Doç. Dr. Ferhat Arslan (@Ferhatarslandr) gönderi yayınladı, 9:25 AM on Çar, Kas 05, 2025:
Sayın Halk sağlığı uzmanı Milletvekilimiz
Sizin öncelikli vazifeniz o insanı ve o insanın durumunda olan hastaları KANSER yapan çevresel maruziyetleri sorgulamak ve bertaraf etmektir.
İşi sürekli bu şekilde yaparsanız hastaların hakkını mı koruyorsunuz yoksa ilaç firmalarının
(
https://x.com/Ferhatarslandr/status/1985956542386975155?t=7eGN7aZjsNDoARPhgeZdQw&s=03)
1961 ve 1982 anayasalarında da hâkimlerin 65 yaşında emeklilik konuları söylenmiş.
Linkte bahsedilen çevresel koşullar ile partikul salınımı sonucu ozalit sıvama ile koku algısında problem.
•••
■
Solunum fizyolojisi ve entübe farkında karbon monoksit zehirlenmesi idrak edilememiştir, standart sapmaları ile sabıkalı halleri ölüme sebebiyet vermiştir.
Sigara fabrikaları zararı bahanesiyle suçlunun hakaret etme serbestliğine azmettirilmiş sistematik olarak hırsızlıklar, sahtecilikler örtbas edilmek istenmiştir.
İl sağlık müdürlükleri ve tüm bağlı birimleriyle, hekim sorumluluk sigortası, ithalat ihracak gümrük dolandırıcılıkları ile Sağlık Bakanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı, Hıfzı Sıhha, Dispanser, Eczacılık, İlaç Fabrikaları yapilanmalarıyla, WHO iştirakları tapu evrak sahtecilikleri ile Anayasa M 106,dönüşme arayışında terör organizasyonu.
Sanık kamu görevlisi halleri Anayasa Madde 39'da da söylenmiştir.
Tek tek listelenmeleri gereklidir TERÖR, virus sağlığa zararlıdır.
Önder Öner