{هوای تازه:223} براي هميشه از شر فيلترينگ اينترنت خلاص شويد!

6,111 views
Skip to first unread message

Dr maryam29

unread,
Apr 18, 2010, 1:43:29 PM4/18/10
to
- این روزها دغدغه اصلی مردم دسترسی آسان به اخبار بدون سانسور از طریق اینترنت است.
برای غلبه بر این مشکل در اينجا 9 روش مختلف برای عبور از فیلترینگ اینترنت جمع آوری شده است تا با این روش ها شما هم بتوانید راحتي بر مشکل فيلترينگ اينترنت غلبه کنيد. از هر کدام از خوان هاي زير که عبور کنيد بر غول فيلترينگ اينترنت غلبه مي کنيد و به فرشته زيباي آزادي مي رسيد. فقط يادتون باشه که تک خوري نکنيد و به دوستانتون هم ياد بدهید تا اونها هم غول فيلترينگ را شکست داده و به فرشته زيباي آزادي برسند!

در گروه ياهوي "ارتش سبز" عضو شويد تا اخبار و آموزش هاي جديد را براي شما در اسرع وقت ارسال کنيم.

http://groups.yahoo.com/group/arteshesabz


- دانلود مجموعه آموزشي عبور از فيلترينگ اينترنت مشتمل بر 9 روش کاربردي براي عبور از فيلترينگ اينترنت، مخصوص ارسال براي دوستان در بند فيلترينگ از طريق ايميل.
http://arteshesabz.blogspot.com/2009/09/blog-post.html


مشترک گرامي دسترسي به اين سايت امکانپذير مي باشد!

اينترنت را خدا آزاد کرد!!!


در اين مجموعه مي خوانيد:
0- توصيه های امنيتي براي کار با اينترنت
1- استفاده از Tor براي عبور از فيلترينگ + (روش غلبه بر فيلترينگ ياهو مسنجر)
2- اکستنشن هاي فايرفاکس براي عبور از فيلترينگ
3- آموزش نرم افزارهاي فيلتر شکن Freegate و UltraSurf و Your-Freedom و نيز نرم افزار Aol 9.5 و مرورگر Opera 10 توربو
4- راه اندازي فيلترشکن شخصي بر روي وب با معرفي اسکريپت هاي برتر ساخت پروکسي
5- استفاده از Vpn
6- معرفي برنامه سايفون براي تبديل کامپيوترهاي شخصي به فيلترشکن
7- استفاده از پروکسي هاي Socks براي عبور از فيلترينگ اينترنت + (روش غلبه بر فيلترينگ ياهو مسنجر)
8- يافتن وب پروکسي هاي تازه و فيلتر نشده
9- چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن

عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...



توصيه های امنيتي براي کار با اينترنت

توصیه های امنیتی مهم برای وبلاگ نویسان:
- موقع آپ کردن (نوشتن پست جدید)، حتما با فیلترشکن امن (نظیر Tor یا Vpn معتبر خارجی) وارد قسمت control panel وبلاگ خود شوید. این نکته به جهت تغییر ip بسیار حیاتی و مهم است. بهترین فیلتر شکن ها برای وبلاگ نویسی امن در اینترنت، یا لاگین کردن در سایت هایی مثل بالاترین و دنباله یا انجمن های گفتگو عبارتند از:
الف) Tor Browser فوق العاده امن و مطمئن
ب) وی پی ان، البته VPN ای که از جای معتبر تهیه شده و سرور آن دست وزارت اطلاعات نباشد!
پ) برنامه های فیلتر شکن بسیار معروف نظیر Ultra-Surf ،Your-Freedom ،Freegate که اطلاعات شما را به صورت کد شده و محرمانه رد و بدل می کنند.
فیلترشکن های معمولی تحت وب فقط برای مشاهده و بازدید از سایت های فیلتر شده خوب هستند و وبلاگ نویسی در اینترنت، یا لاگین کردن در سایت هایی مثل بالاترین و دنباله یا انجمن های گفتگو با آنها اصلا امن نیست.

- فیلتر شکن خود را پس از راه انداختن، و قبل از هر بار استفاده، در یکی از این سایت ها تست کنید:

http://tools.ip2location.com/ib2
http://www.ip-adress.com/ip_tracer
http://www.ipaddresslocation.org
http://whatismyipaddress.com
پس از راه اندازی فیلترشکن، اگر وارد یکی از این سایت ها شوید، باید نام کشوری به غیر از ایران را به شما نشان بدهد. بدین ترتیب مطمئن می شوید که آی پی شما تغییر کرده است. بعد کار اصلی خود را ادامه بدهید.

- تنها از www.gmail.com برای ارسال و دریافت ایمیل استفاده نمایید و یاهو را برای همیشه به فراموشی بسپارید. به صدها دلیل امنیتی gmail بهتر از یاهو و دیگران است. اگر جیمیل ندارید از اینجا ثبت نام کنید:
http://mail.google.com/mail/signup

- از ایمیلی که برای ساختن وبلاگ استفاده کرده اید برای ارتباط برقرار کردن با دیگران به هیچ وجه استفاده نکنید. برای ارتباط با دیگران ایمیل دیگری در www.gmail.com بسازید. ایمیل هایی را که از طرف افراد ناشناس به آدرس ایمیلی که برای ساختن وبلاگ استفاده کرده اید ارسال می شود را به هیچ وجه باز نکنید. روی آنها ابدا کلیک نکنید.

- همواره سیستم عامل (ویندوز)، برنامه آنتی ویروس و برنامه های کاربردی نظیر Adobe Flash Player و Adobe Acrobat Reader را در کامپیوتر خود به روز کنید تا حفره های امنیتی نسخه های قدیمی آنها برطرف گردد.

- هر ماه یکبار ویندوز خود را از اول نصب کنید و قبل از نصب دوباره آن، کل درایو مربوط به ویندوز (معمولا درایو C) را فرمت کامل کنید تا اگر برنامه مخربی روی کامپیوتر شما نصب شده و آنتی ویروس شما آنرا نشناخته از کار بیافتد.

- از سرویسهاي مطمئن مانند www.wordpress.com یا www.blogger.com برای وبلاگ نویسی استفاده کنید و از سایت های Persianblog / Blogfa / Cicco و.... که سرور آنها در ایران هست برای وبلاگ نویسی پرهیز کنید.
این از مهمترین نکات امنیتی در جلوگیري از ردیابی وبلاگی داخل ایران است. به دلیل اینکه این سرویسها براي ماندگاري خود همکاري خیلی خوبی با رژیم دارند و همچنین این سرویسهاي وبلاگ نویسی ایرانی، باز هم به دلیل همکاري با رژیم میتوانند اولا وبلاگ شما را براحتی حذف کنند ثانیا طبق دستور مقامات قضایی، سرویسهاي وبلاگ نویسی ایرانی موظف به نگهداري تمام IP ها و مطالب وبلاگها در سرور خودشان هستند بنابراین براحتی میتوانند اطلاعات وبلاگ شما را در اختیار مقامات قضایی قرار دهند. این موضوع به دفعات زیاد اتفاق افتاده و وبلاگ نویسان بسیاری که در این سرویسها مطلب می نوشتند به راحتی شناسایی و دستگیر شده اند.

- هيچگاه از قسمت مديريت وبلاگ خود بر روي لينک هاي نظرات کاربران کليک نکنيد. چون موقع ورود به لينک نظرات ارسال شده توسط کاربران، Ip شما در سايت جديد ثبت مي شود و امکان شناسايي Ip مدير اصلي وبلاگ که شما باشيد، براي آن سايت فراهم مي شود. البته اگر از فيلتر شکن Tor يا Vpn يا نرم افزارهای فیلترشکنی نظیر Freegate یا your-freedom استفاده مي کنيد مشکلي وجود ندارد چون Ip شما تغيير مي کند.

- هيچگاه هنگامي که ويندوز نصب مي کنيد نام کامپيوتر خود را، اسم حقيقي خود قرار ندهيد و موقع نصب ويندوز نام کامپيوتر خود را نام های عمومی نظیر Computer يا Home یا User قرار دهيد. اسامي عجيب و غريب هم استفاده نکنيد، و از همين نام های عمومي استفاده کنيد. چون وبسايتهايي که بازديد مي کنيد توانايي خواندن نام کامپيوتر شما را دارند. اگر اين مورد را رعايت نکرده ايد، همين الان ويندوز خود را پاک کرده و ويندوز جديدي نصب کنيد و در آن از وارد کردن نام شناسنامه اي خود، نام سازمان یا شماره تلفن یا آدرس ایمیل خود پرهيز کنيد.

- اگر از نرم افزارهاي Photoshop يا Office Word يا برنامه هاي ساخت فايل Pdf و ... استفاده مي کنيد مراقب باشيد هنگام نصب اوليه اين برنامه ها نام شناسنامه اي خود، نام سازمان یا شماره تلفن یا آدرس ایمیل خود را در آنها ثبت نکنيد، در اينجور برنامه ها هم نام خود را همان Computer يا Home یا User وارد کنيد یا آن را خالی بگذارید. چون ممکن است اين برنامه ها نام صاحب برنامه که شما باشيد را در فايل هايي که با آنها مي سازيد قرار دهند! و امکان شناسايي شما از اين طريق فراهم گردد. بنابراين اگر اين مورد را رعايت نکرده اید، همين الان برنامه هاي کاربردي خود را پاک کرده و از نو نصب کنيد و هنگام وارد کردن نام براي نصب، نامي مانند Computer يا Home یا User را وارد کنيد و در آنها از وارد کردن نام شناسنامه اي خود پرهيز کنيد. با اين پيشگيري ها حالا با خيال راحت از اينکه هيچ کجا ردي از شما نيست با TOR يا Vpn يا نرم افزارهای فیلترشکنی نظیر Freegate یا your-freedom در اينترنت اطلاعات خود را رد و بدل کنيد. با خيال راحت...

- از گذاشتن مشخصات فردي، عکس، شماره تلفن، ایمیل شخصی و ... اکیدا خودداري کنید. حتی اگر وبلاگ پر بیننده و سیاسی دارید، حداقل در این برهه از زمان به فکر کسب درآمد اینترنتی از طریق درج آگهی هاي تبلیغاتی نباشید. (بسیار خطرناك)

-هیچگاه به صمیمی ترین دوستان خود یا حتی به برادر یا خواهر یا همسر خود نیز نگویید که وبلاگ نویسی می کنید یا در فلان سایت یا انجمن فعالیت سیاسی فعال هستید و مطلب می نویسید. کلیه فعالیت های سیاسی خود را نزد خودتان به عنوان یک راز نگه دارید و جایی افشا نکنید.

- مراقب ترفندهاي مهندسی اجتماعی باشید. بدین معنی که برخی افراد نفوذي با دستیابی به مشخصات فردي، اجتماعی و علایق شما موجود در اکانت فیس بوك یا وبلاگتان همچنین با خودي نشان دادن خودشان، سعی در جهت برقراري ارتباط - ابتدا مجازي مانند رد و بدل کردن ایمیل، چت و... و سپس ملاقات حضوري - با شما می کنند و زمان حضور در قرار ملاقات اقدام به دستگیري می کنند. این روش هم در زمان چت کردن با ردیابی ip شما (در صورت عدم استفاده از فیلترشکن) و یا نصب ویروس و تروجان جهت اطلاع از سایر فعالیتهاي شما هم امکان پذیر است. بنابراین به تماس های بازدید کنندگان وبلاگ خود از طریق ایمیل یا چت پاسخ ندهید. حتی اگر خیلی مهم باشد!

توصیه های امنیتی مهم برای گشت و گذار امن در سایت های اینترنتی:
- همواره ویندوز، برنامه آنتی ویروس و برنامه های کاربردی نظیر Adobe Flash Player و Adobe Acrobat Reader را در کامپیوتر خود بروز کنید تا حفره های امنیتی نسخه های قدیمی آنها برطرف گردد.

- هيچگاه هنگامي که ويندوز نصب مي کنيد نام کامپيوتر خود را، اسم حقيقي خود قرار ندهيد و موقع نصب ويندوز نام کامپيوتر خود را نام های عمومی نظیر Computer يا Home یا User قرار دهيد. اسامي عجيب و غريب هم استفاده نکنيد، و از همين نام های عمومي استفاده کنيد. چون وبسايتهايي که بازديد مي کنيد توانايي خواندن نام کامپيوتر شما را دارند. اگر اين مورد را رعايت نکرده ايد، همين الان ويندوز خود را پاک کرده و ويندوز جديدي نصب کنيد و در آن از وارد کردن نام شناسنامه اي خود، نام سازمان یا شماره تلفن خود پرهيز کنيد.

- هیچگاه از سایت ها و خبرگزاری های حکومتی نظیر: گرداب، فارس نیوز، کیهان، رجانیوز، صراط نیوز، پرچم، سایت خامنه ای و احمدی نژاد و ... بازدید نکنید و در آنها به هیچ وجه نظر ندهید. اینها ممکن است بر روی سیستم شما ویروس یا تروجان های ناشناخته نصب کنند و فعالیت شما را زیر نظر بگیرند. کما اینکه آی پی شما را 100 درصد بایگانی می کنند. این مورد را جدی بگیرید.

- از فایرفاکس برای رفتن به سایت ها استفاده کنید و اینترنت اکسپلورر را به فراموشی بسپارید!
NoScript افزونه ای برای وبگردی ایمن در فایرفاکس
بعضی کاربران اینترنت تصور می کنند که خیلی حواسشان به امنیت کامپیوترشان است. شما یک آنتی ویروس قوی نصب می کنید و هر چند ساعت یک بار آن را به روز می کنید، سیستم عامل مرتب آپدیت می شود، انواع و اقسام آنتی اسپای دارید یک فایروال قوی نصب کرده اید و خلاصه هر نوع چفت و بندی را برای کامپیوترتان ردیف می کنید.
اما بعد از این همه کار، هنگام گشت و گذار در وب مثل آب خوردن هک می شوید! علت این است که وقتی از یک صفحه وب بازدید می کنید. بعضی کدها مثلا کدهای جاوا اسکریپت، فلش، جاوا و ... روی کامیپوتر شما اجرا می شوند. این کدها قادر اند که به صورت بالقوه به کامپیوتر شما آسیب برسانند و یک هکر از طریق آن‌ها می‌تواند به کامپیوتر شما نفوذ کرده یا با یک حمله که XSS نام دارد حساب‌های اینترنتی شما را مانند ایمیل و … سرقت کند.
گشت و گذار در اینترنت درست مانند گشت و گذار در یک شهر واقعی است. همانطور که در یک شهر محله های نا امن و خطرناکی پیدا می شود که ممکن است در آنجا کیف شما را بدزدند، در اینترنت هم وب سایت هایی وجود دارد که هکرها در آنها کدهایی را مخفی کرده اند تا از طریق آنها به کامپیوتر شما نفوذ کنند یا اطلاعات شما را سرقت کنند.‬
متاسفانه در اینترنت تشخیص امن بودن یا خطرناک بودن یک وب سایت، کار آسانی نیست. شما از روی شکل ظاهری یک صفحه اینترنتی نمی توانید حدس بزنید که چه خطری کامپیوترتان را تهدید می کند. خیلی اوقات با استفاده از موتورهای جستجو وارد سایت هایی می شوید که تا به حال اسمشان را هم نشنیده اید و یا از طریق ایمیل لینک هایی دریافت می کنید که با کلیک کردن روی آنها به صفحاتی وارد می شوید که معلوم نیست چه چیزی در آنها پنهان شده است.‬

راه حل امنیت پایدار در حین گشت زنی در سایت های اینترنتی چیست؟‬
وب سایت هایی که بازدید می کنند ممکن است به صورت مخفیانه بر روی کامپیوتر شما کدهای مخربی نصب نمایند. باید روشی وجود داشته باشد که از اجرا شدن کدهای مخرب روی مرورگر شما جلوگیری کند. اینجاست که اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید می توانید از اجرا شدن کدهای مخرب پیشگیری نمایید.
برای این منظور‬ یک افزونه فایرفاکس به نام NoScript وجود دارد که با نصب آن در فایرفاکس می‌توانید امنیت وب گردی خودتان را چند برابر کنید.
NoScript را از اینجا روی فایرفاکس خود نصب کنید:
https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/722
در مورد مرورگر فایرفاکس و نصب افزونه های آن، بیشتر بدانید:

وبگردی امن با نصب افزونه NoScript در فایرفاکس
این افزونه یک کار ساده اما بسیار مهم انجام می‌دهد و آن غیرفعال کردن کدهایی است که امکان آسیب رساندن به کامپیوتر شما را داشته باشد. کد هایی مانند جاوااسکریپت، فلش، جاوا و یا هر کد اجرایی دیگر که روی مرورگر شما اجرا می شود.
شاید پیش خود بگویید که خیلی از سایت‌ها برای اینکه درست نمایش داده شوند نیاز به اجرای جاوااسکریپت و فلش دارند. با استفاده از این پلاگین احتمالاً در مشاهده بسیاری از سایت‌ها به مشکل بر خواهم خورد. پاسخ این سؤال هم مثبت است و هم منفی.
این افزونه به شما اجازه می‌دهد که امکان اجرا شدن کدهای جاوا اسکریپت و فلش را برای هر سایت به صورت مجزا تعیین کنید. در‌ واقع می‌توانید یک لیست مجاز از سایت‌های مورد اعتماد خودتان ایجاد کنید و تنها به این سایت‌ها اجازه دهید تا جاوا اسکریپت یا فلش را روی مرورگر شما اجرا کنند؛ و به بقیه سایت‌ها چنین اجازه ای ندهید. در مورد سایت‌های ناشناس و سایت‌های عبوری دلیلی وجود ندارد که اجازه اجرای هر کدی به آن‌ها داده شود چرا که در این صورت امنیت کامپیوتر شما به شدت به خطر می افتد.
بعد از نصب این افزونه نماد این پلاگین به شکل به پایین مرورگر فایرفاکس اضافه می شود. این افزونه یک لیست سفید پیش‌فرض دارد که در آن به تعدادی از سایت‌های مورد اعتماد مانند جیمیل یا یاهو اجازه اجرای کدها را می دهد. اما از این پس اجازه اجرای جاواسکریپت و فلش برای بقیه سایت‌هایی که مراجعه می‌کنید به صورت پیش‌فرض غیرفعال است. و می‌توانید با خیالی راحت‌تر به گشت و گذار در اینترنت بپردازید.

اگر خواستید که یک وب سایت را به لیست سفید این پلاگین اضافه کنید، کار ساده است. کافی است وارد سایت جدیدی که شدید روی نماد آن پلاگین کلیک کنید و مطابق تصویر پایین نام وب سایت مورد نظر را انتخاب کنید تا به لیست مورد اعتماد شما اضافه شود.
همانطور که در تصویر بالا می‌بینید این تصویر از سایت نگهبان گرفته شده است! اما در لیستی که پلاگین NoScript نشان می‌دهد نام یک سایت دیگر هم دیده می شود. نکته در این است که اغلب سایت‌هایی که مشاهده می‌کنید حاوی کدهایی از سایت‌های دیگر هم هستند اما شما متوجه این موضوع نیستید. برای مثال این اسم دیگر مربوط به کدی است که آمار بازدیدکنندگان نگهبان را ثبت می‌کند و از سرویس یک وب سایت دیگر به نام Sitemeter استفاده می کند. بعضی از این کدها می‌تواند حاوی اسکریپت های مخرب باشند. قاعدتاً شما به سایت نگهبان اعتماد دارید و انتظار ندارید که اینجا کد مخربی روی مرورگر شما اجرا بشود اما همه جا ممکن است چنین اتفاقی رخ ندهد. قدرت این افزونه در این است که کدهای مخربی که از سایت‌های دیگر هم در یک صفحه اینترنتی قرار گرفته‌اند را غیر فعال می‌کند و اجازه اجرا شدن به آن‌ها نمی دهد.
NoScript را از اینجا روی فایرفاکس خود نصب کنید:
https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/722
استفاده از این پلاگین آسان است کافی است که همیشه یک اصل را در ذهن داشته باشید:
شما فقط در مواردی که واقعاً به سایتی اعتماد دارید و نیاز به فعال کردن فلش یا جاوا اسکریپت وجود دارد به آن‌ها اجازه فعالیت می دهید. در غیر این صورت نیازی به اجازه دادن برای فعال شدن آن‌ها نیست.
ممکن است در ابتدا استفاده از این افزونه مقداری آزاردهنده به نظر برسد. چرا که در ابتدای استفاده مجبور هستید تعدادی از سایت‌های مورد اعتمادتان را به آن معرفی کنید تا به آن‌ها اجازه کارکرد صحیح را بدهد. اما باید بدانید که حملات XSS یکی از خطرناک ترین و شایع ترین روش‌های حمله و سرقت اطلاعات در اینترنت است و هیچ کدام از روش‌های مقابله ای که تا به حال استفاده می‌کردید قادر به جلوگیری از آن‌ها نیست. این افزونه یکی از معدود روش‌هایی است که می‌تواند تا حد زیادی جلوی این حملات را بگیرد و به شما امنیتی بسیار بیشتر از قبل هدیه کند.
http://negahbaan.com/article/2009/dec/295



• خوان اول: پروژه Tor هم فيلتر شکن؛ هم راهکاري براي مخفي ماندن در وب
پروژه TOR با هدف جلوگيري از ردگيري اينترنتي توسعه داده شده است. (رايگان، بدون تبليغ و امن)
TOR چيست؟
TOR يکي از پيشرفته ترين و در عين حال امن ترين روش هاي عبور از سد فيلترينگ و رديابي هاي حکومتي در سراسر جهان هست. در واقع تُر با ايجاد يک شبکه مطمئن پيازي شکل ميان کامپيوترهاي سراسر جهان که داخل شبکه اش وجود دارند بستر بسيار امني براي تبادل اطلاعات ايجاد مي کند و يکي از شبکه هاي زيرزميني بسيار امن در اينترنت محسوب مي شود.
Tor يک پروژه نرم افزاري است که به شما در دفاع در برابر تجزيه و تحليل بازديدکنندگان کمک مي کند، نوعي مراقبت شبکه که آزادي شخصي و حريم خصوصي، روابط و فعاليت هاي کاري محرمانه و امنيت دولتي را تهديد مي کند. Tor با تقويت ارتباطات در اطراف يک شبکه توزيع شده ايستگاه هاي واسطه که توسط دواطلبان از سراسر جهان اداره مي شود، از شما محافظت مي کند: اين نرم افزار اجازه نمي دهد ديگران از طريق اطلاع از سايت هايي که شما بازديد مي کنيد اتصال اينترنتي شما را مشاهده کنند، همچنين اجازه نمي دهد سايت هايي را که بازديد مي کنيد از موقعيت فيزيکي شما اطلاع پيدا کنند. Tor با تعداد زيادي از برنامه هاي موجود شما، از جمله مرورگرهاي وب، سرويس گيرندگان پيام رساني فوري، ورود به سيستم از راه دور و ساير برنامه هايي که براساس پروتکل TCP هستند. صدها هزار نفر در سراسر دنيا از Tor براي اهداف متفاوت استفاده مي کنند: روزنامه نگاران و وبلاگ نويسان، طرفداران حقوق بشر، مأموران اجراي قانون، سربازان، مؤسسات، شهروندان مخالف رژيم و شهروندان عادي...

دانلود برنامه به همراه مرورگر فايرفاکس تنظيم شده براي آن، از سايت اصلي:
https://www.torproject.org/torbrowser

طريقه استفاده از TOR در مرورگرهاي مختلف:
شما TOR را به دو صورت مي توانيد دانلود کنيد:
1- حالت اول تنها برنامه TOR را دانلود کنيد و سپس براي مرورگر خود تنظيمات لازمه را انجام دهيد و از اينترنت آزاد لذت ببريد.
2- حالت دوم نسخه قابل حمل يا پرتابل برنامه TOR را به همراه مرورگر بهينه سازي شده فايرفاکس با TOR دانلود کنيد تا با اجراي آن بر روي کامپيوتر خود يا حافظه فلش در هر کجا که هستيد (منزل، اداره، دانشگاه، کافي نت و ...) از نعمت اينترنت آزاد بهره ببريد.
حالت دوم توصيه مي شود!
کافيست به آدرس زير برويد:
https://www.torproject.org/torbrowser
و برنامه فايرفاکس بهينه سازي شده براي TOR را دانلود کنيد. چنانچه در تصوير زير مشاهده مي کنيد:

پس از دانلود، فايل مربوطه را اجرا کنيد.
يک فولدر در کنارش ساخته مي شود به نام Tor Browser که محتواي برنامه TOR و نيز مرورگر فايرفاکس مخصوص آن قرار دارد. شما کافيست فايل اجرايي Start Tor Browser.exe درون اين فولدر را اجرا کنيد:


ابتدا برنامه TOR اجرا مي شود و شما را به کامپيوتر شخص داوطلبي در آن سر دنيا متصل مي کند. سپس برنامه فايرفاکس مخصوص TOR اتوماتيک اجرا مي شود و بررسي مي کند که آيا شما با موفقيت به TOR وصل شده ايد يا خير.

اگر درست به TOR متصل شده باشيد اين پيغام سبز رنگ را در فايرفاکس خود مشاهده مي کنيد:

پس اينکه به شما مژده اتصال به شبکه TOR داده شد مي توانيد فقط در مرورگر فايرفاکس مخصوص TOR با خيال راحت به گشت و گذار امن در اينترنت بپردازيد.

اگر هم برنامه برنامه نتواند به کامپيوتر آزادي وصل شود با پيغام زير متوجه مي شويد:

که بايد برنامه TOR را ببنديد و از اول اجرا کنيد تا دوباره سعي کند شما را به شبکه امني در TOR متصل کند.

بسيار مهم:
در اين روش پس از اينکه پيغام اتصال موفقيت آميز به TOR را مشاهده کرديد؛ فقط مرورگر فايرفاکس شما که همراه برنامه از سايت TOR دانلود کرديد به اينترنت بدون فيلتر و امن دسترسي دارد و به عنوان مثال مرورگر Inetrnet Explorer شما چنين قابليتي ندارد. و اگر با مرورگر ديگري به غير از فايرفاکس مخصوص TOR از اينترنت استفاده کنيد ارتباط شما با TOR برقرار نبوده و ممکن است لو برويد و شناسايي شويد.

وقتي Tor آماده شود، Firefox به طور خودکار باز خواهد شد. فقط صفحات وب بازديد شده از طريق مرورگر Firefox موجود در بسته از طريق Tor ارسال خواهد شد. ساير مرورگرهاي وب از جمله Internet Explorer کار نمي کنند. قبل از استفاده دقت کنيد که عبارت "Tor فعال شد" در دکمه گوشه سمت راست پايين مرورگر فايرفاکس ظاهر شود.

برنامه هاي فيلترشکن را تنها از سايت اصلي آنها دانلود کنيد:
نرم افزارهاي فيلتر شکن نظير TOR يا Freegate و ... را تنها از سايت هاي اصلي خودشان دانلود کنيد و از دانلود آنها از سايت هاي عمومي نگهداري فايل نظير rapidshare و غيره بپرهيزيد که ممکن است انواع ويروسها و تروجان ها را به کامپيوتر خود راه دهيد! اين مورد را جدي بگيريد.

چک کردن آي پي پس از اجراي هر برنامه فيلتر شکن جهت اطمينان از تغيير آن:
بعد از اجراي هر برنامه فيلتر شکني حتما Ip خود را در یکی از سايت های شناسايي آي پي زیر چک کنيد تا از صحت عمليات تغییر آی پی مطمئن شويد:
http://tools.ip2location.com/ib2
http://www.ip-adress.com/ip_tracer
http://www.ipaddresslocation.org
http://whatismyipaddress.com

براي اين کار کافيست با مرورگر Tor خود وارد سايت هاي مذکور شويد، اگر آی پی شما تغییر کرده باشد بايد در قسمت پرچم و نام کشور، نام و نشاني به غير از ايران مشاهده کنيد.
خود برنامه Tor هم در اين سايت: https://check.torproject.org/?lang=fa_IR به شما اين امکان را مي دهد تا متوجه شويد آيا TOR کار مي کند يا خير.
پس از روشن کردن TOR کافيست وارد آدرس https://check.torproject.org/?lang=fa_IR شويد. اگر TOR به درستي کار کند با پيام سبز رنگ مژده ... مواجه مي شويد. البته خود TOR این کار را به صورت اتوماتیک برای شما انجام می دهد.

کُندي سرعت TOR
از آنجايي که TOR شما را به کامپيوتر خانگي شخصي در آن سوي دنيا وصل مي کند و شما از اينترنت شخصي آن فرد استفاده مي کنيد، بنابراين سرعت عمل TOR کمي کُند است و ممکن است زمان بيشتري را بخواهيد صرف کنيد تا صفحات شما باز شوند. اما اين کندي سرعت به دو چيز که به دست مي آوريد حسابي مي ارزد:
1- سايت هاي محبوب شما ديگر فيلتر نيستند.
2- امنيت شما برقرار است و کسي نمي تواند از طريق Ip شما را پيدا و شناسايي کند.

Ip خود در برنامه TOR را هم مي توانيد مدام عوض کنيد:
هر از چند گاهي دکمه USE A NEW IDENTITY را در پنجره Vidalia Control Panel کليکي کنيد تا به کامپيوتر ديگري وصل شويد. با اين کار هم Ip شما تغيير مي کند و هم ممکن است به کامپيوتري با سرعت اينترنت بالاتر در آنطرف دنيا وصل شويد!


استفاده از Tor با پلها در مواقعي که Tor کار نمي کند
اگر احتمال میدهید که شبکه Tor مسدود شده باشد، از امکان پل زنی آن استفاده کنید. قابلیت پل زنی، برای استفاده کسانی که شبکه Tor برای انها مسدود شده است، ابداع شده است. (البته قبل از استفاده از آن میبایست نرم افزار Tor را دانلود کرده باشید)

پل چیست؟
"باز فرستنده پل" (یا پل)، باز فرستنده های Tor هستند که در فهرست عمومی Tor لیست نشده اند. دلیل لیست نشدن آنها اینست که نتوان آنها را کشف و مسدود کرد. حتی اگر سرویس دهنده اینترنت شما تمام بازفرستنده های عمومی Tor را مسدود کرده باشد، نمیتواند تمام پلها را مسدود نماید.

از کجا میتوان پلها را پیدا کرد؟
برای استفاده از پلها، میبایست ابتدا یکی از انها را پیدا کرد و به تنظیمات شبکه خود اضافه نمود.
پل ها را مي توانيد از اين آدرس پيدا کنيد:
https://bridges.torproject.org
يا اگر به اين آدرس نمي توانيد وارد شويد مي توانيد یک ایمیل از یک آدرس Gmail به آدرس bri...@torproject.org با فقط یک خط متن get bridges بفرستید.

تقریبا بلافاصه یک ایمیل پاسخ، شامل اطلاعات در مورد پلها دریافت خواهید کرد:

نکات مهم:
ایمیل فرستاده شده حتما میبایست از یک آدرس Gmail فرستاده شود. اگر torproject.org ایمیلهای فرستاده شده از همه ادرسها را قبول میکرد، یک مهاجم میتوانست به سادگی تعداد زیادی ایمیل به آن ارسال کند و بسرعت در مورد پلها اطلاعات بگیرد. اگر ایمیل Gmail ندارید، فقط چند دقیقه طول میکشد تا یکی برای خود ایجاد نمائید. از اينجا:
http://mail.google.com/mail/signup

توصیه میشود که Gmail را با اتصال امن SSL استفاده کنید، یعنی از https://gmail.com بجای http://www.gmail.com استفاده کنید. در تنظیمات Gmail میتوانید HTTPS را بعنوان پیش فرض انتخاب نمائید، تا همیشه استفاده شود.

پل زنی را فعال نمائید و اطلاعات پل را وارد کنید.
پس از اینکه ادرس چند بازفرستنده پل را یافتید، باید Tor را با آدرس پلهایی که پیدا کرده اید، پیکربندی کنید.
تابلوی کنترل ویدالیا را باز کنید:

روی تنظیمات Setting کلیک کنید. پنجره تنظیمات باز میشود.

روی شبکه Network کلیک کنید.

گزينه سوم My Isp Blocks Connections to the tor networks را انتخاب کنید.

اطلاعات URL مربوط به پلی که از طریق ایمیل دریافت کردید را در قسمت افزودن یک پل"Add a Bridge" وارد کنید.

روی + سبز رنگ در سمت چپ و پایین لینک "How do i find a bridge" کلیک کنید. آدرس URL به فیلد زیر آن اضافه میشود.

روی "Ok" در زیر پنجره، برای تائید اطلاعات وارد شده، کلیک کنید.
در کنترل پانل Tor، آنرا متوقف کنيد (Stop Tor) و دوباره اجرا نمائید (Start Tor) تا تنظیمات جدید مورد استفاده قرار گیرد.

یادداشت:
هر تعدادی پل که میتوانید، در Tor پیکربندی نمائید. تعداد بیشتر پل باعث افزایش قابلیت اطمینان خواهد شد. البته فقط یک پل برای دسترسی به شبکه Tor کافی میباشد، ولی اگر آن پل، شناسائی و مسدود شد، ارتباط شما با شبکه Tor قطع خواهد شد.

برای اضافه کردن پلهای بیشتر، مراحل گفته شده در فوق را تکرار نموده و پلهای دریافتی جدید از bri...@torproject.org را به نرم افزار Tor اضافه نمائید.


استفاده سيار از TOR در همه جا
مي توانيد فولدر Tor Browser را که حاوي برنامه تُر و فايرفاکس مخصوص آن است را بر روي کول ديسک ريخته و در ادارات؛ دانشگاه ها و کافي نت ها به راحتي استفاده کنيد. بدون نصب برنامه فايرفاکس بر روي آن کامپيوتر ... راحتِ راحت.

وبلاگ نويسي و گشت و گذار در وب بدور از هراس لو رفتن و دستگير شدن
استفاده از TOR مطمئن ترين روش براي دور زدن ردياب هاست. دليل: سايت هاي پروکسي و VPN ها IP اصلي شما و صفحاتي که مراجعه کرديد را ممکن است ذخيره کنند (در قسمت Log سرور) ولي در روش TOR شما با اتصال به کامپيوتر اشخاص حقيقي در کشور هاي ديگر که ISP هاي آنها سايت هايي مثل www.balatarin.com را فيلتر نکرده وارد سايت مي شويد و عملا IP آن شخص که کامپيوترش را در اختيار شما قرار داده ثبت مي شود. اين روش با عبور از چندين کامپيوتر هيچ ردپايي از شما به جاي نمي گذارد. اما احتياط شرط عقل است، هميشه بعد از اجراي برنامه TOR، در سايت هاي نمايش Ip، خود را چک کنيد تا مطمئن شويد که از کشور ديگري به غير از ايران شما را نشان مي دهد. بنابراين با خيال راحت وبلاگ نويسي کنيد؛ در بالاترين عضو شويد و مطلب اضافه کنيد؛ در انجمن هاي گفتگو شرکت کنيد و ...

(يکي از بچه هاي گروه ما که ديگه خيلي مراقب امنيت خودش هست، براي وبلاگ سياسي که مطلب هاي کوبنده داخلش مينويسه، محکم کاري مي کنه و برنامه TOR را مي ريزه روي کول ديسکش و ميره توي کافي نت هاي مختلف سطح شهر و از تو کافي نت TOR را اجرا مي کنه و وبلاگش را سريع آپديت مي کنه، نظرات وبلاگش را پاسخ ميده و مياد بيرون. هر دفعه هم جاي ثابت نميره که تابلو بشه. براي وبلاگ نويسي سياسي اينطوري هم ميشه عمل کرد اگر خيلي نگران امنيت هستيد!)

توي کافي نت ها امکان لو رفتن رمز عبورم هست. چه کار کنم؟
شايد اين سوال در ذهن شما به وجود بياد که توي کافي نت يا جاهاي عمومي مثل ادارات و دانشگاه ها خطرناکه رمز عبور را تايپ کنيم. ممکنه روي کامپيوتر اونها برنامه هاي جاسوسي Keylogger نصب شده باشه و اينجوري رمز عبور وبلاگ يا ايميلمون را بدزدند!!! جوابش منفي هست، چون اين هم راه حل داره:
وقتي شما پوشه Tor Browser را ميريزيد روي کول ديسک، در تنظيمات Options قسمت Security مي توانيد تيک Remember Password را بزنيد تا براي هر سايتي که باهاش کار مي کنيد فايرفاکس پرتابل شما رمز عبورها را داخل خودش ذخيره کنه. بنابراين هر جا که برويد اصلا نيازي به تايپ رمز عبور براي ورود به سايت نداريد و فقط کافيست آدرس اون سايت را تايپ کنيد!
براي دریافت اطلاعات بيشتر در اين باره به بخش فايرفاکس پُرتابل در همين صفحه برويد.

چگونگي مقابله با فيلترينگ ياهومسنجر در مواقع حساس
اگر ياهومسنجر فيلتر شد و نتوانستيد وارد آن شويد تا اخبار را با دوستنتان رد و بدل کنيد.... غصه نخوريد.
اول TOR يا نرم افزار فيلتر شکن مانند Freegate يا UltraSurf و ... را راه بياندازيد. بعد براي آنلاين شدن در ياهو مسنجر از سايت هاي مسنجر تحت وب استفاده کنيد.

برنامه فيلترشکن خود را کار بياندازيد و سپس مرورگر خود را باز کنيد:
1- براي ياهو مسنجر وارد سايت وب مسنجر ياهو شويد و اينجا Sign in کنيد:
http://webmessenger.yahoo.com
براي استفاده از اين سايت بايد Flash Player را بر روي کامپيوتر خود نصب کرده باشيد.

2- براي آنلاين شدن در ياهو و نيز آنلاين شدن در ساير مسنجر هاي معروف مي توانيد وارد سايت http://www.meebo.com شويد. اينجا مسنجرهاي yahoo ،gtalk ،msn و نيز سايت Facebook هم قابل دسترسي هستند. فوق العاده نيست؟
وارد www.meebo.com شويد و مثلا براي ياهو در قسمت مخصوص خودش يوزرنيم و رمز عبور ياهوي خود را بنويسيد و Sign in کنيد. همين طور براي بقيه ...

3- از سايت هاي کمکي زير نيز براي آنلاين شدن در ياهو مي توانيد بهره بگيريد، بدون نياز به نصب برنامه ياهو مسنجر:
http://www.ebuddy.com
http://www.juslol.com
http://www.koolim.com

4- اگر باز هم موفق نشديد وارد ياهو مسنجر شويد، به خوان هفتم برويد. آنجا روش استفاده از پروکسي هاي Socks براي عبور از فيلترينگ ياهو مسنجر توضيح داده شده است.

بدانيد و آگاه باشيد: اگر دانش داشته باشيد هيچ کس نمي تواند شما را از دسترسي به دنياي آزاد اطلاعات محروم کند. پس اول خودتان ياد بگيريد... بعد که خوب ياد گرفتيد به ديگران هم هر جور شده ياد بدهيد.

کسب اطلاعات بيشتر درباره تُر:
https://www.sesawe.net/Using-Tor-Browser-Bundle-fa.html
https://www.sesawe.net/Using-Tor-IM-Browser-Bundle-fa.html
https://www.sesawe.net/Tor-the-Onion-Router-fa.html
http://www.torproject.org/index.html.fa
http://torir.org/index.html.fa
دريافت پُل هاي جديد از طريق ايميل براي تُر:
https://www.sesawe.net/Using-Tor-with-Bridges-fa.html

ویدئوی فارسی آموزش نصب و استفاده از برنامه نرم افزاری تور:
http://www.youtube.com/watch?v=3ER6UDb0Uck

++ اگر آدرس هاي داده شده در اين بخش فيلتر شده اند و سايت فيلترشکن برای باز کردن صفحات وب فيلتر شده ندارید،ابتدا از خوان هشتم براي يافتن وب پروکسي هاي تر و تازه استفاده کنيد تا با کمک آنها بتوانيد وارد سايت هاي فيلتر شده شويد.

عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...



  • خوان دوم: اِکستِنشِن هاي عبور از فيلتر براي مرورگر فايرفاکس
همانطور که حتما اطلاع داريد مرورگر فايرفاکس اين قابليت را داره که ميشه براش اکستنشن اضافه نصب کرد و قابليت هاشو افزايش داد. اکستنشن هايي هم هستند که وقتي روي فايرفاکس نصب بشه قابليت عبور از فيلترينگ را فقط توي فايرفاکس خواهيد داشت اون هم فقط با يک کليک!
اينجا دو تا از اين اکستنشن ها را معرفي مي کنيم که با فايرفاکستون وارد لينکشون ميشيد و اکستنشن ها را نصب مي کنيد و براي عبور از فيلتر اينترنت به کارتون مياد.

اوليش اينه phproxy:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=phproxy
در فايرفاكس به كمك اين add-on مي توانيد به راحتي و تنها با يك كليك فيلترينگ را دور بزنيد. بنابراين با مرورگر فايرفاکس خود وارد آدرس بالا شويد و اکستنشن Phzilla يا همون Phproxy را پيدا کنيد و واردش شويد:

ابتدا اين اکستنشن را بر روي فايرفاکس خود نصب کنيد (از طريق کليک روي Add to Firefox) و پس از نصب، فايرفاکس را ببنديد و دوباره باز کنيد. کار تمام است. فيلتر شکن شما بر روي فايرفاکس حاضر است!

روش كار اين add-on به اين شكل است كه شما پس از وارد كردن آدرس سايت مورد نظر در فايرفاکس و مواجه شدن با پيام: فيلترينگ (مشترگ گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نمي باشد)، تنها با كليك بر روي آيكون PhProxy كه به شكل P آبي رنگ در سمت راست تولبار پايين فايرفكس قرار دارد مي توانيد از فيلترينگ عبور كنيد و سايت شما باز مي شود.

اساس كار اين add-on اين است كه آدرس سايت فيلترشكن را در درون خود دارد و تنها با كليك بر روي علامت P سايت فيلتر شده شما را مستقيما در سايت فيلترشكن خود قرار داده و سپس آنرا باز خواهد کرد.

البته سايت هاي PhProxy نيز خود ممکن است توسط سازمان مخابرات ايران فيلتر شوند! در اين صورت با کليک بر روي P هيچ سايتي باز نمي شود!
در اين اکستنشن تمهيداتي انديشيده شده است که در صورت فيلتر شدن يک پروکسي بتوانيد از پروکسي جديدي براي آن استفاده کنيد. شما مي توانيد در صورت فيلتر شدن خود پروکسي فعلي، با راست كليک بر روي P و وارد شدن به قسمت Options و سپس رفتن به قسمت Servers، در آن جا با كليك بر روي Update from server سايت هاي فيلتر شکن جديد را بروز کنيد. بروز که شد اين قسمت را Apply کنيد. اينجوري:


حالا برنامه ميره روي بخش PhProxy که اينجا مشاهده مي کنيد که قسمت Current server is داره سرور فعلي که بهش وصل هستيد را نشون ميده. براي عوض کردن اين سرور بايد از ليست بازشو يک سرور جديد انتخاب کنيد و Apply کنيد تا Current Servere is عوض بشه به نام جديدي که از تو ليست انتخاب کرديد. به همين راحتي سرور جديد شما به جاي قبلي که احيانا فيلتر شده قرار ميگيره و همه چيز برميگرده به حالت اولي که فيلتر شکن شما سه سوت فيلترها را ميشکست.


خيلي حال مي کنم با اين اکستنشن. تبليغ که نداره و سرعتش هم عاليه. با اين اکستنشن دست کم براي سايت هايي که نميخواهيد توشون لاگين کنيد و فقط مي خواهيد مطالبش را مطالعه کنيد و عکس هاشو ببينيد يا فايلي دانلود کنيد اصلا مشکلي نخواهيد داشت و همه چيز راحت باز ميشه.

و اين هم دوميشه gladder:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=gladder
اگر از فاير فاکس استفاده ميکنيد. اين اکستنشن را حتما نصب کنيد البته تمام محسنات سرويسهاي V.P.N را ندارد اما در نوع خود (hide ip & anti proxy) بسيار سريع و کار ساز است و با ويندوز ويستا نيز کار ميکند. بعد از نصب و ري استارت کردن فاير فاکس در قسمت پائين صفحه، سمت راست، شکل يک نردبان که روي يک ديوار گذاشته شده است ظاهر ميشود کار تمام است از اين پس هر گاه در سايتي با اين پيغام (مشترگ گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نمي باشد) روبرو شديد فقط روي نردبان راست کليک کنيد و گزينه proxy current page را انتخاب کنيد. به راحتي سايت فيلتر شده مورد نظرتان باز مي شود. اين gladder به پاي اولي Phproxy نمي رسد اما خب براي باز کردن صفحات فيلتر شده در شرايط اضطرار بسيار مفيد است.

توجه کنيد که: براي انجام کارهاي معمولي از اين اکستنشن ها استفاده کنيد (مثلا براي مرور ساده صفحات سايت هاي فيلتر شده). براي مخفي ماندن در وب و انجام کارهاي خيلي محرمانه و وبلاگ نويسي مخفيانه حتما از TOR استفاده کنيد تا شناسايي شما غير ممکن باشد. اينطور فيلتر شکن ها خوب هستند فقط براي بازديد از صفحات سايت هاي فيلتر شده. اما براي کارهاي انتشار مطلب بر روي اينترنت ممکن است صفحات اينترنتي را انکريپت نکنند (يعني محتواي صفحه ممکن است توسط ديگران قابل خواندن باشد) و همچنين ترافيک سايت نيز ممکن است قابل رديابي باشد (بر خلاف TOR).

توصيه مخصوص سرآشپز براي عبور از فيلترينگ با مرورگر فايرفاکس:
استفاده از نسخه پُرتابل (قابل حمل بر روي کول ديسک) فايرفاکس
با استفاده از نسخه پُرتابل فايرفاکس شما مي توانيد فاير فاکس را بر روي کول ديسک کپي کنيد و هر جا که خواستيد ازش استفاده کنيد بدون اينکه نياز باشه فايرفاکس را روي اون کامپيوتر Install کنيد. حالا با نصب دو تا اکستنشن فيلتر شکنمون روي فايرفاکس پرتابل و کپي اون روي کول ديسک اين فيلترشکن ها هميشه همراه شماست تا کسي نتونه جلوي شما را بگيره براي دسترسي به اطلاعات آزاد.

نرم افزار پُرتابل يا بدون نصب چيست؟
نرم افزار پرتابل يعني: زندگي ديجيتال شما در جيب شما! ... پُرتابلتم با خودت ببر سفر!!
نرم افزار پُرتابل به معناي يک برنامه کامپيوتري قابل جابجايي و اجرا در کامپيوتر هاي مختلف به دور از هر گونه دردسر نصب يا ترس از به جا ماندن اطلاعات شخصي است.
برنامه هاي پُرتابل قابليت نصب روي وسايل قابل جابجايي مثل فلش مموري ها، هارد هاي پرتابل يا اکسترنال، دستگاه هاي پخش موسيقي / mp3 player ام پي تري پلير ها مثل آي پاد / ipod و ديگر وسايل همراه را دارند با اتصال وسيله همراه خود مثل فلش پلير به يک کامپيوتر نرم افزارها و اطلاعات خود را در دست داريد.

فايرفاکس پُرتابل
نرم افزار هاي پُرتابل زيادي وجود دارند ولي فايرفاکس پرتابل طعم ديگري دارد اين برنامه براي افرادي که از کافي نت ها يا دانشگاه يا محل کار به اينترنت متصل مي شوند خيلي مفيد است چرا که با فايرفاکس پُرتابل تمامي بوکمارک ها، افزونه ها، کلمات عبور، تاريخچه سايت هاي ديده شده را در حافظه قابل جابجايي خود داريد همچنين بعد از استفاده اين مرورگر پرتابل هيچ طلاعاتي از شما در آن سيستم به جا نمي ماند. در واقع همه چيز در حافظه همراه شماست. با نرم افزارهاي پُرتابل هر کامپيوتري کامپيوتر شخصي شما خواهد بود.


نصب فايرفاکس پرتابل
برنامه هاي پرتابل نيازي به نصب (Install) ندارند. کافي است بعد از دانلود نسخه پرتابل، آن را اجرا کنيد تا فايل ها در مکان دلخواه کپي شوند (مي توانيد فايرفاکس پرتابل را از هارد سيستم خودتان نيز اجرا کنيد که فوايد خاص خودش را دارد). بدون نياز به Install کردن برنامه خودش اجرا ميشه.

به روز رساني و آپديت فايرفاکس پُرتابل
نسخه هاي پرتابل فايرفاکس قابليت آپديت و به روز رساني خودکار را دارند ولي در سايت سازنده توصيه شده است که نسخه ي جديد را دريافت کنيد و بعد پروفايل خود را از آدرس PortableFirefox\Data\profile به نسخه جديد کپي کنيد.
تجربه شخصي کار با فايرفاکس پُرتابل اين است که با استفاده از بروزرساني خودکار مشکلي ايجاد نمي شود اما توصيه مي شود قبل از آپديت از پوشه فايرفاکس پرتابل يک کپي يعني بک آپ تهيه کنيد.

اجراي فاير فاکس پُرتابل از روي سي دي يا حافظه هاي فقط خواندني
کافي است فايرفاکس پرتابل را دانلود کرده و آن را در محلي روي هارد اجرا کنيد تا فايلها کپي شوند حالا فايل FirefoxPortable.ini را دانلود کنيد و در محل فايرفاکس کپي کنيد حالا سي دي را رايت بزنيد به همين راحتي در اين فايل تنظيمات فايرفاکس طوري تغيير مي يابند که هيچ تلاشي براي نوشتن اطلاعات نمي شود و فقط از اطلاعات موجود خوانده مي شود.

ذخيره رمز عبور سايت ها در فايرفاکس پُرتابل
شايد اين سوال در ذهن شما به وجود بياد که توي کافي نت يا جاهاي عمومي مثل ادارات و دانشگاه ها خطرناکه رمز عبور را تايپ کنيم. ممکنه روي کامپيوتر اونها برنامه هاي جاسوسي Keylogger نصب شده باشه و اينجوري رمز عبور وبلاگ يا ايميلمون را بدزدند!!! جوابش منفي هست، چون اين هم راه حل داره:
وقتي شما فولدر فايرفاکس پرتابل يا Tor Browser را ميريزيد روي کول ديسک، در تنظيمات Options قسمت Security مي توانيد تيک Remember password را بزنيد تا براي هر سايتي که باهاش کار مي کنيد فايرفاکس پرتابل شما رمز عبورها را داخل خودش ذخيره کنه. بنابراين هر جا که برويد اصلا نيازي به تايپ رمز عبور براي ورود به سايت نداريد و فقط کافيست آدرس اون سايت را تايپ کنيد!
توي فايرفاکس پرتابلتون از منوي Tools قسمت Option برويد به صفحه تنظيمات اختصاصي و در ناحيه Security تيک بزنيد Remember passwords را.

بعدش هم توي ناحيه Privacy تنظيمات ماندگاري کوکي ها را قرار بدين روي they expire و ok کنيد.

حالا از اين به بعد هر سايتي را که باهاش کار مي کنيد، فايرفاکس از شما ميپرسه رمز عبورش را از ذخيره کنم؟ شما ميزنيد که ذخيره کنه. اين رمز هم توي همون فولدر فايرفاکس پُرتابل ذخيره ميشه و وقتي ميريزيد اين فولدر را روي کول ديسکتون هم باهاشه. پس از اين به بعد وقتي کافي نت يا دانشگاه و اداره ميريد نيازي به تايپ رمز عبور براي ورود به وبلاگ يا ايمييل يا بالاترين يا انجمن گفتگويي که فعاليت مي کنيد نداريد! آدرس سايت را که بزنيد خودش وارد اکانتتون ميشه. خداييش اصل حال نيست؟؟؟ ... حالشو ببريد.

اگر رمز عبور ايميل و وبلاگ و جاهاي ديگر را روي فايرفاکس پرتابل ذخيره کرديد و ريختيد روي کول ديسک مراقب باشيد که کول ديسک را جايي گم نکنيد که زندگي ديجيتالي شما اينجوري در خطر ميافته!!! اگر يک دفعه کول ديسکتون را گم کرديد سريعا نسبت به تغيير رمز عبورهاتون اقدام کنيد.

لينک دانلود فايرفاکس پرتابل
دانلود فايرفاکس پرتابل با حجم 9 مگابايت که بعد از خارج کردن از حالت فشرده و کپي در حافظه قابل جابجايي 28 مگابايت خواهد شد:

http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

++ اگر آدرس هاي داده شده در اين بخش فيلتر شده اند و سايت فيلترشکن برای باز کردن صفحات وب فيلتر شده ندارید،ابتدا از خوان هشتم براي يافتن وب پروکسي هاي تر و تازه استفاده کنيد تا با کمک آنها بتوانيد وارد سايت هاي فيلتر شده شويد.
عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...



  • خوان سوم: استفاده از نرم افزارهاي برتر عبور از فيلترينگ
با استفاده از برنامه هاي زير که همگي رايگان هستند نيز مي توانيد از سد فيلترينگ اينترنت عبور کنيد. اين برنامه ها را از سايت هاي اصلي خودشان دانلود کنيد و بر روي کامپيوتر خود داشته باشيد تا در مواقع حساس که اينترنت حسابي فيلتر مي شود هم بتوانيد روزنه اي به سوي آزادي پيدا کنيد.

نرم افزار فيلتر شکن Free Gate
http://www.radiofarda.com/section/freegate/669.html
http://www.dit-inc.us/freegate
http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Freegate.shtml
نرم افزار فيلتر شکن Ultra Surf
http://www.ultrareach.com
http://ultrasurf.en.softonic.com
نرم افزار فيلتر شکن your-freedom
http://www.your-freedom.net

نرم افزار فيلتر شکن jondo یا Jap

http://anonymous-proxy-servers.net/en/jondo/download
http://download.cnet.com/JonDo/3000-2144_4-10913633.html?tag=mncol

نرم افزار فيلتر شکن Gtunnel
http://www.gardennetworks.com

نرم افزار فيلتر شکن Freenet
http://freenetproject.org/download.html

راه حلي ابتکاري با استفاده از نرم افزار Aol 9.5:
http://daol.aol.com/software/95

- عبور از فيلترينگ اينترنت با استفاده از مرورگر Opera 10 توربو:
http://www.opera.com

++ اگر آدرس هاي داده شده در اين بخش فيلتر شده اند و سايت فيلترشکن برای باز کردن صفحات وب فيلتر شده ندارید،ابتدا از خوان هشتم براي يافتن وب پروکسي هاي تر و تازه استفاده کنيد تا با کمک آنها بتوانيد وارد سايت هاي فيلتر شده شويد.

- توضيح کوتاه در مورد نرم افزار Freegate:
نرم افزار Freegate يک نرم افزار ساده و کم حجم است که توسط يک سازمان چيني (مقابله با فيلترينگ)، واقع در کشور آمريکا، ساخته شده است. اين نرم افزار جهت دور زدن فيلترينگ، مانند بسياري ديگر از نرم افزارهاي مشابه، از يک پروکسي مرکزي جهت اتصال به يک سرور در کشور آمريکا استفاده مي کند. در نتيجه علاوه بر امکان دور زدن فيلترينگ، امکان مخفي کردن IP و جستجوي ناشناس در اينترنت را نيز فراهم مي آورد.

لينک هاي معتبر دانلود:
http://www.radiofarda.com/section/freegate/669.html
http://www.dit-inc.us/freegate
http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Freegate.shtml

آموزش استفاده از نرم افزار فيلتر شکن Freegate:
نرم افزار را پس از دانلود از حالت Zip يا فشرده خارج کنيد (Extract کنيد). سپس روي فايل Freegate دابل کليک کنيد تا برنامه اجرا شود. پس از اجراي برنامه آنرا minimize کنيد تا آيکن آن پايين کنار ساعت، قرار بگيرد. دقت کنيد که نرم افزار را نبايد ببنديد و حتما بايد minimize کنيد! اگر از مرورگر Internet Explorer استفاده مي کنيد، ممکن است پروکسي اتصال به سرور بطور خودکار در تنظيمات پروکسي مرورگر، تنظيم شود. اما جهت کسب اطمينان از اين مسئله، به تنظيمات پروکسي مرورگر IE برويد:
Tools ==> Internet Options ==> Connections ==> Settings

با طي کردن مسير بالا، اکنون وارد قسمت تنظيمات پروکسي مرورگر IE شده ايد. در اين پنجره، تيک گزينه Use a proxy server for this connection را بزنيد تا مستطيل هاي پايين آن فعال شود. اکنون بايد پروکسي زير تنظيم شده باشد:
Address: 127.0.0.1 Port: 8567

همانطور که گفته شد پس از اجراي نرم افزار، ممکن است اين پروکسي بطور خودکار تنظيم شود. اما اگر اينطور نبود، بطور دستي وارد کنيد. سپس تمام پنجره ها راOK کنيد و در نوار آدرس مرورگر خود آدرس يک سايت فيلتر شده را وارد کنيد و صبر کنيد تا سايت مورد نظر باز شود.
همچنين جهت دسترسي به فيلترشکن نرم افزار، پس از اجراي آن، آدرس زير را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنيد:
http://127.0.0.1:8567

نحوه تنظيم کردن پروکسي در مرورگر Mozilla Firefox:
در بالاي پنجره فايرفکس روي Tools کليک کنيد. از منويي که ظاهر مي شود، آخرين گزينه يعني Options را انتخاب کنيد. در پنجره جديد روي سربرگ Network کليک کنيد. در اين قسمت روي دکمه Settings کليک کنيد. اکنون وارد قسمت تنظيمات پروکسي مرورگر فايرفکس شده ايد. در اين قسمت گزينه Manual proxy configuration را انتخاب کنيد تا مستطيلهاي پايين آن فعال شود. سپس در قسمت اول يعني HTTP Proxy، پروکسي زير را وارد کنيد:
HTTP Proxy: 127.0.0.1 Port: 8567
مسير تنظيمات پروکسي در مرورگر فايرفکس بطور خلاصه:
Tools ==> Options ==> Network ==> Settings ==> Manual proxy configuration

سپس تمام پنجره ها را OK کنيد و در نوار آدرس مرورگر خود آدرس يک سايت فيلتر شده را وارد کنيد و صبر کنيد تا سايت مورد نظر باز شود.
توجه داشته باشيد که محل تنظيم کردن پروکسي در برخي از نسخه هاي فايرفکس، ممکن است با اين مسيري که گفته شد، متفاوت باشد. به عنوان مثال تنظيمات پروکسي در مرورگر Firefox 1.5، در مسير زير قرار دارد:
Tools ==> Options ==> General ==> Connection Settings ==> Manual proxy configuration

کسب اطلاعات بيشتر درباره فري گيت:
https://www.sesawe.net/Using-Freegate-fa.html

- آشنايي با نرم افزار فيلتر شکن UltraSurf
نرم افزار اولتراسورف یک محصول نرم افزاری از گروه اینترنتی اولتراریچ است. نرم افزاری بر علیه سانسور در اینترنت. این نرم افزار کاربرانی که در کشورهای سانسور زده ساکن هستند را قادر میسازد از هر سایتی که در دنیای آزاد همگانی است با امنیت و آزادانه (بدون پرداخت هیچ وجهی) دیدن کنند.

لينک هاي معتبر دانلود:
http://www.ultrareach.com
http://ultrasurf.en.softonic.com

++ اگر آدرس هاي داده شده در اين بخش فيلتر شده اند و سايت فيلترشکن برای باز کردن صفحات وب فيلتر شده ندارید،ابتدا از خوان هشتم براي يافتن وب پروکسي هاي تر و تازه استفاده کنيد تا با کمک آنها بتوانيد وارد سايت هاي فيلتر شده شويد.

این نرم افزار توسط گروهی از بهترین متخصصین و مهندسین در امر کامپیوتر و شبکه همراه با تجربه و تخصصی که سالها در گروه اولتراریچ اندوخته‌اند طراحی شده است. تولد این نرم‌افزار یک جهش بزرگ در زمینه فن‌آوری پروکسی و مقابله با سیستمهای فیلترینگ محسوب میشود.

سادگی و امنیت از مهمترین اولویتها در طراحی اولتراسورف بوده است. به همین جهت این نرم افزار طوری ساخته شده تا بتواند سطح بالایی از رمزنگاری به همراه قابلیت استفاده از مجموعه‌ای پیچیده از پروکسیها را در مرورگر اینترنت اکسپلورر (IE) ادغام کند. به این ترتیب اولتراسورف کاربران را قادر میسازد به سادگی و به دور از سانسور با اینترنت اکسپلورر شان در اینترنت به گردش بپردازند. از دیگر مزایای اولتراسورف اینست که تمام کارها در پس زمینه و به دور از چشم کاربر انجام میشود. همچنین سطح امنیتی (رمزنگاری) که این نرم افزار فراهم میکند حتی از استانداردهای امنیتی که برای معاملات مالی آنلاین مثل بانکداری الکترونیک استفاده میشود بالاتر است.
زمانی که اولتراسورف شروع به کار میکند آیکون یک قفل طلایی در گوشه سمت راست و پایین مانیتور (بالای ساعت) ظاهر میشود و در تمام مدت اجرای برنامه همانجا باقی میماند. ظاهر بودن آیکون قفل طلایی نشانگر این است که تمام پنجره‌های اینترنت اکسپلورر تحت پوشش سطح بالای امنیتی هستند که اولتراسورف فراهم میکند. به این ترتیب فایروالها و سیستمهای فیلترینگ که برخی حکومتها با صرف هزینه بسیار برای محدویت کاربران طراحی کرده‌اند از کار میافتند و کاربر قادر میشود به صورت آزادانه در اینترنت به گشت و گذار بپردازد.

اولتراسورف تقریبا از تمام قابلیتهای پروتکل HTTP که مرورگرها بدان نیاز دارند پشتیبانی میکند. مثل گشت و گذار در سایتها (Browsing)، ورود به سایتها (Log-in) و پر کردن و ارسال فرمهای اینترنتی، استفاده از سرویس پست الکترونیک تحت وب (Web mail)، بارگذاری و دریافت فایل و استفاده از مولتی‌مدیا و دیگر سرویسهای اینترنتی.

علاوه بر نمایش آیکون قفل طلایی، همزمان با اجرای اولتراسورف یک پنجره اینترنت اکسپلورر باز میشود که در آن صفحه اصلی وب سایت www.UlrraReach.com قرار دارد. از این پس کاربر میتواند با مرورگرش به سایتهای دلخواهش آزادانه دسترسی پیدا کند. تا زمانی که آیکون قفل طلایی در صفحه وجود دارد، تمام پنجره‌های اینترنت اکسپلورر تحت حفاظت اولتراسورف با درجه بالایی از امنیت قرار دارند. کاربر به سادگی میتواند با کلیک کردن بر روی عبارت Exit در رابط کاربر برنامه اولتراسورف از آن خارج شود. با این کار آیکون قفل طلایی محو میشود و از آن پس دیگر مرورگر تحت پوشش اولتراسورف نخواهد بود.

یک بار دیگر خاطر نشان می‌کنیم، بعد از اینکه برنامه را با محو کردن آیکون قفل طلایی می‌بندید. دیگر مرورگر شما تحت حفاظت اولتراسورف و سطح بالای مخفی بودن قرار ندارد. در این حالت هیچ سایت فیلتر شده‌ای را باز نکنید. زیرا امکان دارد فعالیتهای اینترنتی شما توسط عوامل حکومتی تحت نظر قرار داشته باشد.

سئوالات رایج در میان کاربران:

1- سؤال: اگر پنجره مرورگر اینترنت اکسپلورر به صورت اتوماتیک پس از شروع به کار برنامه اولتراسورف باز نشد چه باید کرد؟

پاسخ: شما میتوانید اینترنت اکسپلورر را به صورت دستی اجرا کرده و آدرس http://127.0.0.1:9666 را در آن وارد کنید. شماره پورت ظاهر شده در پنجره اولتراسورف را چک کنید، اگر 9666 نبود آنرا به این شماره تغییر دهید.

2- سؤال: اگر سرعت اتصال از حالت عادی کمتر بود چه باید کرد؟

پاسخ: شما با کلیک برروی دکمه Retry میتوانید اولتراسورف را وادار کنید تا مجدداً به دنبال سرورهای پروکسی جدیدی بگردد.

3- سوال: اگر با وجود اولترسورف نتوانستم وارد اینترنت شوم چه کار باید بکنم؟

پاسخ: شما باید برنامه‌های فایروال، ضد ویروس و دیگر نرم‌افزارهای شبیه به اینها را غیر فعال کنید و مجدداً سعی در استفاده از اولترسورف بنمایید. برخی برنامه‌های ضد ویروس و مدیریت دانلود ممکن است با اولترسورف ناسازگار باشند.

ممکن است برخی از آنتی ویروسها این نرم افزار را به عنوان یک تروجان یا ویروس تشخیص دهند. اما این نرم افزار به هیچ عنوان ویروس نیست و این مسئله با چند آنتی ویروس بروز شده ثابت شده است.

آموزش استفاده از نرم افزار در مرورگر Internet Explorer:
کار با اين نرم افزار بسيار ساده است. برنامه را دانلود کنيد و فايل US 9.5 را اجرا کنيد. چند لحظه منتظر بمانيد تا به سرور متصل شود. سپس نرم افزار را minimize کنيد تا در نوار وظيفه (کنار ساعت) قرار بگيرد. اکنون يک پنجره مرورگر Explorer Internet باز کنيد و آدرس سايت فيلتر شده را در Bar Address مرورگر تايپ کنيد و کليد Enter صفحه کليد را فشار دهيد. چند لحظه صبر کنيد تا سايت مورد نظر باز شود. جهت غير فعال کردن نرم افزار، روي آيکن آن در نوار وظيفه و يا آيکن قفل طلايي رنگ که کنار صفحه قرار مي گيرد، راست کليک کنيد و آخرين گزينه يعني Exit را انتخاب نماييد.
در صورتي که نرم افزار پس از اجرا به سرور متصل نشد، روي دکمه Retry کليک کنيد و يا نرم افزار را ببنديد و دوباره اجرا کنيد. با کليک بر روي دکمه Option مي توانيد يکسري از ويژگي ها را به دلخواه تنظيم کنيد.

در ارتباط با ياهومسنجر:
در صورتي که پس از اجراي Ultrasurf، نتوانستيد از نرم افزار ياهومسنجر استفاده کنيد و با آي دي خود Sing In کنيد، مي توانيد نرم افزار Ultrasurf را ببنديد و پس از Sing In شدن دوباره اجرا کنيد. و يا به تنظيمات پروکسي مرورگر Internet Explorer برويد و پروکسي را غير فعال کنيد. تنظيمات پروکسي مرورگر Internet Explorer در مسير زير قرار دارد:
Tools ==> Internet Options ==> Connections ==> Setting(Lan Settings
سپس تيک گزينه Use a proxy server for this connection را برداريد. پس از Sing In شدن به ID خود، مي توانيد دوباره پروکسي را فعال کنيد.

نحوه استفاده از آلتراسورف در مرورگر Mozilla Firefox:
در آدرس زير يک Add-on مخصوص فايرفاکس براي آلتراسورف وجود دارد. آنرا دانلود کنيد و روي فايرفاکس خود نصب کنيد. فايرفاکس را بسته و دوباره باز کنيد. اکنون به راحتي مي توانيد از آلتراسورف در فايرفاکس استفاده نماييد.
Add-on for Firefox:
http://www.ultrareach.com/download_en.htm

کسب اطلاعات بيشتر درباره آلتراسورف:
https://www.sesawe.net/Using-UltraSurf-fa.html


- آشنايي با نرم افزار فيلتر شکن Your-Freedom
Your-Freedom یک ابزار پراکسی تجاری است که نسخه رایگان آن نیز در دسترس کاربران قرار دارد ( با این تفاوت که از سرعت کمتری نسبت به نسخه تجاری برخوردار است).
این نرم افزار برای سیستم عاملهای Windows، Linux و Mac OS در دسترس می باشد. Your-Freedom شما را به شبکه ای متشکل از 20 سرور واقع در سه کشور مختلف متصل می کند. Your-Freedom همچنین از خدمات پیشرفته ای مانند OpenVPN و Socks را در برخوردار است که آنرا به ابزار نسبتا پیچیده ای جهت عبور از سانسور اینترنت مبدل می کند.

برای شروع، ابتدا در وبسایت https://www.your-freedom.net یک حساب رایگان باز کنید.

حال بر روی لینک "First visit? Click here to register" که کادرهای ثبت ورود قرار دارد، کلیک کنید.

در صفحه بعد، اطلاعات لازم درخواست شده را وارد نمایید. این اطلاعات شامل: نام کاربر، رمز عبور، و آدرس e-mail می باشد. وارد کردن سایر اطلاعات جنبه انتخابی دارد

سپس پیغامی ظاهر می شود حاکی از آنکه عملیات ثبت نام شما تقریبا به پایان رسیده است.

در عرض چند ثانیه بعد، e-mailی دریافت خواهید کرد. این e-mail را باز نموده و بر روی لینک دوم (لینکی که بزرگتر است) موجود در آن کلیک کرده و بدین ترتیب ثبت نام شما مورد تائید قرار می گیرد.

به محض مشاهده "Thank you" بر روی صفحه، حساب شما فعال شده است.

نرم افزار Your-Freedom را می توانید از آدرس: http://www.your-freedom.net/index.php?id=3 بارگزاری نمایید. چنانچه برنامه Java از قبل بر روی رایانه شما نصب شده باشد، تنها کافی است که نسخه 2.06 مگابایتی "Windows installer" را بارگزاری کنید. ( برای اطمینان از آنکه برنامه Java بر روی رایانه شما قرار دارد، بر روی "Start" و سپس "Run" کلیک کنید. در پنجره سیاه عبارت "java -version" را تایپ کرده آنگاه کلید "Enter" را بزنید. در صورتیکه عبارت "java version 1.6" در صفحه مقابل شما ظاهر شد، یعنی برنامه Java بر روی کامپیوتر شما موجود می باشد. اگر پیغام خطای "command not found" ظاهر شود، رایانه شما فاقد برنامه Java است. در اینصورت می باید نسخه 12.66 مگابایتی "Windows full installer" بارگزاری کنید.)

نصب Your-Freedom
براي نصب، بر روی فایل بارگزاری شده "yf-install_20080822-01.exe" کلیک کنید. این نام ممکن است در طی زمان تغییر کند چرا که هر از چندگاهی نسخه های جدیدتر آن ارائه می شود.

در صفحه اول بر روی "next" کلیک کنید.

در صفحه بعدی می توانید انتخب کنید آیا نرم افزار، فقط در هنگام استفاده شخص شما از رایانه تان (با استفاده از نام کاربر و رمز عبور شما) در دسترس باشد (Personal) یا برای تمای کاربران رایانه مزبور فابل استفاده باشد (Common). سپس بر روی "next" کلیک کنید.

اکنون شاخه ای را که می خواهید Your-Freedom در آن نصب شود انتخاب کنید. بسیاری از کاربران، انتخاب پیش فرض را بر می گزینند. بر روی "next" کلیک کنید.

در صفحه بعدی می توانید نامی را که پس از نصب، در شاخه Program ظاهر می شود، تغییر دهید. در این مرحله نیز در صورت تمایل، نام پیش فرض را برگزیده و بدون ایجاد هیچ تغییری بر روی "next" کلیک کنید.

اکنون انتخاب با شماست که آیا مایلید نمایه برنامه Your-Freedom بر روی desktop رایانه شما قرار گیر یا خیر. پس از انتخاب (تیک یا عدم تیک) بر روی "next" کلیک کنید.

در صفحه بعد، خلاصه ای از انتخابهایی را که در صفحات قبل برگزیده اید ملاحظه خواهید کرد. چنانچه این اطلاعات مورد تایید شماست مجددا بر روی "next" کلیک کنید، و اگر فکر می کنید که برخی از اطلاعات مزبور می بایستی تغییر کند بر روی "back" کلیک کرده و به صفحات پیشین رجوع نمایید.

عملیات نصب آغاز به کار می کند. این عملیات بسته به سرعت رایانه شما، ممکن است چندین دقیقه طول بکشد.

بالاخره نصب به پایان می رسد و برنامه آماده اجرا است. با کلیک کردن بر روی "Finish" از برنامه نصاب خارج شوید.

Your-Freedom بصورت خودکار آغاز خواهد شد. چنانچه در دفعات بعد بخواهید شخصا آغازگر برنامه باشید، بر روی نمایه Your-Freedom (که به شکل "درب" است) واقع در desktop کلیک کنید.

پيکر بندي برنامه Your-Freedom
لازم به ذکر است در هنگام اولین اجرای Your-Freedom می باید برنامه را پیکربندی کنید.

بلافاصله پس از اجرای برنامه برای اولین بار، راهنمای پیکر بندی Your-Freedom نمایان می شود. بر روی "next" کلیک کنید.

در پنجره "Proxy Server" برنامه بطور خودکار اطلاعات سرور پراکسی را که در حال استفاده از آن هستید، استخراج می کند. بر روی "next" کلیک کنید.

در پنجره "Select Protocols" مقادیر پیش فرض انتخاب شده را بدون تغییر رها نموده و بر روی "next" کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

در این مرحله، راهنمای پیکربندی Your-freedom چندین آزمون جهت ردیابی سرورهای موجود انجام داده و نوع اتصال شما و فیلترینگ را ارزیابی می کند. این امر ممکن است چند دقیقه ای بطول انجامد.

پس از آنکه ارزیابی های لازم انجام شد، صفحه ای با عبارت "Found Freedom Servers" نمایان می شود. در این صفحه، یکی از سرورها را انخاب نموده و برروی "next" کلیک کنید.

اکنون در کادرهای مربوطه اصلاعات حسابی را که قبلا باز کردید، وارد کرده و بر روی "next" کلیک کنید.

زمانیک لغت "Congratulations!" بر روی صفحه ظاهر شد، عملیات پیکربندی به اتمام رسیده است. حتال بر روی "Save and Exit" کلیک کنید.

به منظور ایجاد امنیت بیشتر و یافتن راههای بهتر دورزدن فیلترها، در پنجره اصلی برنامه Your-freedom بر روی "configure" منطبق با آنچه که در تصویر زیر مشاهد می نمایید، تغییر دهید. پس از آن بر روی "Save and Exit" کلیک کنید.

اکنون Your-freedom به یکی از سرورها متصل شده و یک پراکسی محلی بوجود می آورد. شما با استفاده از این پراکسی و به کمک نرم افزار مرورگر وب مورد علاقه خود مانند Internet Explorer یا Firefox می توانید به گشت و گذار در وب مشغول شوید.
برای پیکربندی کردن مرورگر خود، بر روی برگه "Application" واقع در صفحه اصلی برنامه Your-Freedom کلیک کنید، سپس مرورگر مورد استفاده خود را انتخاب کرده و بر روی "OK" کلیک نمایید. Your-freedom بصورت خودکار نرم افزار مزبور را پیکربندی نموده و آن را از درون یک گذرگاه رمزگزاری شدهء Your-Freedom به اینترنت متصل می کند.

به منظور آنکه از کاربرد صحیح Your-Freedom اطمینان حاصل کنید به آدرس:
مراجعه کرده و بخش "Your Footprint" واقع در سمت چپ صفحه را چک کنید. در این قسمت، اگر کشوری که آدرس آن ردیابی شده است، مکانی نیست که شما در آن جا سکونت دارید، نصب برنامه موفقیت آمیز بوده و شما عملا از طریق گذرگاه رمزگزاری شده Your-Freedom به اینترنت متصل می باشید.

اطلاعات بیشتر:
http://www.no-filter.com/forum/showthread.php?t=1150

- نرم افزار فيلتر شکن jondo یا Jap
این فیلتر شکن توسط سایت های معتبر www.softpedia.com و www.softsea.com و www.downloadtube.com تایید شده است. از مزایای این برنامه میتوان به اوپن سورس (opensorce) بودن آن اشاره کرد. این برنامه برای استفاده در سه سیستم عامل ویندوز، مکینتاش و لینوکس موجود میباشد (همچنین سرعت بالا و امکان دانلود و رای دادن و کامنت گذاری).
در ضمن این برنامه به صورت هوشمند میتواند از دسترسی دیگران به اطلاعات شما جلوگیری کند و بلافاصله به شما پیغام میدهد. همچنین در هنگام نصب این امکان را به شما میدهد که نرم افزار را روی فلش مموری نصب نمایید تا به صورت portable از آن استفاده نمایید. برای دانلود این نرم افزار میتوانید به این سایت ها مراجعه فرمایید:
http://anonymous-proxy-servers.net/en/jondo/download
http://download.cnet.com/JonDo/3000-2144_4-10913633.html?tag=mncol

- يک راه بسيار عالي براي فرار از فيلترينگ با استفاده از نرم افزار Aol 9.5
با استفاده از روش زیر برای همیشه از زیر بار سانسور و فیلترينگ و فیلترشکن و اولتراسرف و فری گیت و ... بیرون خواهید آمد.
1- به سایت AOL مراجعه کرده http://www.aol.com و یک حساب ایمیل برای خود در Aol باز کنید.

2- نرم‌افزار AOL 9.5 را از اينجا http://daol.aol.com/software/95 دانلود کنید و سپس آن را بر روي کامپيوتر خود نصب کنيد. برنامه Instalation حجم کمي داره و زود دانلود ميشه، اما اين برنامه که اجرا شد، بايد به اينترنت وصل باشيد که کل نرم افزار Aol که در حدود 50 مگابايت هست را دانلود و نصب کنه. بنابراين بايد يک خط اينترنت خوب داشته باشيد که اين 50 مگابايت را راحت دانلود کنيد.
3- با کمک حساب ايمیل خود در نرم افزار AOL وارد شوید و از آنجا اینترنت گردی بدون سانسور را آغاز کنید.

- عبور از فيلترينگ اينترنت با استفاده از مرورگر Opera 10
مرورگر اپرا 10 (Opera 10 with Turbo) را از سایت http://www.opera.com دانلود کنید و آنرا نصب کنيد. حجم مرور گر opera حدود 7 مگابایت است.
روی آیکون Turbo پایین صفحه مرورگر سمت چپ کلیک کنید و دو نتیجه خواهید دید:
1- فیلترینگ را رد میکنید.
2- سرعت اینترنت شما 2 تا 5 برابر میتواند شود.

نحوه فعال کردن فناوری Turbo در اپرا:
بعد از دانلود و نصب این مرورگر، مطابق تصویر زیر روی آیکنی که در نوار پایین سمت چپ صفحه قرار دارد کلیک کرده تا به رنگ قرمز در آید. با این کار فناوری Turbo فعال شده و سرعت بارگذاری صفحات چند برابر و محدودیت ها برچیده خواهد شد.
این یک تکنولوژی جدید از اپراست که فوق العاده است. این مرورگر جزو بهترین نیز هست. ضمنا ممکن است در طول 24 ساعت شبانه روز، زمانهای کوتاهی توربو در اپرا کار نکند، که اگر کار نکند خودش به شما میگوید.
توضیحات تکمیلی:
دوستان عزیز همان طور که گفته شد، opera یک مرورگر است (مثل اینترنت اکسپلور ویندوز) یعنی شما بعد از فعال کردن فناوری توربو در opera مطابق توضیح بالا، باید سایت هاتون را مشابه همان روشی که در اینترنت اکسپلور استفاده میشه در این مرورگر (مرورگر opera) باز کنید. به بیان ساده تر با وارد کردن آدرس سایت مورد نظر در قسمت آدرس بار opera و زدن کلید Enter، سایت دلخواه تان را در opera مشاهده کنید. (نه اینترنت اکسپلور ویندوز)


++ اگر آدرس هاي داده شده در اين بخش فيلتر شده اند و سايت فيلترشکن برای باز کردن صفحات وب فيلتر شده ندارید،ابتدا از خوان هشتم براي يافتن وب پروکسي هاي تر و تازه استفاده کنيد تا با کمک آنها بتوانيد وارد سايت هاي فيلتر شده شويد.
عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...



  • خوان چهارم: هر ايراني صاحب يک فيلتر شکن شخصي بر روي وب
در اين روش بايد ساليانه مقدار اندکي از جيب هزينه کنيد و هاست و دامين بگيريد تا بتوانيد بر روي آن هم فيلتر شکن برپا کنيد و هم سايت شخصي خود را در صورت تمايل داشته باشيد. اگر هم سايت شخصي بر روي هاست داريد که چه بهتر. بدون هيچ هزينه اي مي توانيد آن را تبديل به يک فيلترشکن شخصي کنيد که هيچگاه آدرسش فيلتر نشه و هميشه براي شما در دسترس باشه. البته به شرطي که آدرس سايت شما در حال حاضر فيلتر نشده باشه. در غير اينصورت بايد يک دامين جديد ثبت کنيد و روي هاستي که داريد بندازيدش تا با دامين جديد فيلترشکن خودتون را راه بياندازيد. خيلي اين کار ساده هست. در کمتر از 10 دقيقه اين مطلب آموزشي را مطالعه کنيد و در کمتر از دو دقيقه فيلتر شکن شخصي خودتون را راه بياندازيد و لعنت بفرستيد بر سياهي و جهل.

پروکسی چیست؟
پروکسی در لغت به معنای "وکیل" و "به نیابت کسی کاری را انجام دادن" است. در دنیای اینترنت پروکسی به کامپیوتری گفته میشود که به سایر کامپیوترها اجازه میدهد تا از طریق آن با مقصدشان یک ارتباط غیر مستقیم برقرار کنند. بیایید این مطلب را با یک مثال ساده بیشتر توضیح دهیم. فرض کنید شما در یک اداره کار میکنید. هر اتاق این اداره یک خط تلفن دارد که به تلفنخانه مرکزی اداره وصل است. حال اگر شما بخواهید از اداره به منزلتان زنگ بزنید لازم است یک شماره (مثلاً ٩) را بگیرید و بعد از تلفنچی اداره بخواهید که شماره تلفن منزلتان را گرفته و به شما وصل کند. نقش تلفنخانه و تلفنچی در این مثال دقیقاً مانند نقش پروکسی در اینترنت است. وقتی کامپیوتری از طریق پروکسی به اینترنت وصل است و میخواهد به یک فایل دسترسی پیدا کند، ابتدا درخواستش را به پروکسی میفرستد. سپس پروکسی به کامپیوتر مقصد متصل شده و فایل درخواستی را دریافت میکند و بعد آن را برای کامپیوتر درخواست کننده میفرستد.

شکل ۱: این شکل ارتباط مستقیم بین کامپیوترهای سرویس دهنده و سرویس گیرنده را نمایش میدهد.

شکل ۲: این شکل ارتباط از طریق پروکسی را نشان میدهد. همانطور که می‌بینید عملاً هیچ ارتباط مستقیمی بین کامپیوتر سرویس دهنده و کامپیوتر سرویس گیرنده وجود ندارد.

همانطور که می‌بینید پروکسی در اینجا به عنوان یک واسطه عمل میکند و عملاً هيچ ارتباط مستقیمی بین کامپیوترهای سرویس‌دهنده و سرویس‌گیرنده وجود ندارد. حال ممکن است برایتان این سوال پیش آید که کاربرد پروکسی چیست و چرا گاهی از آن استفاده میشود. پاسخ این است: از آنجايي که سيستم فيلتر کردن سايت ها بر اساس آدرس url سايت ها کار مي کند، بنابراين با استفاده از پروکسي شما مي توانيد با آدرس url ديگري که هنوز فيلتر نشده به محتواي اطلاعات سايت فيلتر شده خود دسترسي پيدا نماييد و بدين ترتيب فيلترينگ را دور مي زنيد. اين روش تا زماني کار مي کند که آدرس پروکسي شما خود فيلتر نشده باشد!

از نظر فنی پروکسی‌ها به چند گروه تقسیم میشوند که مهمترین آنها عبارتند از:
پروکسی HTTP: اکثر پروکسی‌هایی که به آنها برخورد میکنید از این گروه هستند. این پروکسی‌ها برای دیدن صفحات وب طراحی شده‌اند و فقط از پروتکل HTTP پشتیبانی میکنند. البته گاهی پروتکل FTP نیز توسط بعضی از آنها پشتیبانی میگردد. از این پروکسی‌ها نمیتوان برای دیدن صفحات Secure رمزنگاری شده (https) استفاده کرد، زیرا پروتکل مورد استفاده برای این صفحات HTTPS است.

پروکسی HTTPS: معمولاً این پروکسی‌ها از هر دو پروتکل HTTP و HTTPS پشتیبانی میکنند و میتوان از آنها برای مرور صفحات وب رمزنگاری شده نیز بهره برد.

پروکسی ساکس (Socks): این پروکسی‌ها که خود به دو دسته Socks 4 و Socks 5 تقسیم میشوند، طوری طراحی شده‌اند تا از کل پروتکلهای اینترنت پشتیبانی کنند. این پروکسی‌ها، غالباً روی پورت 1080 قرار دارند.

وب پروکسی (CGI-Proxy): این پروکسی‌ها که در اصطلاح عوام به آنها فیلترشکن میگویند با سایر پروکسیهای فوق‌الذکر اختلاف ریشه‌ای دارند. اینها در واقع وب سایتهایی هستند که به کاربر اجازه میدهند از طریق آنها به سایر وب سایتها دسترسی یابد و برای این منظور از برنامه‌هایی (اسکریپت) استفاده میکنند که به زبانهای برنامه نویسی تحت وب (مثل PHP و Perl) نوشته شده‌اند. از آنجایی که کار کردن با این پروکسی‌ها بسیار ساده است، محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند.

حتما يک هاست با دامين بخريد!
اگر يک هاست با دامين داشته باشيد به راحتي مي توانيد براي خود و دوستانتان يک فيلترشکن شخصي داشته باشيد. ممکن است در نگاه اول این کار به نظرتان پرخرج بیاید ولی ابداً چنین نیست. تجربه نشان داده، وقت و هزینه‌ای را که شما در طول یک سال برای پیدا کردن پروکسیهای عمومی صرف میکنید بیشتر از مبلغی است که برای خريد هاست و دامين مي پردازيد. برای کمتر شدن هزینه‌ها نيز می‌توانید این کار را مشترکاً با دو یا چند نفر از دوستانتان انجام دهید. همچنین ممکن است خیلی از شما یک وب سایت داشته باشید ولی نمیدانید سایت شما از چه قدرت نهفته‌ای برخوردار است!

اگر شما یک کاربر باتجربه اینترنت هستید و با مدیریت وب سایت آشنایی دارید، پیشنهاد ما به شما این است که خودتان اقدام به ایجاد یک وب سایت و نصب پروکسی بر روی آن کنید. و سپس فيلتر شکن خود را به دوستانتان نيز پيشنهاد کنيد. در ادامه به بررسي چگونگي انجام اين کار بي نظير خواهيم پرداخت.

دو اسکريپت پرقدرت براي راه اندازي فيلترشکن شخصي بر روي وبسايتتان وجود دارد:

1- پروکسی جیمز مارشال (James Marshall CGI-Proxy):
این اسکریپت، بهترین اسکریپتی هست که در دسترس عموم قرار دارد و در واقع اکثر اسکریپت‌های دیگر بر مبنای آن نوشته شده‌اند. نویسنده آن، آقای جیمز مارشال، متن این اسکریپت را به زبان Perl نوشته است. این اسکریپت قابلیتهای فراوانی دارد و از پروتکلهای HTTP و FTP پشتیبانی میکند. در نسخه جدید آن قابلیت پشتیبانی از جاوا هم به آن اضافه شده است. مزیت دیگر این اسکریپت این است که نویسنده آن را در درون سورس برنامه کاملاً توضیح داده است. این مسئله می‌تواند برای دانشجویان و علاقمندان به یادگیری پرل بسیار آموزنده باشد.

راهنمای نصب پروکسی جیمز مارشال بر روي هاست:
هاستي که میخواهید این اسکریپت را بر روی آن اجرا کنید باید از قابلیتهای زیر برخوردار باشد:
- پشتیبانی از پرل نسخه Perl 5.8 یا بالاتر
- پشتیبانی از اسکریپتهای NPH-CGI.
- سوکت خروجی برای اسکریپتهای CGI باز باشد (Outgoing Socket Enabled).

نصب این اسکریپت نسبتاً آسان است. شما می‌توانید به دو روش دستی (Manual) و یا از طریق نصاب (Installer) آن را نصب کنید.
در زیر هر دو روش توضیح داده شده‌اند.

برای نصب دستی مراحل زیر را طی کنید:
1. فایل فشرده اسکریپت را به کامپیوتر خود دانلود کنید. دریافت فایل از سایت اصلی:
http://www.jmarshall.com/tools/cgiproxy

2. فایل را از حالت فشرده خارج سازید.
3. فایل nph-proxy.cgi را به درون شاخه ‌cgi-bin بر روی سرور هاست خود آپلود کنید.
4. مجوز (Permission) فایل را به 755 تغییر دهید.
5. فایل مذکور را از درون مرورگر خود صدا کنید. برای این کار در کادر آدرس مرورگرتان تایپ کنید:
http://www.YourSite.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi

اگر مراحل فوق را درست انجام داده باشید، صفحه پروکسی جیمز مارشال به نمایش درمی‌آید و شما میتوانید به کمک آن، گشت و گذار در اینترنت را شروع کنید.
اگر مطمئن هستید که سرورتان از قابلیتهای فوق برای اجرای اسکریپت CGI-Proxy برخوردار است ولی باز هم در اجرای آن با مشکل مواجه هستید، موارد زیر راکنترل کنید:
1. مطمئن شوید مجوز فایل را به 755 تغییر داده‌اید.
2. مطمئن شوید اسکریپت را در شاخه cgi-bin قرار داده‌اید.
3. اگر نام اسکریپت را تغییر داده‌اید مطمئن شوید که نام اسکریپت با "-nph" شروع میشود.
4. مطمئن شوید که پسوند (extension) فایل cgi. یا pl. است.

اگرچه نصب پروکسی جیمز مارشال آسان است ولی ممکن است بعضی کاربران مبتدی به مشکل بر بخورند. اگر چنین است نگران نباشید؛ وب سایتی وجود دارد که به صورت اتوماتیک پروکسی را برای شما نصب میکند.

براي نصب اتوماتيک مراحل زیر را طی کنید:
1. به این آدرس مراجعه کنید.
2. از لیست موجود آخرین نگارش پروکسی را انتخاب کنید و کلید Next را بزنید.
3. در صفحه بعد، روی دکمه Accept کلیک کنید.
4. حال به یک فرم بر میخورید. شما فقط نام سایت به همراه نام کاربری و رمزتان را وارد کنید و بقیه قسمتها را خالی بگذارید (جدول زیر). برنامه نصاب سعی میکند آنها را بر اساس تنظیمات پیش‌فرض تکمیل کند. اگر سرور شما از تنظیمات استاندارد پیروی نمیکند و تنظیمات خاص خود را دارد، لازم است این قسمتها را خودتان به صورت دستی پر کنید. برای کسب اطلاعات با شرکت خدمات دهنده وب هاست خود تماس بگیرید.

جدول- نحوه پر کردن فرم نصاب پروکسی جیمز مارشال.
5. در این مرحله نصاب (Installer) وب سایت شما را بررسی کرده و توضیحات مختصری را در مورد آن نشان میدهد. روی دکمه Finish کلیک کنید.
6. اگر نصب با موفقیت انجام شود در صفحه بعدی به یک پیام تبریک (Congratulations) برخورد میکنید. حال روی لینکی که در این صفحه وجود دارد کلیک کنید تا به صفحه پروکسی بروید. به طور پیش‌فرض، پروکسی در آدرس زیر قرار میگیرد:
http://www.YourSite.com/cgiproxy/nph-proxy.pl

بعد از این که پروکسی با موفقیت نصب شد بهتر است پسورد وب سایتتان را عوض کنید.

ضمنا توجه داشته باشید که پروکسی جیمز مارشال، در شکل اولیه، برای عبور از فیلتر مناسب نیست. برای این که شما بتوانید از پروکسی جیمز مارشال برای فرار از فیلتر استفاده کنید لازم است یکی از کارهای زیر را انجام دهید:

1. آن را از روی یک سرور امن اجرا کنید. سرور امن، سروری است که از ارتباطات رمزنگاری شده (SSL) پشتیبانی میکند. در این حالت آدرس وب سایت شما به جای http با https شروع میشود. این امکان، به طور معمول، همراه با خدمات وب هاستینگ ارائه نمیشود و شما برای بهره‌مندی از آن باید مبلغی را جداگانه پرداخته و یک گواهینامه SSL خریداری کنید. با این حال بعضی وب هاستها به شما این امکان را میدهند که از گواهینامه آنها به صورت اشتراکی استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر با شرکت وب هاست خود تماس بگیرید. اگر برایتان مقدور بود، از این روش استفاده کنید، زیرا در این حالت کلیه تبادلات اینترنتی شما به صورت رمزنگاری شده در می‌آید و غیر قابل ردیابی میشود.
2. پروکسی را بر روی پورتی به غیر از پورت 80 قرار دهید. مثلاً با فرض این که پروکسی بر روی پورت 8000 تنظیم شده باشد، URL دسترسی به پروکسی به صورت زیر در می‌آید. اکثر وب هاستها این امکان را واگذار نمیکنند.
http://www.YourSite.com:8000/cgi-bin/nph-proxy.cgi

3. متن اسکریپت را کمی تغییر دهید و کاری کنید که پروکسی URLها را به صورت درهم ریخته درآورد. برای اطلاعات بیشتر به قسمت "راهنمای تنظیمات پروکسی جیمز مارشال" مراجعه کنید.

اگر در نصب این اسکریپت به مشکل برخوردید از اینجا سوال کنید:
http://www.no-filter.com/forum/showthread.php?t=11

2- پی اچ پروکسی (PHProxy):
پی اچ پروکسی (PHProxy) يک اسکریپت که به زبان PHP است، در اصل بر مبنای پروکسی جیمز مارشال نوشته شده ولی نسبت به آن ساده‌تر است و تنظیمات کمتری دارد. این اسکریپت فقط از پروتکل HTTP پشتیبانی میکند ولی به گفته طراحش به زودی قابلیت پشتیبانی از FTP نیز به آن افزوده میشود. این اسکریپت باید بر روی سروری که از PHP نسخه ۲/۴ و بالاتر پشتیبانی میکند نصب و اجرا گردد. همچنین وضعیت Safe Mode برای اسکریپتهای PHP باید غیر فعال باشد.

راهنمای نصب و تنظیمات پی اچ پروکسی
برای نصب مراحل زیر را طی کنید:
1- فایل فشرده اسکریپت را به کامپیوتر خود دانلود کنید. دریافت فایل از سایت اصلی:
http://sourceforge.net/projects/poxy

2- فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
3- فولدر phproxy را به دایرکتوری اصلی (معمولاً public_html) بر روی سایت خود کپی کنید.
4-به شاخه phproxy بروید و فایل index.php را پیدا کنید.
5- مجوز (Permissions) این فایل را به 644 تغییر دهید.

از درون مرورگر خود فایل index.php را صدا کنید. برای این کار در کادر آدرس مرورگرتان تایپ کنید:
http://www.YourSite.com/phproxy/index.php

اگر مراحل فوق را با موفقیت انجام داده باشید، صفحه اصلی PHProxy نمایش داده میشود و شما میتوانید گشت و گذار در اینترنت را با کمک آن شروع کنید. نام فولدر phproxy را به هر اسم ديگري که مي خواهيد مي تانيد تغيير دهيد، مثلا bazsho يا هر نام ديگري که دوست داريد.
همه تنظیمات PHProxy از صفحه اصلی آن هنگام اجرا در دسترس هستند.

این تنظیمات به همراه شرح مختصری از هر کدام در زير آمده‌اند:
Include form: این قسمت مشخص میکند که آیا باید کادر آدرس PHProxy در بالای تمام صفحات نمایش داده شود یا نه.
Remove Scripts: اسکریپتهای جاوا را از صفحه حذف میکند. اگر این قسمت را تیک بزنید ممکن است بعضی صفحات درست نمایش داده نشوند.
Accept Cookies: پذیرش کوکی. اگر تیک را از جلوی آن بردارید با وب سایتهایی که نیاز به Log-in دارند به مشکل برمیخورید.
Show Images: نشان دادن تصاویر. اگر تیک این قسمت را بردارید، عکسها و گرافیکها از صفحه حذف میشوند و فقط متن نمایش داده میشود. این گزینه برای زمانی که میخواهید در پهنای باند خود صرف جویی کنید مفید است.
Show Refer: اگر این قسمت تیک نخورده باشد، پروکسی بخش refer را از HTML Header حذف میکند. به این ترتیب، وب سایتی که در حال مشاهده آن هستید متوجه نمیشود شما قبلاً از کدام سایت بازدید میکردید.
Rotate13: از روش rot-13 برای درهم ریختن URL استفاده میکند. برای عبور از فیلتر لازم است شما حداقل یکی از دو گزینه rot-13 یا base64 را انتخاب کنید.
Base64: از روش base64 برای درهم ریختن URL استفاده میکند. برای عبور از فیلتر لازم است شما حداقل یکی از دو گزینه rot-13 یا base64 را انتخاب کنید.
Strip Meta: متا تگ‌های HTML را حذف میکند.
Strip Title: عنوان صفحه را از نوار عنوان (Title bar) حذف میکند.
Session Cookies: تنها کوکی‌های دوره‌ای را ذخیره میکند.
New Window: آدرس مورد نظر را در یک صفحه جدید مرورگر باز میکند.

در آخر، تذکر این نکته ضروری است که این اسکریپت‌ها باید بر روی سرور هاست نصب و اجرا شوند و شما نمی‌توانید آنها را مستقیماً از روی کامپیوتر شخصی خودتان اجرا کنید.

روشي ديگر براي دريافت اسکريپت Phproxy:
سايت http://www.proxybuilder.com اين امکان را به شما مي دهد که اسکريپت فيلتر شکن شخصي بر پايه Phproxy بسازيد و آن را روي هاست سايت خودتان قرار بدهيد و استفاده کنيد. فقط کافيست که در اين سايت نام دلخواه، توضيحات و مشخصات ديگري مانند رنگ و ... را انتخاب کنيد. حالا با کليک روي Generate Web Proxy Scripts اسکريپت فيلتر شکن شما ساخته ميشود. بعد مي توانيد اسکريپت فيلترشکن خود را در يک فايل Zip دانلود کنيد. سپس فايل زيپ را روي کامپيوتر خود باز کرده، يک فولدر بسازيد به نام مثلا bazsho و فايل هاي مربوط به اسکريپت فيلتر شکن را درون اين فولدر bazsho قرار دهيد. بعدش اين فولدر را با محتوياتش روي سايت شخصي خودتان آپلود کنيد. کار تمام است. فيلتر شکن شخصي شما به آدرس زير در دسترش شده و مي توانيد از آن بهره برداري کنيد و از اينترنت بدون محدوديت لذت ببريد:
www.site-shoma.com/bazsho
از اين آدرس نيز مي توانيد براي فيلتر شکن خود قالب مورد علاقه خود را دانلود و نصب کنيد:
http://www.proxybuilder.com/blog/category/proxy-templates

اسکریپت بهینه شده ی PHProxy نسخه 0.5b201:
اگر با استفاده از Phproxy باز هم سایت های مورد نظر شما فیلتر است، از نسخه بهینه شده آن برای استفاده در ایران استفاده کنید. در این نسخه رمزنگاری url به کمک یک کلید دینامیک انجام می گیرد به این ترتیب برای سیستم رمزگشای فیلترینگ حکومت قابل شناسایی نخواهد بود. این اسکریپت درست مانند نسخه اصلی PHProxy نصب و استفاده می شود. یعنی برای استفاده کافی است هر سه فایل را روی فولدری درون هاستینگ خود کپی کنید. به علاوه گزینه های آن هم به فارسی ترجمه شده اند و لینک لیستی برای تسهیل دسترسی به سایت های پرمخاطب فیلترشده تهیه شده است.
دانلود اسکریپت بهینه شده ی PHProxy نسخه 0.5b201:
http://sohrab.co.cc/new_phproxy_script.zip

معرفي دیگر اسکريپت هاي فيلتر شکن براي نصب بر روي هاست:
سه اسکريپت ديگر براي ساخت فيلتر شکن شخصي معرفي مي کنيم تا دست شما در اين زمينه کاملا باز باشد.

- سبزپروکسی (اسکریپت پروکسی مخصوص جنبش سبز)
سبز پروکسی روشی جدید، آسان و سریع برای دسترسی به وب سایت‌های فیلتر شده است. این نرم‌افزار بر روی هاست نصب می‌شود و از طریق آن می‌توانید به بسیاری از سایت‌های خبری و اطلاع رسانی مسدود شده دسترسی داشته باشید. کار کردن با سبزپروکسی بسیار راحت است. کافی است آدرس سایت‌های فیلتر شده را به آن بدهید تا آن‌ها را برایتان باز کند. یا اینکه از لینکدونی سبزپروکسی استفاده کنید.
ایده کلی سبزپروکسی در اینجا است که هر کدام از مدیران سایت ها و وبلاگ ها یک سبزپروکسی برای خودشان راه اندازی کنند و ضمن استفاده شخصی، آن را در اختیار دوستان و آشنایان خود هم قرار دهند. راه اندازی صد ها و هزاران سبزپروکسی که هر کدام مشکل فیلترینگ یک جمع را حل می‌کند می‌تواند برای صدها هزار نفر راهگشا باشد.

منطق متفاوت سبزپروکسی
تقریبا تمام نرم افزارهای ارایه شده برای عبور از فیلترینگ بر مبنای یک سیستم مرکزی عمل می کنند. به این معنی که کاربران به یک مرکز خدمات دهنده اصلی متصل می شوند. همین موضوع سبب می شود که مسدود کردن این روش ها راحت باشد و در عین حال با افرایش کاربرها امکان سرویس دهی محدود شود.
سبزپروکسی نرم افزار کوچک و مستقلی است که بر روی یک هاست نصب می شود و سایت های فیلتر شده را برای گروه کوچکی از افراد باز می کند. به واقع هر وبمستر و هر کسی که دارای هاست شخصی است می تواند یک سبزپروکسی راه اندازی کند و اینها مانند جزایر کاملا مستقلی از یکدیگر عمل می کنند.
برتری های این روش در اینجا است که:
۱- مخفی است و مرکزیت ندارد بنابراین مانند روش های قبل، کشف و فیلتر نخواهد شد.
۲- رایگان است! هر کس که دارای یک هاست باشد می تواند سبزپروکسی را راه اندازی کند.
۳- راه اندازی آن آسان و سریع است و نیاز به دانش فنی ندارد.
۴- نیاز به نصب هیچ نرم افزاری هنگام استفاده نیست. سبزپروکسی یک صفحه در مرورگر است که سایت های مسدود شده را برایتان باز می کند.
۵- بر مبنای شبکه های اجتماعی خصوصی کار می کند. هرکس که یک سبزپروکسی راه اندازی کرد آن را در اختیار دوستان و آشنایان خود هم قرار می دهد. بنابراین هر کدام از این جزایر می تواند به ده ها نفر برای عبور از فیلترینگ کمک کند.

ایرانیان خارج از کشور هم می توانند کمک کنند:
وب مسترها و وبلاگ نویس هایی که در خارج از ایران زندگی می کنند هم می توانند با صرف تنها چند دقیقه، کمک بزرگی به دوستان و آشنایان خود در داخل ایران بکنند. با راه اندازی یک سبزپروکسی روی هاست تان و دادن آدرس و رمز عبور آن به دوستان و آشنایان مقیم ایران می توانید به آنها برای دسترسی به اینترنت آزاد و بدون محدودیت کمک کنید.

دانلود اسکریپت سبزپروکسی:
وب سایت سبزپروکسی در آدرس زیر قرار گرفته است:
http://www.sabzproxy.com

از آنجایی که وب سایت سبزپروکسی در ایران فیلتر خواهد شد، بنابراین برای دریافت آخرین نسخه اسکریپت سبزپروکسی به همراه فایل راهنمای آن، کافیست یک ایمیل خالی به آدرس: sabz...@sabznameh.com ارسال کنید تا فایل دانلود آن به ایمیل شما ارسال شود. دقت کنید که به خاطر امنیت بیشتر، سبزپروکسی را فقط از طریق وبسایت اصلی اش دریافت کنید و از دریافت آن از منابع دیگر خودداری کنید.

پرسش و پاسخ درباره سبزپروکسی:
1- آیا میشه با این پروکسی ویدئوهای یوتیوب و دیگر سایت های ویدئویی را هم تماشا کرد یا خیر؟
بله اگر جاوا اسکریپت را فعال کنید (تیک گزینه غیرفعال کردن را بردارید) می توانید ویدیوهای یوتیوب را مشاهده کنید.

2- آیا امکان اینکه روزی این اسکریپت توسط مخابرات غیرفعال بشه هست؟ ( مثل کاری که با VPN ها کردند)
فعلا که کار می کنه و باید صبر کنیم ببینیم چی می شه. فیلترینگ و ضد فیلترینگ یک نبرد ادامه دار است.

3- آیا سبزپروکسی اطلاعات رد و بدل شده را کد میکنه؟ آی پی ما را تغییر میده؟
سبزپروکسی آی پی شما را تغییر میدهد ولی اطلاعات رد بدل شده را کد نمی کند. به همین خاطر استفاده از سبزپروکسی را برای کارهایی که امنیت بالایی احتیاج دارند توصیه نمی کنیم. سبزپروکسی تنها برای یک گشت و گذار بدون دردسر در وبلاگها و سایتهای خبری فیلتر شده است. در سبزپروکسی قسمت هایی برای افزایش امنیت هم اضافه شده مانند عدم ایندکس شدن در موتورهای جستجو. پیچیده شدن رمزنگاری آدرس ها و اختصاص یک کلید به ازای هر کاربر که تمام اینها سبب می شود که این پروکسی حتی نسبت به PHProxy امن تر هم باشد.

- اسکریپت بالاکسی بهینه شده توسط ایرانی ها
برای کارهای بزرگ مثل فعالیت در سایت بالاترین و فیس بوک:
اسکریپت Balaxy تکامل یافته اسکریپت محبوب phproxy می باشد که اسکریپتی متن باز و رایگان است، و با تغییرات اساسی سعی شده برنامه ای امنتر و کم مشکلتر ارائه شود.
کار توسعه دهنده ی بالاکسی بسیار عالی است. به نظر عمده ترین کار نرم افزاری هست که تابحال ما ایرانی ها برای مبارزه با فیلترینگ انجام داده ایم. روش رمزگذاری پی اچ پروکسی را اساسا تغییر داده به طوری که اگر یوزر و پسورد روی اسکریپت نگذارید در هر اسکریپت از یک رمزگذاری متفاوت و رندوم استفاده می کند. بعید است که با این رمزگذاری جدید، بالاکسی دیگر توسط مزدوران ج.ا قابل رمزگشایی باشد.
ابتدا این سوال مطرح میشود که با وجود اسکریپت هایی مشابه phproxy چه نیازی به این اسکریپت وجود دارد؟

مشکلات جدی این اسکریپت ها به شرح زیر است:
1) phproxy و اسکریپت های مشابه قالبا از یک انکودینگ مشخص برای url استفاده میکنند و این سبب فیلتر شدن خود اسکریپت و یک ضعف امنیتی محسوب میشود.
2) phproxy و اسکریپت های مشابه قالبا نام کوکی ها را کدگذاری نمیکنند که در مورد برخی سایتها موجب شناسایی استفاده کننده میشوند.
3) phproxy و اسکریپت های مشابه قالبا یک مشکل امنیتی بزرگ وجود دارد و آن ارسال تمام کوکی های ثبت شده در url فیلترشکن شما به شبکه است.
4) phproxy و اسکریپت های مشابه با لاگین کردن در سایت هایی مثل بالاترین مشکل دارند.
5) بطور کلی برنامه هایی نظیر ultrasurf و your-freedom مناسبتر هستند، اما در روزهای حساس که این نرم افزارها نیز مسدود میشوند یا بسیاری از پورتها بسته میشوند، این اسکریپت کشتی نجات محسوب میشود!

و اما Balaxy، این اسکریپ حاصل مدتی تلاش و تحقیق شبانه روزی روی اسکریپت phproxy است، در بالاکسی تمام هدرها و کوکی های ارسالی و دریافتی به دقت بررسی شده اند و تنگناهای امنیتی زیر پوشش قرار گرفته اند.

برخی مشخصات بالاکسی:
- متن باز و رایگان
- استفاده از رمزنگاری برای url ها و cookie ها همراه با انتخاب کلید دلخواه
- استفاده از رمز نگاری برای نام کوکی ها (در phproxy نام دامین هم به نام کوکی اضافه میشد، که نیاز به رمز نگاری احساس میشد)
- رفع مشکل اسکریپت با بالاترین (ارسال مطلب، ارسال نظر، دادن رای و ….. )
- رفع مشکل gmail و facebook
- استفاده از کلمه عبور برای پروکسی بصورت داخلی (اگر تعیین شود)
- این اسکریپت نیز مانند phproxy براحتی نصب شده و روی php ورژن 4 هم بخوبی کار میکند و نیازی به توابع curl هم ندارد
- و از همه مهمتر استفاده از mod_rewrite آپاچی برای غلبه بر مشکل ارسال تمام کوکی های دامنه اصلی اسکریپت است، به عنوان مثال شما با فیلترشکن در بالاترین لاگین میکردید و به 6 سایت مختلف سر میزدید و در اینجا چون نام دامنه شما در واقع همان نام دامنه فیلترشکن میباشد، تمام کوکی های این دامنه اصلی که شامل کوکی های بالاترین نیز می شوند ارسال خواهند شد.
در این روش برای هر دامنه یک path تعریف شده و با محدود کردن هر کوکی به یک path جلوی این ارسال اشتباه به شبکه گرفته شده است.
این اسکریپت به هیچ وجه کل ترافیک عبوری شما را رمزنگاری نمیکند، اما بطور کلی از اسکریپت های مشابه صد در صد امنتر است.
در صورتی که برنامه روی سرورهای با قابلیت https استغاده شود، میتواند امنیت به مراتب بالاتری را برای شما فراهم کند.

راهنمای خلاصه نصب (راهنمای تفضیلی):
1- فایل اسکریپت balaxy را دانلود کنید:
http://sourceforge.net/projects/balaxy/files
2- فایل را از حالت زیپ خارج کرده و محتویات آن را (شامل 4 فایل) در پوشه ای از هاست خود آپلود کنید (تا اینجا کار تمام است و اسکریپت آماده استفاده است)
اما برای استفاده بهتر می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:
فایل را در یک ادیتور متنی باز کنید و تغییرات زیر را مطابق تصویر اعمال کنید:
اطلاعات بیشتر:
http://balaxy.wordpress.com/2010/02/03/balaxy-start

از دوستان خارج از کشور هم انتظار می رود هر کسی که در توانش هست با 40 یا 50 دلار یک هاست php ارزان با دامین بگیرند و این اسکریپت را روی آن آپلود کنند و آدرس آن را فقط از طریق ایمیل به 30 تا 40 نفر از دوستانشان در داخل بدهند. در ضمن توصیه میشود از پسورد برای استفاده از اسکریپت برای دوستانتان استفاده کنید که دست افراد ناشناس نیافتد و فیلتر نشود.

- اسکريپت Glype Proxy:
اين اسكريپت پروكسي با زبان برنامه‌نويسي php نوشته شده است. گفته مي شود اسکریپت Glype Proxy از نظر سرعت باز کردن صفحات وب از سایر اسکریپتها سرعت بیشتری را دارا می باشد.
دانلود اسکريپت Glype Proxy از سايت اصلي:
http://www.glype.com/downloads

برای نصب این proxy باید هاست شما از php پشتیبانی کند.

برای نصب Glype Proxy مراحل زیر را طی کنید:
1- فایل فشرده مربوط به اسکریپت Glype Proxy را دانلود کنید.
2- فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
3- فولدر Glype Proxy را به دایرکتوری اصلی (معمولاً public_html) بر روی سایت خود آپلود کنید.
4- از درون مرورگر خود فایل index.php را صدا کنید.

اگر مراحل فوق را با موفقیت انجام داده باشید، صفحه اصلی Glype Proxy نمایش داده میشود.
اطلاعات بيشتر:
http://proksis.blogspot.com/2009/08/blog-post_15.html

اسکریپت تغییر یافته Glype توسط ایرانی ها همراه با سیستم کدگذاری پیشرفته، جهت مقابله با موج جدید فیلترینگ مخابرات:
همانطور که اکثر دوستان متوجه شده اند چندی هست که وب پروکسیهای مبتنی بر اسکریپت Glype در ایران از کار افتاده اند و هنگامی که کاربران از این پروکسیها میخواهند برای دسترسی به سایتهای فیلتر شده استفاده کنند با پیام عدم دسترسی مخابرات مواجه میشوند.
برخلاف نظر عده ای که گمان میکنند سرعت عمل مخابرات در شناسایی و مسدود سازی سایتهای فیلترشکن بالا رفته این قضیه ربطی به فیلتر کردن آدرس سایتهای فیلترشکن ندارد بلکه مخابرات در یک عمل زیرکانه موفق شده است امکان دیکد کردن Base64 در آدرسهای اینترنتی را به سیستم فیلترینگ خود اضافه کند. سیستم کدگذاری Bse64 سیستم کدگذاری بسیار رایجی است که کاربردهای مختلفی دارد. از کدگذاری فایلهای ضمیمه در ایمیل گرفته تا کدگذاری آدرسهای اینترنتی در وب پروکسی ها. با این ترفند جدید مخابرات، از این پس تمام وب پروکسیهایی که از کدینگ Bse64 استفاده میکنند خنثی و بلااستفاده میشوند و دیگر نمی توان برای دسترسی به سایتهای فیلتر شده از آنها استفاده کرد.
به همین علت و همچنین بخاطر مبارزه با موج جدید سانسور در ایران تیم نوفیلتر اقدام به انتشار نسخه تغییر یافته اسکریپت Glype کرده است. در این نسخه گلایپ از سیستم کدگذاری پیشرفته و ترکیبی برای URLها استفاده شده است به طوریکه به هیچ وجه امکان شناسایی و فیلتر کردن برای مخابرات وجود ندارد.
وب مسترها و کاربرانی که مایل هستند از این اسکریپت استفاده کنند می توانند آنرا از طریق لینک زیر دانلود نمایند:
http://www.no-filter.com/censor/downloads/No-filter_Glyp.zip
از دوستان خواهشمندیم تا جایی که برایشان امکان دارد در این زمینه اطلاع رسانی کرده و این اسکریپت را به هر طریق ممکن پخش نمایند تا هرچه سریعتر این اقدام حکومت اسلامی خنثی شده و زمینه دسترسی آزاد هموطنان به اخبار و اطلاعات فراهم گردد.
توجه داشته باشید که در نسخه تغییر یافته Glype فایل includes/main.js غیرفعال شده است. به همین خاطر ممکن است بعضی از جنبه های فانتزی گلایپ مثل مخفی شدن اتوماتیک آپشنها در صفحه اصلی کار نکند ولی این امر هیچ تاثیری در عملکرد اصلی پروکسی ندارد و شما می توانید به صورت بسیار موثر از آن استفاده کنید. علت غیر فعال کردن این فایل ضیغ وقت و نبودن فرصت کافی برای برنامه نویسی جاوا اسکریپت بود. به هرحال ما سعی میکنیم در زمان مقتضی این فایل را نیز بازنویسی کنیم و از طریق همین تاپیک نسخه آپدیت شده را منتشر کنیم:
http://www.no-filter.com/forum/showthread.php?t=1157

- اسکريپت Asproxy:
اين اسکريپت براي اجرا نياز به سروري دارد که از زبان برنامه نويسي Asp.Net پشتيباني کند و طبيعتا اين نوع سرورها کمي گرانتر از سرورهاي مخصوص زبان Php هستند. ولي طبق ادعاي سازنده ايرانيآن اسکريپت Asproxy قابليت هاي بيشتري را نسبت به اسکريپت Phproxy دارا مي باشد.
البته از سايتهاي ارائه دهنده هاست رايگان نظير http://www.somee.com/FreePackage.aspx که از Asp.Net پشتيباني مي کنند نيز مي توانيد براي راه اندازي فيلترشکن شخصي خود با Asproxy استفاده نماييد.

مهمترين ويژگي اين اسکريپت در اين است که شما به راحتي مي توانيد با آن ويدئوهاي Youtube را تماشا کرده و به راحتي مي توانيد از آن در سايت هايي مانند Facebook و Twitter و Gmail و Balatarin بهره بگيريد و فعاليت عادي خود را با آن ادامه دهيد.

اطلاعات تکميلي براي نصب اين اسکريپت به زبان فارسي از سازنده ايراني آن:
http://asproxy.sourceforge.net/asproxy_doc_fa.htm
فیلم آموزشی راهنمای نصب اسکريپت:
http://www.youtube.com/watch?v=21GP1iS3G2o
مطلبي ديگر در اين باره:
http://punish.wordpress.com/2007/08/19/asproxy_maker

دانلود اسکريپت Asproxy از سايت اصلي:
http://sourceforge.net/projects/asproxy
http://asproxy.sourceforge.net/get.html

آدرس های مفید برای تهيه وخرید هاست:
براي يافتن فروشنده هاست را مي توانيد از توي گوگل سرچ کنيد و پيدا کنيد:
http://www.google.com/search?hl=en&q=%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA
ليست شرکت هاي فروشنده هاست:
http://webhostingreview.ir
سایت انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران:
http://webhostingtalk.ir

در هنگام خريد هاست دو نکته را دقت کنيد:
1. مطمئن شوید وب هاست شما از اسکریپت‌‌های CGI و PHP پشتیبانی میکند.
2. مطمئن شوید سوکت خروجی (Outgoing Socket) برای اسکریپت‌‌های CGI باز است. بعضی وب هاستها برای جلوگیری از نصب برنامه‌های پروکسی سوکت خروجی را میبندند ولی در غالب موارد این سوکت باز است.
3. براي استفاده از اسکريپت AsProxy بايد هاستي تهيه کنيد که از Asp.Net 2 پشتيباني نمايد.

خصوصي کردن فيلتر شکن شخصي بر روی هاست و مخفي کردن آن از ديد عموم
بسیاری از وب هاستها از این که بر روی سرورشان پروکسی نصب شود خوششان نمی‌آید. زیرا برنامه‌های پروکسی فشار زیادی را (چه از لحاظ پردازش و چه از نظر ترافیک) بر سرور وارد می‌کنند. بنابراین سعی کنید از عمومی کردن پروکسیتان اجتناب کنید و از دسترسی افراد متفرقه به آن بوسیله پسورد جلوگیری نمایید. از طرف دیگر عمومی کردن پروکسی، آن را در معرض خطر فیلتر شدن قرار میدهد.
براي خصوصي کردن فيلتر شکنتان از طريق کنترل پنل هاست پوشه bazsho يا هر اسم ديگري را که براي آن انتخاب کرده ايد را پسوردگذاري کنيد تا هر کس وارد اين آدرس مي شود فقط زماني بتواند از فيلتر شکن شما استفاده کند که رمز عبور داشته باشد. بنابراين سايت فيلتر شکن شما از آنجايي که به دست سانسورچي ها نمي افتد، فيلتر نشده و براي هميشه در اختيار شما خواهد بود. اما فراموش نکنيد که پسورد ورود به فيلترشکن را در اختيار دوستان و اقوام آشنا و مطمئن نيز خود قرار دهيد تا آنها هم مانند شما بتوانند از فيلتر شکن استفاده کنند.

روش استفاده از پروکسي هاي تحت وب
خيلي ساده هست. وارد آدرس اينترنتي سايت پروکسي مي شويد و در اونجا يک کادر وارد کردن آدرس سايت فيلتر شده داره. آدرس سايت فيلتر شده را در اين کادر وارد مي کنيد و Enter مي کنيد. سايت فيلتر شده را براي شما باز ميکنه.
قبل از اينکه آدرس سايتي را در اين پروکسي ها تايپ کنيد زحمت بکشيد براي استفاده بهتر از اين اسکريپت حتما تيک Accept Cookies را بزنيد و تيک Remove Scripts را برداريد تا صفحات سايتهايي نظير بالاترين را بهتر مشاهده کنيد.

کسب اطلاعات بيشتر درباره Phproxy:
https://www.sesawe.net/Using-PHProxy-fa.html
https://www.sesawe.net/What-is-a-Web-Proxy-fa.html

++ اگر آدرس هاي داده شده در اين بخش فيلتر شده اند و سايت فيلترشکن برای باز کردن صفحات وب فيلتر شده ندارید،ابتدا از خوان هشتم براي يافتن وب پروکسي هاي تر و تازه استفاده کنيد تا با کمک آنها بتوانيد وارد سايت هاي فيلتر شده شويد.
عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...

  • خوان پنجم: استفاده از VPN
اگر شما يک کامپيوتر سرور هاستينگ در اختيار داشته باشيد مي توانيد بر روي آن کاري کنيد که افراد بتوانند از طريق اين سرور هاستيگ شما به اينترنت آزاد دسترسي داشته باشند. اين کار با نصب يک برنامه VPN عملي مي شود. بنابراين زماني که يک سرور هاستينگ بر روي آن Vpn نصب شود ديگران مي توانند به اين سرور Vpn وصل شده و اينترنت آزاد را تجربه کنند. چون اين سرورهاي هاستينگ همگي در کشورهاي آمريکا و کانادا و اروپايي هستند و همگي به اينترنت آزاد و بدون سانسو متصل هستند.
پس براي اينکه از طريق VPN بخواهيد به اينترنت آزاد وصل شويد بايد به دنبال کسي باشيد که بر روي سرور هاستينگ خود خدمات VPn ارائه کند. شما از او يک اشتراک بگيريد و با خيال راحت به اينترنت آزاد وصل شويد.

چگونه يک اشتراک VPn تهيه کنم؟
- اشتراک VPN حتما بايد از جاي معتبر خريداري کنيد. به دوستان خود که در خارج از کشور زندگي مي کنند بسپاريد براي شما اشتراک Vpn خريداري کنند. به هيچ وجه از VPN هاي مجاني که در اينترنت تبليغ مي شود استفاده نکنيد چون ممکن است اين VPN ها توسط نيروهاي اطلاعاتي به صورت دام براي شما تهيه شده باشند تا از طريق آنها شما را زير نظر بگيرند. بنابراين از سايت و شرکتي اقدام به خريد VPN نماييد که مطمئن باشيد خارجي است و دست نيروهاي امنيتي به آن نمي رسد.

نصب يک اشتراک VPN بر روي کامپيوتر
يک اشتراک VPN چيزي نيست جز يک IP يا آدرس سايت، به علاوه يک رمز عبور. همين. شما همانگونه که يک اشتراک dial-up براي استفاده از اينترنت کارتي بر روي کامپيوتر خود مي ساختيد، همانگونه هم مي توانيد يک کانکشن Vpn بسازيد و پس از وصل شدن به اينترنت فيلتر دار خودتان، اين اشتراک VPN را کانکت کنيد و از اينترنت آزاد و امن استفاده کنيد.
پس وقتي آدرس ip يا آدرس سايت vpn با رمز عبور را از جايي معتبر تهيه کرديد همانطور که dial-up connection مي ساختيد اقدام کنيد و به جاي تيک زدن dial-up قسمت VPN را انتخاب کنيد و در مراحل بعد نام دلخواه vpn را وارد کنيد، بعدش هم آدرس ip يا ادرس سايت مخصوص vpn را و در مرحله بعد هم رمز عبور. بعدش هم Connect کنيد و از شر فيلترينگ اينترنت خلاص!

روش استفاده از Vpn براي عبور از فيلترينگ روشي کاملا امن هست، چون اطلاعات بين کامپيوتر شما و سرور Vpn کدگذاري ميشه و کسي نميتونه اين وسط اطلاعات شما را رديابي کنه و بخونه. پس فاز ميده براي وبلاگ نويسي محرمانه و گشت و گذار امن در اينترنت. فقط بايد آن را از جاي معتبر بخريد که سر از سرورهاي نيروهاي امنيتي در نياوريد و اطلاعات شما دزديده نشود!

عبور از فیلتر با نرم افزار رایگان Ultra vpn
نرم افزار Ultra vpn در واقع یک vpn مجانی است که شما می توانید با استفاده از آن به یک کامپیوتر دیگر در خارج از ایران وصل شده و به راحتی از اینترنت بدون فیلتر استفاده نمائید. ضمنا این برنامه آی پی شما را تغییر می دهد و از شناسایی شما در اینترنت جلوگیری می کند.
آدرس سایت سازنده:
https://www.ultravpn.fr
برنامه Ultra vpn را از اینجا دانلود نمایید و برنامه را نصب کنید:
https://www.ultravpn.fr/download/ultravpn-install.exe

وقتی برنامه شروع به کار می کند از شما یک Username و پسورد می خواهد که می توانید به این آدرس از سایت سازنده https://www.ultravpn.fr/account.htm بروید و یوزرنیم و پسوردی را به نام خود ثبت کنید.
بعد از نصب برنامه و وارد کردن یوزرنیم و پسورد، هنگامی که برنامه پیغامی مبنی بر اینکه آی پی شما تغییر کرده است را نشان داد یعنی اینکه برنامه شروع به کار کرده است.
ضمنا اگر باز هم با سایت فیلتر شده مواجه شدید می توانید روی آیکون برنامه در قسمت پایین سمت راست ویندوز کلیک راست کرده و قسمت Proxy Settings را انتخاب کرده و از پنجره جدید باز شده گزینه دوم که Use Internet Explorer Settings هست را انتخاب نمایید.

لینک دانلود برنامه Ultra vpn روی سرور سایت سازنده:
https://www.ultravpn.fr/download/ultravpn-install.exe

Vpn هلندی رایگان و پر سرعت بدون افت محسوس سرعت
وارد سایت زير شويد و ثبت نام کنید و از یک وی پی ان هلندی رایگان و پر سرعت برای عبور از فیلتر استفاده کنید و لذت ببرید:
http://itshidden.com
راهنماي تصويري استفاده از Vpn در ويندوز XP
راهنماي تصويري استفاده از Vpn در ويندوز Vista

کسب اطلاعات بيشتر درباره تونل زدن و Vpn:
https://www.sesawe.net/article111,111.html

عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...

  • خوان ششم: نصب برنامه سايفون؛ کمکي که ايرانيان خارج از کشور مي توانند براي عبور از فيلتر به ايرانيان داخل کشور بکنند.
توسط نرم افزار سيفون هر ايراني که در خارج از ايران زندگي ميکند و به اينترنت آزاد دسترسي دارد ميتواند به سادگي به دوستانش در ايران اين امکان را بدهد که از فيلترينگ عبور کنند. فقط کافيست روي کامپيوتر خانگي خود که به اينترنت آزاد و بدون سانسور متصل هست اين برنامه را نصب کنيد و سپس دوستانتون را خبر کنيد که به کامپيوتر خانگي شما وصل بشوند و از اينترنت بدون فيلتر لذت ببرند. خيلي ساده هست. فقط کافيه اين مقاله را کامل مطالعه کنيد:

http://arteshesabz.blogspot.com/2009/08/blog-post_6154.html
سه سوت شما در خارج از کشور مي شويد فيلتر شکن براي دوستانتان و لعنت مي کنيد کوردلاني را که اينترنت را فيلتر مي کنند.


عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...

  • خوان هفتم: استفاده از پروکسي هاي Socks براي عبور از فيلترينگ اينترنت
نه تنها مرورگرهای وب، بلکه سایر نرم افزارهای کاربردی نظیر نرم افزارهای گپ زنی، و ایمیل نیز میتوانند از پراکسی Socks برای دور زدن فیلترهای اینترنتی استفاده کنند.
میتوان پراکسی های Socks را گونه پیشرفته تری از پراکسی های HTTP در نظر گرفت، که به شما امکان انتقال اطلاعات مختلف، از طریق پروتکلهای مختلف و از طریق تونل (و در نیتجه دور زدن سدهای اینترنتی) را میدهد.

چگونه يک پروکسي Socks پيدا کنم؟
يا بايد از شرکت هاي ارائه دهنده معتبر خريداري کنيد، يا اينکه از سايت هايي که پروکسي رايگان Socks ارائه مي دهند يکي پيدا کرده و استفاده کنيد.
معرفي چند سايت ارائه دهنده پروکسي هاي جديد ساکس:
http://www.sockslist.net
http://aliveproxy.com/socks5-list
http://www.xroxy.com/proxy-type-Socks5.htm
http://atomintersoft.com/products/alive-proxy/socks5-list
http://119.sn.cn/proxy/English/SOCKS5
انواع پروکسي ساکس:
دو نوع پروکسي Socks يافت مي شوند، يکي 4 که قديمي است و ديگري 5 که جديد است و طبيعتا بهتر. در ليست سايت هاي بالا مشخص شده است که کدام پروکسي نوع 4 است و کداميک نوع 5 است:
مثلا در شکل بالا رديف پنجم مربوط به يک پروکسي نوع 5 از کشور آمريکاست با Ip آدرس 69.114.242.19 و Port شماره 37417 که اينجوري نوشته مي شود 69.114.242.19:37417

نحوه استفاده از يک پروکسي ساکس:
جهت استفاده یک نرم افزار کاربردی از پراکسی برای دور زدن سانسور اینترنتی، میبایست به نرم افزار خود بگوئید که میخواهید از پراکسی برای دسترسی به سایر سیستمها از طریق اینترنت استفاده کنید.
بعضی از نرم افزارهای کاربردی از پراکسی پشتیبانی نکرده و با آن کار نمیکنند. ولی میتوان با استفاده از نرم افزاری نظیر "socksifier" انها را وادار کرد که از پراکسی Socks استفاده کنند.

پیکربندی نرم افزار کاربردی شما براي استفاده از پروکسي Socks
در بیشتر موارد، پیکربندی نرم افزار کاربردی برای استفاده از پراکسی Socks مشابه پراکسی HTTP انجام میشود. برنامه های کاربردی ای که از پراکسی Socks پشتیبانی میکنند معمولا یک گزینه جداگانه در کنار پیکربندی پراکسی HTTP برای پراکسی Socks دارند. در بعضی از کاربردها میتوانید بین Socks4 و Socks5 یکی را انتخاب کنید، که در بیشتر موارد Socks5 گزینه بهتری است، هرچند بعضی از پراکسیهای Socks فقط با Socks4 کار میکنند.

بعضی از نرم افزارهای کاربردی نظیر فایرفاکس به شما اجازه میدهند که هر دو پراکسی HTTP و Socks را بطور همزمان پیکربندی کنید. در این مورد، مرور وب از طریق پراکسی HTTP انجام میشود و فایرفاکس سایر انواع ترافیک نظیر ویدئو را از طریق پراکسی Socks انجام میدهد.

تنظيم مرورگر فایرفاکس براي استفاده از پروکسي Socks
تنظیمات مورد نیاز را همانطور که در تصویر نشان داده شده است، وارد کرده و روی OK کلیک کنید.

1. در منوی Tools روی Options کلیک کنید:

2. پنجره Options روی صفحه نمایش داده خواهد شد:

3. در نوار بالای پنجره، روی Advanced کلیک کنید.

4. روی زبانه Network کلیک کنید.
5. روی Settings کلیک کنید.

فایرفاکس پنجره "Connection Settings" را نمایش میدهد:

6. گزینه "Manual proxy configuration" را انتخاب کنید.

فیلدهای زیر آن گزینه قابل تغییر خواهد شد:
7. ادرس پراکسی Socks و شماره پورت را وارد کنید.
"Socks v5" را انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید. توجه داشته باشيد مقادير گزينه هاي ديگر را پاک کنيد و آنها را خالي بگذاريد، مطابق شکل بالا.
حال، فایرفاکس برای استفاده از پراکسی Socks پیکربندی شده است.

چک کردن آي پي پس از اجراي هر برنامه فيلتر شکن جهت اطمينان از تغيير آن:
بعد از اجراي هر برنامه فيلتر شکني حتما Ip خود را در سايت شناسايي آي پي www.ip2location.com يا www.whatismyipaddress.com چک کنيد تا از صحت عمليات مطمئن شويد. براي اين کار کافيست با مرورگر خود وارد سايت هاي مذکور شويد (بايد در قسمت پرچم و نام کشور، نام و نشاني به غير از ايران مشاهده کنيد).

تنظيمات اینترنت اکسپلورر براي استفاده از پروکسي هاي Socks
برای تنظیم پراکسی Socks روی اینترنت اکسپلورر:
1. در منوی Tools روی "Internet Options" کلیک کنید:

2. پنجره "Internet Options" نمایش داده خواهد شد:

3. روی زبانه Connections کلیک کنید:

4. نام کانکشني را که توسط آن به اينترنت متصل مي شويد انتخاب کرده و بر روي Settings کليک کنيد.

5. گزینه "Use a proxy server for this connection" را انتخاب کنید و روی Advanced کلیک کنید.

6. اینترنت اکسپلورر پنجره "Proxy Settings" را نمایش میدهد.

7. مطابق شکل زير تیک "Use the same proxy server for all protocols" را بر دارید.

8. آدرس پراکسی "Proxy address to use" و Port را که يافته ايد در قسمت Socks وارد کرده و روی OK کلیک کنید.


حال، اینترنت اکسپلورر برای استفاده از پراکسی Socks پیکربندی شده است.

چک کردن آي پي پس از اجراي هر برنامه فيلتر شکن جهت اطمينان از تغيير آن:
بعد از اجراي هر برنامه فيلتر شکني حتما Ip خود را در سايت شناسايي آي پي www.ip2location.com يا www.whatismyipaddress.com چک کنيد تا از صحت عمليات مطمئن شويد. براي اين کار کافيست با مرورگر خود وارد سايت هاي مذکور شويد (بايد در قسمت پرچم و نام کشور، نام و نشاني به غير از ايران مشاهده کنيد).

توجه نماييد:
در صورتي که نمي خواهيد از پروکسي Socks استفاده کنيد مقادير وارد شده را برداريد و OK کنيد، مرورگر شما به حالت قبل بر مي گردد.

ورود به یاهومسنجر با استفاده از پروکسي Socks در مواقع فيلترينگ شديد آن
برای ورود به یاهومسنجر در مواقع فيلترينگ آن، از سایت هاي ارائه دهنده پروکسي هاي Socks یک عدد پروکسی Socks ورژن 5 که پورتش هم 1080 باشد یافته و آن را در تنظیمات یاهو مسنجر وارد کنید!
معرفي چند سايت ارائه دهنده پروکسي هاي جديد ساکس:
http://www.sockslist.net
http://aliveproxy.com/socks5-list
http://www.xroxy.com/proxy-type-Socks5.htm
http://atomintersoft.com/products/alive-proxy/socks5-list
http://119.sn.cn/proxy/English/SOCKS5

از سایت هاي ارائه دهنده پروکسي هاي Socks یک عدد پروکسی Socks ورژن 5 که پورتش هم 1080 باشد یافته و آن را در تنظیمات یاهو مسنجر وارد کنید!
مثلا این ها:
121.28.34.69:1080
207.182.153.22:1080
و...
برای وارد کردن پروکسی در یاهو مسنجر باید به این مسیر بروید:
Messenger Menu> Perferences > Connections> Connect via proxy> Socks Proxy

نكته: ممكن است مجبور شويد چند بار پروكسي Socks را عوض كنيد تا وصل شود لذا نا اميد نشويد! همچنين تقريباً هر روز يا هر دو روز يکبار بايد يك پروكسي جديد وارد كنيد. در ضمن زمان آنلاين شدن در در اين روش حدود 10 ثانيه بيشتر از زمان معمولي هست پس خيلي زود سراغ پروكسي جديد نرويد.

++ اگر آدرس هاي داده شده در اين بخش فيلتر شده اند و سايت فيلترشکن برای باز کردن صفحات وب فيلتر شده ندارید،ابتدا از خوان هشتم براي يافتن وب پروکسي هاي تر و تازه استفاده کنيد تا با کمک آنها بتوانيد وارد سايت هاي فيلتر شده شويد.

عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...

  • خوان هشتم: يافتن وب پروکسي هاي تازه و فيلتر نشده
اگر آدرسهايي که در بالا داده شد همگي فيلتر بودند و شما نتوانستيد به برنامه هاي معرفي شده براي عبور از فيلترينگ دسترسي پيدا کنيد .... باز هم اميد هست، هيچ زماني نا اميد نشويد. بهترين کار اين است که به دنبال سايت هاي پروکسي تازه باشيد که هنوز شناسايي و فيلتر نشده اند تا توسط اين پروکسي هاي جديد وارد سايتهاي فيلتر شده شويد و به هدف خود برسيد.

چند روش براي يافتن سايت هاي پروکسي تازه:

1- ايميل بزنيد به راديو فردا تا آدرس سايت فيلترشکن (پروکسي) براتون بفرستند!
راديو فردا که متعلق به کشور آمريکاست هر روز پروکسي هاي جديدي ميده که با اونها مي توانيد به سايت هاي فيلتر شده وصل بشويد و اطلاعات دريافت کنيد. کافيست يک ايميل بزنيد به in...@radiofarda.com و از اونها بخواهيد که شما را عضو خبرنامه راديو فردا کنند که هر روز در اين خبرنامه الکترونيکي پروکسي هاي جديد براي مقابله با فيلترينگ اينترنت منتشر ميشه. اينجوري شما هر روز با دريافت آدرس پروکسي جديد در ايميلتون وارد سايت پروکسي راديو فردا مي شويد و آدرس سايت فيلتر شده خودتون را در اون وارد مي کنيد و از سد فيلترينگ عبور مي کنيد!
- آدرس پروکسي هاي جديد و هفتگي صداي آمريکا را هم مي توانيد از اين آدرس هر روز دريافت کنيد و به دوستانتان ايميل کنيد:

http://www1.voanews.com/persian/programs/proxy

2- ليست روزانه پروکسي هاي جديد بر پايه اسکريپت Glype Proxy
يک ليست از سايت هاي فيلترشکن هر لحظه در سايت رسمي ارائه دهنده اسکريپت Glype Proxy بروز مي شود و شما مي توانيد آدرس سايتهاي فيلترشکن معرفي شده در آن را براي عبور از فيلترينگ و باز کردن سايت هاي فيلتر شده استفاده کنيد. يادتون باشه اين ليست سايت هاي فيلتر شکن جديد را که هنوز فيلترنشده اند و کار مي کنند را براي دوستان خود نيز ايميل کنيد تا آنها هم مثل شما صفحات فيلتر شده را باز کنند:

http://list.glype.com

3- عضو گروه هاي زير در گوگل يا ياهو شويد تا پروکسي هاي جديد روزانه براي شما هر روز ايميل شود!
- نمونه گروه هاي گوگل براي ارسال روزانه پروکسي:

http://groups.google.com/group/daily-web-proxies
http://groups.google.com/group/hostcloak-proxy-network
http://groups.google.com/group/fresh-proxies

گروه هاي ديگر در گوگل را که مخصوص معرفي پروکسي هاي روزانه هستند مي توانيد از طريق زير پيدا کنيد:

http://groups.google.com/groups/dir?lnk=srgmb&q=daily+proxy

- نمونه گروه هاي ياهو براي ارسال روزانه پروکسي:
http://tech.groups.yahoo.com/group/proxytoday
http://tech.groups.yahoo.com/group/ProxyRoxy
http://tech.groups.yahoo.com/group/webprivacy

گروه هاي ديگر در ياهو را که مخصوص معرفي پروکسي هاي روزانه هستند مي توانيد از طريق زير پيدا کنيد:
http://groups.yahoo.com/search?query=daily+proxy

آدرس پروکسي هاي جديدي که پيدا مي کنيد و مطمئن هستيد هنوز فيلتر نشده اند را مدام براي دوستانتان هم ارسال کنيد تا آنها هم به مانند شما از شر فيلترينگ خلاص شوند و به فرشته مهربان آزادي برسند.

عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...


  • خوان نهم: چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن
1- استفاده از RSS
از طریق دنبال کردن RSS سایت های خبری می توانید به مطالب آنها در خبرخوان‌ (News readers) خود دسترسی داشته باشید. خبرخوان‌ به ابزارهایی گفته می‌شود که برای دریافت و نمایش دادن فیدهای خبری یا News feed ساخته شده‌اند. فید خبری به شکلی از خبر می‌گویند که بر اساس استانداردهایی مشخص (مانند RSS و Atom) بدون اینکه فرم خاصی داشته باشد تنظیم شده است.
به زبان ساده‌تر بسیاری از وب‌سایت‌های خبری و وبلاگ‌ها بجز اینکه مطالبشان را بصورت عادی در صفحه‌های وب نشان می‌دهند، شکل خام آن را هم، متشکل از یک تیتر و خلاصه‌ی مطلب و کمی اطلاعات اضافی درباره‌ی تاریخ، نویسنده و موضوع آن، در اختیار می‌گذارند تا بتوان به وسیله‌ی خبرخوان‌ها به آنها دست رساند.

خبرخوان‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند:
دسته‌ی اول که روی کامپیوتر خودتان اجرا می‌شوند و برای خواندن فیدهای خبری نیاز به وصل شدن مستقیم به وب‌سایت مورد نظر را دارند. اشکال این دسته خبرخوان‌ها این است که اگر وب‌سایتی فیلتر شده باشند، طبیعتا خبرخوان نمی‌تواند به فید خبری آن دست یابد. (با این حال برای یافتن این خبرخوان‌ها در گوگل دنبال RSS reader بگردید.)

و دسته‌ی دوم آنهایی که از روی یک وب‌سایت دیگر اجرا می‌شوند (که به اصطلاح دقیق‌تر نوعی Web application محسوب می‌شوند). این دسته از خبرخوان‌ها هستند که برای مقابله با سانسور به کار می‌آید و برای نمونه می‌توان به وب‌سایت‌هایی مانند Feedster، Bloglines و Yahoo اشاره کرد. در تمام این وب‌سایت‌ها کافیست نشانی RSS وب‌سایت سانسور شده را وارد کنید و در صورتی که آن وب‌سایت فید خبری داشته باشد، مطالب آن را بطور مرتب دنبال کنید.

خبرخوان‌های وبی دیگری هم هستند که می‌توانید روی سرور خودتان نصب کنید و با استفاده از آنها هر فید خبری‌ای را که خواستید در هر جا و به هر شکل، حتی با استفاده از جاواسکریپت، نشان دهید. CaRP یکی از پرطرفدارترین این نوع ابزارها است.

آدرس RSS چند سایت خبری معروف:
http://balatarin.com/links/rss
http://donbaleh.com/rss/popularRecent

2- سبزنامه
به کمک سایت «سبزنامه»، خبرنامه‌ی چند سایت اطلاع رسانی مهم نظیر «بالاترین» را می توانید در ایمیل‌تان داشته باشید تا بی‌خبر از همه جا نباشید!
و اما سبزنامه چیست؟!
سبزنامه امکان دریافت خبرنامه سایت های خبری که در ایران فیلتر شده اند را از طریق ایمیل فراهم می آورد و اخبار این سایت ها را به ایمیل شما ارسال می کند. ویژگی اصلی سبزنامه این است که برای عضو شدن در خبرنامه نیازی نیست از وبسایتی بازدید یا فرمی را پر کنید. تمامی مراحل عضو شدن با ارسال یک ایمیل انجام می شود. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه و نحوه عضویت در آنها کافیست که یک ایمیل خالی به he...@sabznameh.com بفرستید.
برای مثال اگر می‌خواهید مشترک سبزنامه‌ی رادیوفردا شوید، کافیست یک ایمیل خالی به آدرس radio...@sabznameh.com ارسال کنید. بعد از چند دقیقه برای تائید عضویت، ایمیلی خواهید گرفت که از شما می‌خواهد تا جهت تائید عضویت کلمه‌ی “بلی” را Reply کنید. با انجام این کار، از این پس شما اخبار رادیوفردا را بصورت روزانه می‌توانید در ایمیل‌تان دریافت کنید.

سایت‌هایی که تاکنون از سبزنامه پشتیبانی می‌کنند عبارتند از:
subs...@balatarin.com
radio...@sabznameh.com
bbcpe...@sabznameh.com
nor...@sabznameh.com
koo...@sabznameh.com
khod...@sabznameh.com

3- داغ ترین لینک های سایت بالاترین را در ایمیل خود دریافت کنید:
گر می‌خواهید مشترک لینک های داغ سایت بالاترین شوید، کافیست یک ایمیل خالی به آدرس subs...@balatarin.com ارسال کنید. بعد از چند دقیقه برای تائید عضویت، ایمیلی خواهید گرفت که از شما می‌خواهد تا جهت تائید عضویت کلمه‌ی “بلی” را Reply کنید. با انجام این کار، از این پس شما داغ‌ترین لینک‌های بالاترین را بصورت روزانه می‌توانید در ایمیل‌تان دریافت کنید. دوستان و آشنایان خود را نیز تشویق کنید که به اين آدرس ایمیل بفرستند و عضو خبرنامه بالاترین شوند.

4- ترفندها و روشهاي خلاقانه ديگر براي عبور از فيلترينگ را از اينجا دريافت کنيد:
https://www.sesawe.net/Simple-tricks-to-circumvent,97.html
مخصوصا روشي که از طريق ارسال ايميل مي توانيد به محتواي سايت مورد نظرتان دسترسي پيدا کنيد.

کسب اطلاعات بيشتر جهت عبور از فيلترينگ اينترنت:
==> معرفي دو سايت تخصصي فوق العاده، به زبان فارسي جهت کسب اطلاعات بيشتر درباره انواع روش هاي عبور از فيلتر:
http://www.no-filter.com/forum
http://iraniazad.com/forum
http://iraniazad.com
==> کليه مقالات عبور از فيلترينگ سايت www.no-filter.com:
http://www.no-filter.com/censor/list_all.htm


عدالت و آزادي اگر در ثريا هم باشد،
مردان و زنان سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت ...
ما پيروزيم

همواره به 3 ابزار متفاوت براي عبور از فيلتر مجهز باشيد
تا در صورت کار نکردن يکي بتوانيد از روش جايگزين فيلترينگ را دور زده تا هميشه آنلاين و به دور از سانسور باشيد.


ايراني هاي عزيز توجه فرماييد:
  • زکات عبور از فيلترينگ گسترش اخبار جديد از طريق ايميل و کاغذ است!
شما خود از سد فيلترينگ گذشته ايد و به اخبار جديد و بدون سانسور در اينترنت دسترسي داريد، ولي بدانيد که صدها هزار نفر هنوز پشت فيلترها هستند. کمترين کاري که مي توانيد بکنيد اين است که اطلاعات جديدي را که به دست مي آوريد طبقه بندي و مرتب کنيد و آنها را براي دوستان و آشنايان خود از طريق ايميل ارسال کنيد تا آنها هم بتوانند مثل شما به اخبار جديد و بدون سانسور دسترسي پيدا کنند. آگاه باشيد که زکات عبور از فيلترينگ گسترش اخبار جديد از طريق ايميل و نيز چاپ اخبار جديد با پرينتر بر روي کاغذ در قالب شبنامه يا اعلاميه کوچک و پخش آنها در سطح جامعه است!


- برای دریافت بهترینهای سايت بالاترین بطور روزانه، کافیست یک بار به آدرس subs...@balatarin.com ایمیل بزنید. در ایمیل خود لازم نیست چیز دیگری بنویسید. دوستان و آشنایان خود را نیز تشویق کنید که به اين آدرس ایمیل بفرستند و عضو خبرنامه بالاترین شوند.

--
دوستان گرامی لطفا نظرتان در باره ایمیل های ارسالی را ارائه کنید
ممنون
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages