل پیدایش PLC ها چیست؟
در سال های گذشته به جای PLC از مدارهای کنترل رله در فضاهای صنعتی کارخانجات و کارخانجات استفاده می شد، اما این روش در حال حاضر از بین رفته است، زیرا افزایش تعداد رله ها ارتباط مستقیمی با پیچیدگی کار دارد و این امر باعث ایجاد هزینه های زیادی می شود.

همچنین اگر در عملکرد مدارهای کنترل رله مشکلی پیش می آمد و نیاز به تغییر منطق کنترل سیستم بود، زمان زیادی می برد و بسیار سخت می شد. برای حل این مشکلات ناشی از مدارهای کنترل رله، PLC ها وارد میدان شدند. قابلیت های PLC با گذشت زمان افزایش یافته است، قابلیت هایی مانند سیگنال های آنالوگ، شبکه های مختلف، انجام محاسبات دشوار و پیچیده و ورودی های با سرعت بالا را می توان مشخص کرد.

PLC ها از قطعات الکترونیکی تشکیل شده اند و عدم استهلاک مکانیکی باعث طول عمر بیشتر آنها می شود.

PLC ها ارزان تر از مدارهای رله هستند زیرا تایمرها، شمارنده ها و رله های کمکی را می توان از مدار خارج کرد و دوباره در PLC برنامه ریزی کرد.

در فرآیندهای صنعتی، استفاده از PLC ارزانتر از مدارهای رله است. تشخیص، عیب یابی و برنامه نویسی و همچنین طراحی و اجرای مدارهای کنترلی سریعتر و آسان تر می شود. همچنین دقت و سرعت عمل بالاتری دارد. PLC را می توان به انواع پنل های صنعتی و کنترل پنل ها متصل کرد.

انواع PLC
تولیدکنندگان زیادی در زمینه طراحی و ساخت PLC فعالیت می کنند. PLC را می توان از نظر اندازه، حافظه، ورودی و خروجی و ... به دسته های مختلفی تقسیم کرد. از شرکت های معروف تولید کننده PLC می توان به زیمنس، تله مکانیک، امرون، ال جی، بوش، جنرال الکتریک، میتسوبیشی و ... اشاره کرد. آنها.

PLC ها از نظر سخت افزاری به دو دسته PLC های یک تکه و PLC های قابل ارتقا تقسیم می شوند. یک PLC تک قسمتی دارای پردازنده و تعداد محدودی ورودی و خروجی و اتصالات است که از سیستم جدا نیستند و برای افزایش تعداد ورودی و خروجی نیاز به کارت های مخصوص دارند. PLC های مقیاس پذیر فقط به پردازنده متصل است و به راحتی می توان ورودی و خروجی را به آن متصل کرد


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages