Skupiny
Skupiny
Přihlásit
Skupiny
Skupiny
Konference ucto2000
Konverzace
O skupině
Odeslat zpětnou vazbu
Nápověda
Konference ucto2000
Kontaktovat vlastníky a správce
1–30 z 11395
Označit vše jako přečtené
Nahlásit skupinu
Je vybráno 0 řádků
Věra Hradilová
, …
blaho...@post.cz
10
10:04
jaký antivirový program
Stejná zkušenost u mého ajťáka, když jsem se ho zeptala na ESET. Bláhová ---------- Původní e-mail --
nepřečteno,
jaký antivirový program
Stejná zkušenost u mého ajťáka, když jsem se ho zeptala na ESET. Bláhová ---------- Původní e-mail --
10:04
Vlasta Merclová
7:29
registrace DPH
Prosím o potvrzení, začala jsem od firm Adobe system Software Ireland odebírat program Acrobat.
nepřečteno,
registrace DPH
Prosím o potvrzení, začala jsem od firm Adobe system Software Ireland odebírat program Acrobat.
7:29
Renata Pitrová
,
Edita Hilscherová
2
16. 9.
Nákupy u Vietnamců X Sazby DPH
Dobrý den, u vás neseděla sazba DPH. Ke mně se zase dostaly doklady, kde bylo neexistující IČ
nepřečteno,
Nákupy u Vietnamců X Sazby DPH
Dobrý den, u vás neseděla sazba DPH. Ke mně se zase dostaly doklady, kde bylo neexistující IČ
16. 9.
ji...@planska.cz
, …
Alena Zabloudilová
3
15. 9.
2 režimy DPH na jedné faktuře ?
Dobrý den, také vystavujeme na dva samostatné doklady, Zabloudilová Alena ---------- Původní e-mail -
nepřečteno,
2 režimy DPH na jedné faktuře ?
Dobrý den, také vystavujeme na dva samostatné doklady, Zabloudilová Alena ---------- Původní e-mail -
15. 9.
Pavlína Nováková
,
Gabriela Blahová
2
14. 9.
první ŽL, platby ZP,SP
Všechny relevantní informace by mu měly přijít od ZP a OSSZ po obdržení registrace. Na FÚ se
nepřečteno,
první ŽL, platby ZP,SP
Všechny relevantní informace by mu měly přijít od ZP a OSSZ po obdržení registrace. Na FÚ se
14. 9.
Václav Pánek
, …
Miroslava Kulišová
13
12. 9.
jednotné hlášení
To je hotová katastrofa, co tady čtu!! Kdysi jen jedno školení na změnu DPH jsem absolvovala a
nepřečteno,
jednotné hlášení
To je hotová katastrofa, co tady čtu!! Kdysi jen jedno školení na změnu DPH jsem absolvovala a
12. 9.
ludek...@centrum.cz
,
kon...@zetrozet.biz
2
12. 9.
DAP 2022 a 2023
Ano. Zdeněk Truněček, Benešov nad Ploučnicí, #90378 mailto: in...@trunecek.cz, in...@zetrozet.com
nepřečteno,
DAP 2022 a 2023
Ano. Zdeněk Truněček, Benešov nad Ploučnicí, #90378 mailto: in...@trunecek.cz, in...@zetrozet.com
12. 9.
Milan Purkart
, …
Ing. Stanislav Navrátil, MBA
10
12. 9.
profesní unie české republiky
Tak to je síla!!! Vždy si kontroly BOZP dělalY pouze OO (odborové organizace) uvnitř organizace, či v
nepřečteno,
profesní unie české republiky
Tak to je síla!!! Vždy si kontroly BOZP dělalY pouze OO (odborové organizace) uvnitř organizace, či v
12. 9.
mullero...@quick.cz
, …
pet...@volny.cz
3
10. 9.
Dotaz k datovkám
Jen doplním, ta druhá, "podnikatelská", mu bude zřízena automaticky, netřeba nic dělat. A
nepřečteno,
Dotaz k datovkám
Jen doplním, ta druhá, "podnikatelská", mu bude zřízena automaticky, netřeba nic dělat. A
10. 9.
blaho...@post.cz
, …
mullero...@quick.cz
8
10. 9.
Paušální výdaj na dopravu
Ještě jednou děkuji za rady. Krásný den Bláhová ---------- Původní e-mail ---------- Od: mullerova.
nepřečteno,
Paušální výdaj na dopravu
Ještě jednou děkuji za rady. Krásný den Bláhová ---------- Původní e-mail ---------- Od: mullerova.
10. 9.
ji...@planska.cz
,
luc...@email.cz
2
10. 9.
Úprava nároku na odpočet - po splatnosti 6 měsíců
Dobrý den, dnes jsem na www.ucto2000.cz novinky zahlédla nějaké postupy...mrkněte....hezký zbytek dne
nepřečteno,
Úprava nároku na odpočet - po splatnosti 6 měsíců
Dobrý den, dnes jsem na www.ucto2000.cz novinky zahlédla nějaké postupy...mrkněte....hezký zbytek dne
10. 9.
Juda...@seznam.cz
,
kon...@zetrozet.biz
6
10. 9.
přednostní exekuce x výživné
Ještě jednou moc děkuji za pomoc. -- Kateřina Krátká ---------- Původní e-mail ---------- Od: konfera
nepřečteno,
přednostní exekuce x výživné
Ještě jednou moc děkuji za pomoc. -- Kateřina Krátká ---------- Původní e-mail ---------- Od: konfera
10. 9.
Renata Pitrová
, …
Kamila Chaloupková
12
10. 9.
S.R.O. Pracovní smlouva "sám se sebou" ověření podpisu - asi trochu specialitka
Děkuji, paní Chaloupková. Renata Dne 08.09.2025 v 11:05 Kamila Chaloupková napsal(a): > >
nepřečteno,
S.R.O. Pracovní smlouva "sám se sebou" ověření podpisu - asi trochu specialitka
Děkuji, paní Chaloupková. Renata Dne 08.09.2025 v 11:05 Kamila Chaloupková napsal(a): > >
10. 9.
Miroslav Jindříšek
, …
Gabriela Blahová
6
8. 9.
Informace k přihléní plátce DPH
Je pravda, že ty paragrafy jsem nečetl. Zaslat ty doklady není problém a pošlu je. Paní na FÚ se
nepřečteno,
Informace k přihléní plátce DPH
Je pravda, že ty paragrafy jsem nečetl. Zaslat ty doklady není problém a pošlu je. Paní na FÚ se
8. 9.
Irena Vasilková
, …
Gabriela Blahová
21
8. 9.
Doklady placené OSVČ soukromou kartou
Daňový výdaj to bezesporu je, do DE to patří. Ale "cash flow" prostředků zachycených v DE
nepřečteno,
Doklady placené OSVČ soukromou kartou
Daňový výdaj to bezesporu je, do DE to patří. Ale "cash flow" prostředků zachycených v DE
8. 9.
Irena Vasilková
,
kon...@zetrozet.biz
2
8. 9.
Faktura polské firmě za občerstvení v české restauraci
Ano, je to tuzemské plnění. V KH to bude položka započtená do částky v A5. Zdeněk Truněček, Benešov
nepřečteno,
Faktura polské firmě za občerstvení v české restauraci
Ano, je to tuzemské plnění. V KH to bude položka započtená do částky v A5. Zdeněk Truněček, Benešov
8. 9.
Dana Bártová
,
kon...@zetrozet.biz
6
5. 9.
Načtení QR kódu z příkazu k úhradě
Jéé, už jsem na to přišla, měla jsem v příkazu k úhradě omylem malou poznámku ve Specifickém symbolu
nepřečteno,
Načtení QR kódu z příkazu k úhradě
Jéé, už jsem na to přišla, měla jsem v příkazu k úhradě omylem malou poznámku ve Specifickém symbolu
5. 9.
brunne...@seznam.cz
,
Zuzana A. účetní
2
4. 9.
Nájem - DPH
Tohle je hodně složité. Samotné nájemné je bez DPH, bez nároku na odpočet. Pozor na poměr výkonů
nepřečteno,
Nájem - DPH
Tohle je hodně složité. Samotné nájemné je bez DPH, bez nároku na odpočet. Pozor na poměr výkonů
4. 9.
Edita Hilscherová
,
mullero...@quick.cz
3
4. 9.
Evidence zaměstnanců
Děkuji. Edita Hilscherová st 3. 9. 2025 v 20:51 odesílatel <mullero...@quick.cz> napsal:
nepřečteno,
Evidence zaměstnanců
Děkuji. Edita Hilscherová st 3. 9. 2025 v 20:51 odesílatel <mullero...@quick.cz> napsal:
4. 9.
hanahr...@atlas.cz
, …
luc...@email.cz
14
3. 9.
společníci dříve sdružení
Moc moc mocinky děkuji paní Ludwigová, jste zlatá!!!!!! To bych se nahledala.....Hezký zbytek dne! --
nepřečteno,
společníci dříve sdružení
Moc moc mocinky děkuji paní Ludwigová, jste zlatá!!!!!! To bych se nahledala.....Hezký zbytek dne! --
3. 9.
Dana Bártová
,
mullero...@quick.cz
3
3. 9.
Režim PDP
I Vám paní Müllerová děkuji za názor, hned jsem klidnější 😊 S pozdravem Dana Bártová From: ucto2000@
nepřečteno,
Režim PDP
I Vám paní Müllerová děkuji za názor, hned jsem klidnější 😊 S pozdravem Dana Bártová From: ucto2000@
3. 9.
Eva Vazdová
, …
mullero...@quick.cz
6
3. 9.
zaměstnanec se dvěma jmény
Tady asi jedině číslo zamce pomůže. S pozdravem a přáním hezkého dne Alena Müllerová From: ucto2000@
nepřečteno,
zaměstnanec se dvěma jmény
Tady asi jedině číslo zamce pomůže. S pozdravem a přáním hezkého dne Alena Müllerová From: ucto2000@
3. 9.
brunne...@seznam.cz
, …
Miroslava Kulišová
11
2. 9.
PROSÍM NUTNÉ - UKONČENÍ PRACOVNÍHO POMĚRU PROBLÉMOVÉHO ZAMĚSTNACE
všechno špatně ... !!! Kulišová Dne 21.8.2025 v 13:15 mullero...@quick.cz napsal(a): To já vím,
nepřečteno,
PROSÍM NUTNÉ - UKONČENÍ PRACOVNÍHO POMĚRU PROBLÉMOVÉHO ZAMĚSTNACE
všechno špatně ... !!! Kulišová Dne 21.8.2025 v 13:15 mullero...@quick.cz napsal(a): To já vím,
2. 9.
Kateřina BISTŘICKÁ
,
Kamila Chaloupková
3
29. 8.
pobyt v Anglii
Dobrý den, paní Chaloupková, moc děkuji. I mně to takto dává smysl a děkuji za tip ohledně žádosti o
nepřečteno,
pobyt v Anglii
Dobrý den, paní Chaloupková, moc děkuji. I mně to takto dává smysl a děkuji za tip ohledně žádosti o
29. 8.
Renata Pitrová
, …
kon...@zetrozet.biz
5
29. 8.
jen test
Ono stačí podívat se na https://groups.google.com/g/ucto2000 kdy do konference přišla jaká zpráva a
nepřečteno,
jen test
Ono stačí podívat se na https://groups.google.com/g/ucto2000 kdy do konference přišla jaká zpráva a
29. 8.
em...@email.cz
,
Vlasta Merclová
3
21. 8.
Fwd: účtování provize a odvod dotace od "Sazky a.s."
Děkuji, mám to od Vas potvrzene a budu v klidu. ---------- Původní e-mail ---------- Od: Vlasta
nepřečteno,
Fwd: účtování provize a odvod dotace od "Sazky a.s."
Děkuji, mám to od Vas potvrzene a budu v klidu. ---------- Původní e-mail ---------- Od: Vlasta
21. 8.
Renata Pitrová
, …
pet...@volny.cz
10
19. 8.
Zapsaný spolek - jednoduché nebo podvojné ?
Děkuji za úvahy. Renata Dne 19.08.2025 v 13:20 pet...@volny.cz napsal(a): Žádné výhrady k úvaze
nepřečteno,
Zapsaný spolek - jednoduché nebo podvojné ?
Děkuji za úvahy. Renata Dne 19.08.2025 v 13:20 pet...@volny.cz napsal(a): Žádné výhrady k úvaze
19. 8.
Jitka Tomanová
, …
Ing. Stanislav Navrátil, MBA
3
19. 8.
Změna platové třídy
Náhrada mzdy za dovolenou je ve výši průměrného výdělku PV. PV se zjišťuje za předcházejícího
nepřečteno,
Změna platové třídy
Náhrada mzdy za dovolenou je ve výši průměrného výdělku PV. PV se zjišťuje za předcházejícího
19. 8.
Dana Bártová
,
luc...@email.cz
3
19. 8.
Dodání zboží do jiného státu EU
Moc Vám děkuji paní Lésková za ujištění👍 S pozdravem Dana Bártová From: ucto...@googlegroups.com
nepřečteno,
Dodání zboží do jiného státu EU
Moc Vám děkuji paní Lésková za ujištění👍 S pozdravem Dana Bártová From: ucto...@googlegroups.com
19. 8.
Edita Hilscherová
, …
Lenka Ludwigová
4
15. 8.
Platební brána
Dobrý den, paní Ludwigová děkuji za návod, musíme to promyslet. Má platby jak přes platební bránu,
nepřečteno,
Platební brána
Dobrý den, paní Ludwigová děkuji za návod, musíme to promyslet. Má platby jak přes platební bránu,
15. 8.