راهکار های مقابله با پارازیت و نمونه ای از دستگاه های ارسال پارازیت

9.025 görüntüleme
İlk okunmamış mesaja atla

Sahand Mokhtari

okunmadı,
17 Eki 2012 12:02:3817.10.2012
alıcı graphic-zanduni-...@googlegroups.com

در صورت تعویض کلیه تجهیزات و عدم وجود موانع فیزیکی بر سر راه امواج ماهواره ای، ممکن است اختلال ناشی از عوامل طبیعی و یا ساخته بشر (مصنوع بشر) باشد. در چنین مواردی، اولین کاری که می توانید انجام دهید حفاظت دیش و ال ان بی خود از این امواج و پارازیت ها است.

ممکن است برخی از بینندگان ما برای دریافت کانال های ماهواره ای، مشکل داشته باشند.
به علت وجود بسیاری از عوامل طبیعی و یا ساخته بشر، داشتن مقداری پارازیت امری غیرمعمول نیست، اما چنانچه با پارازیت های طولانی مدت یا قطع کانال مواجه هستید، به توصیه های مهندسین ما توجه نمایید.

موارد مشهود قابل کنترل

تجربیات ما نشان میدهد، گرچه موارد ذیل بسیار پیش پا افتاده و عادی به نظر می رسد ولی می تواند در حل مشکل بسیاری از ببیندگان ما موثر باشد:

۱- کیفیت چهار تجهیزاتی را که می توانند سبب دریافت ضعیف و یا تکرار تصویر شوند، را چک کنید:

۱-۱ دیش آنتن

آنتن شما اولین منبع دریافت امواج ماهواره ایست. برای اطمینان، چک کنید که از دیش با کیفیتی استفاده می کنید. به راحتی می توانید با بازرسی های فیزیکی از کیفیت دیش مطلع شوید، اما بهتر است نظر یک متخصص را بپرسید. چنانچه دیش شما خم شده ، زنگ زده یا ساخت کارخانه نباشد، طبیعتا این عوامل در کیفیت دریافت امواج موثر خواهند بود. برای کیفیت بهتر، دیش های ساخته شده از مواد ضدزنگ و نو را توصیه می کنیم. پیشنهاد می کنیم دیش خود را با یک دیش با کیفیت تعویض کنید و ببینید آیا کیفیت دریافت امواج و کانال بهتر خواهد شد.

۱-۲- ال ان بی

قطعه استوانه ای کوچک که از یک طرف به دیش و از طرف دیگر به سیم آنتن متصل شده است. کیفیت ال ان بی، در دریافت تصویر و پارازیت ها موثر است. با جایگزینی ال ان بی خود با یک ال ان بی جدید چک کنید که تغییری در کیفیت تصویرتان حاصل می شود.

۱-۳- ریسیور (دستگاه دریافت کننده امواج)

ریسیور هم از جمله تجهیزاتی است که ممکن است برای دریافت تصویر مشکل ایجاد کند. پیشنهاد می کنیم به هنگام مواجه با یک مشکل، قبل از عیب یابی و تلاش برای رفع آن، نسبت به تعویض ریسیور و چک کردن تصویر با یک ریسیور جدید اقدام نمایید.

۱-۴- سیم آنتن (کابل)

کسانی که مشکل دریافت تصویر دارند، معمولا» به سیم آنتن توجه نمی کنند. در بسیاری از موارد اشکال از سیم آنتن است نه از دیش. لطفا مطمئن شوید که از سیم آنتن های باکیفیت استفاده شده است و طول سیم بیش از حد بلند نیست. در صورت بلند بودن طول، از سیم های تقویت شده استفاده کنید. تکنسین های ماهر تعمیرات ابزارهای حرفه ای برای تست سیم آنتن در اختیار دارند.

۲- موانع سد راه دریافت امواج نیز مشکل ساز هستند. گرچه این امر پرواضح است، اما شاید به ساختمان های جدید ساخته شده ، در مسیر دریافت امواج یا یک درخت و یا لباس های روی بند رخت که می توانند موانع فیزیکی در مسیر دریافت امواج ایجاد کنند، توجه نکرده اید. لطفا این موانع مشهود را چک کنید.
۳- ممکن است تجهیزاتی در منطقه شما وجود داشته باشد که سبب ایجاد اختلال در دیش شما و سایر دیش های آن منطقه گردد. به عنوان مثال، سیگنال های امواج الکترومغناطیسی (مایکروویو)، که معمولا در ارتباطات و مخابرات از آنها استفاده می شود می توانند در دریافت امواج ماهواره ای اختلال ایجاد نمایند. برای ایجاد مانع از دریافت این امواج توصیه های زیر ارائه شده است:
ممانعت از دریافت امواج الکترومغناطیسی

در صورت تعویض کلیه تجهیزات و عدم وجود موانع فیزیکی بر سر راه امواج ماهواره ای، ممکن است اختلال ناشی از عوامل طبیعی و یا ساخته بشر (مصنوع بشر) باشد. در چنین مواردی، اولین کاری که می توانید انجام دهید حفاظت دیش و ال ان بی خود از این امواج و پارازیت ها است.

لیست زیر، یک لیست کامل و دقیق نیست اما از میان پاسخ های کاربران و تجربه مهندسین تهیه شده است. سعی کردیم مثال هایی را از وب سایتهای مختلف به همراه تصویر، برایتان نمایش دهیم. در ضمن آماده پذیرفتن عکس ها و راه حل های شما در این خصوص نیز هستیم.

۱-حفاظت از دیش – می توانید با روش های مختلف از دیش خود در برابر دریافت امواج پارازیت محافظت نمایید. واضح ترین راه حل آن، استفاده از حفاظ های فیزیکی موجود است، مثل قرار دادن دیش در کنج دو دیوار یا ساختمان ها برای جلوگیری از امواج پارازیت (البته باید مطمئن شوید در این صورت مانع دریافت تصویر ماهواره نمی شوید) . به هر حال این کار همیشه ممکن نیست. راه حل دیگر عبارتست از استفاده از توری برای محاظفت از دیش به روش های مختلف. دو تصویر ذیل، روش های استفاده از توری برای ایجاد حفاظ را نمایش می دهد:

flyscreen2

۲- روکش ال ان بی – چنانچه حفاظت از کل دیش راه حل قابل اجرا و مناسبی نبود، نسبت به ایجاد حفاظ روی ال ان بی به وسیله فویل های آلومینیوم موجود در خانه اقدام کنید. در حین اجرای این کار باید مطمئن شوید که قسمت بیرونی ال ان بی فقط پوشانده شود و قسمت داخلی که به سمت دیش است.

می بایست باز باشد تا ال ان بی سیگنال ها و امواج را از دیش دریافت نماید. دیاگرام ذیل نحوه انجام این کار را بهتر توضیح می دهد.

lnb2lnb1
راه های ارزان و آسان دیگری نیز برای حفاظت دیش وجود دارد. خشنود خواهیم شد نظرات شما را نیز در مورد مشکلاتتان در این زمینه و راه حل های ارائه شده توسط مهندسینتان برای رفع این مشکل را بدانیم تا بتوانیم همگان را از لذت دیدن فارسی 1 بهره مند نماییم. (تا بتوانیم راه های جدیدی برای ارتقاء کیفیت تصویری فارسی 1 برای همگان بیابیم)



flyscreen2


 

lnb2lnb1

Tümünü yanıtla
Yazarı yanıtla
Yönlendir
0 yeni ileti