Bug#677964: mediatomb: ignores symbolic links

Showing 1-1 of 1 messages
Bug#677964: mediatomb: ignores symbolic links Jona Schuman 6/18/12 2:20 AM
Package: mediatomb
Version: 0.12.1-4
Severity: normal
Tags: upstream patch


Mediatomb does not recognize symbolics links to media files.

   * What exactly did you do (or not do) that was effective (or
     ineffective)?

        1. Add directory to Mediatomb's index through web interface.
        2. Select inotify-based autoscanning.
        3. Add appropriate media file to said directory.
           ( cp supportedMedia.avi /indexedMediaDirectory/ )
        4. Create a symlink to said media file within said directory.
           ( cd /indexedMediaDirectory ; ln -s supportedMedia.avi linkedMedia.avi )
        5. Browse directory, play content on client device.

   * What was the outcome of this action?

        Regular file is indexed and streamable, symlink is not.

   * What outcome did you expect instead?

        Symlink should be indexed and streamable.
   

Suggested patch attached.


-- System Information:
Debian Release: wheezy/sid
  APT prefers testing
  APT policy: (500, 'testing')
Architecture: i386 (i686)

Kernel: Linux 3.2.0-2-686-pae (SMP w/1 CPU core)
Locale: LANG=en_CA.UTF-8, LC_CTYPE=en_CA.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash

Versions of packages mediatomb depends on:
ii  chromium [www-browser]          18.0.1025.151~r130497-1
ii  epiphany-browser [www-browser]  3.4.2-1
ii  iceweasel [www-browser]         10.0.5esr-1
ii  lynx-cur [www-browser]          2.8.8dev.12-2
ii  mediatomb-daemon                0.12.1-4

mediatomb recommends no packages.

mediatomb suggests no packages.

-- debconf-show failed