ÇOK ÖNEMLİ BİR BOMBA HABER ?

0 views
Skip to first unread message

S.Ergin Utkutuğ

unread,
Jan 31, 2014, 4:54:53 PM1/31/14
to





 
TÜRKİYE’DE HUKUK’UN OLMADIĞI KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR DELİL.
BU HABER YALANLANMADI.
 

"BABAMIN OĞLU OLSA..."
R. T. E.

***
 
İŞTE ÖNEMLİ BİR BOMBA HABER DAHA...



Halk TV'de yayınlanan 'Nereye Gidiyoruz' programında konuşan Barış Yarkadaş, Savcı Muharrem Aktaş’ın 2. Dalga operasyonunda, Başbakan‘ın oğlu Bilal Erdoğan’ın neden gözaltına alınamadığına dair inanılmaz iddialarda bulundu.

Yarkadaş’ın programda dile getirdiği iddiaya göre, 25 Aralık 2013 günü İstanbul Emniyeti’ne bağlı görevli polisler gözaltına almak için Bilal Erdoğan’ın Kısıklı’daki evine geliyorlar.

Ancak Bilal Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önünde görevli bulunan Başbakanlığa ait korumalar ile Özel Harekatçılar, gelen polislere silah çekiyorlar.

Polis’in Savcı Muammer Aktaş’ı bilgilendirmesi üzerine, Aktaş Jandarma Kuvvetlerinden gözaltına alabilmek için kolluk istiyor.

Kendisinden Bilal Erdoğan’ı gözaltına almak üzere kolluk kuvveti istenen Jandarma durumu, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e bildiriyor.

Özel paşa Jandarma’ya “operasyon yapmayın“ emrini veriyor.

Ve tabii Bilal Erdoğan gözaltına alınamıyor. En yüksek dereceden torpilleri sayesinde.

Yani şöyle ki:

1-Polis Bilal'i almak için Kısıklı'ya geliyor.

2-Başbakanlık korumaları silah çekiyor.

3-Özel harekatçılar araya giriyor ve Bilal'i aldırtmıyorlar!

4-Savcı, bunun üzerine Jandarmadan kuvvet istiyor.

5-Jandarma Necdet Özel'i arıyor, Necdet Özel "Operasyon yapmayın" diyor.

6-Jandarma bunun üzerine T.Çolakkadı'yı arıyor. Çolakkadı da "Operasyon yapmayın" diyor...

Bu devletin Cumhuriyeti ve halkın yüce değerlerini korumakla görevli onurlu devlet erkanı, kolluk gücü ve askeri... Hiçbir tarihi dönemde suçluyu korumak için ve devletin adaletine karşı koymamıştı.

Bu milletin ordusunun en mahrem alanlarına giren kolluk güçleri, en üst düzey komutanların eline kelepçe geçiren mahkemeleri, milis güçleri başbakan Erdoğan'ın oğlunu alamadılar.

11 yıldır demokrasiyi getirdiklerini, söyleyip bununla övünenler... "BURASININ NASIL BİR DEMOKRATİK ÜLKE OLDUĞUNU BİZE DE BİR ZAHMET ARTIK ANLATSINLAR!"

Demokrasiyi getirenler, kendi demokrasilerinden korkarlar mı?


 
 
 


 
 
 




Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages