Skupiny
Skupiny
Přihlásit
Skupiny
Skupiny
Konference ucto2000
Konverzace
O skupině
Odeslat zpětnou vazbu
Nápověda
Konference ucto2000
Kontaktovat vlastníky a správce
1–30 z 11520
Označit vše jako přečtené
Nahlásit skupinu
Je vybráno 0 řádků
mullero...@quick.cz
, …
Věra Hradilová
13
9:29
Přehled pro OSSZ
3 – Přihlašování a odhlašování zaměstnanců na DPP Od roku 2026 čekají zaměstnavatele další změny
nepřečteno,
Přehled pro OSSZ
3 – Přihlašování a odhlašování zaměstnanců na DPP Od roku 2026 čekají zaměstnavatele další změny
9:29
Michaela Tomanová
, …
Vojtech Jancar
15
12. 1.
Číslování vystavených faktur
omlouvám se, omyl.. From: Vojtech Jancar Sent: Monday, January 12, 2026 3:16 PM To: ucto2000@
nepřečteno,
Číslování vystavených faktur
omlouvám se, omyl.. From: Vojtech Jancar Sent: Monday, January 12, 2026 3:16 PM To: ucto2000@
12. 1.
Edita Hilscherová
12. 1.
Účto 2026
Dobrý den, účto 2026 je už ke stažení. Edita Hilscherová
nepřečteno,
Účto 2026
Dobrý den, účto 2026 je už ke stažení. Edita Hilscherová
12. 1.
Renata Pitrová
,
pet...@volny.cz
3
12. 1.
Jednočlenné s.r.o. "odměna sám sobě", odměna jednatele, HPP ...
Pane Scheidere, rozumím Vám. Jen zkuste se Vy na věc podívat tak nějak víc prakticky. Snad
nepřečteno,
Jednočlenné s.r.o. "odměna sám sobě", odměna jednatele, HPP ...
Pane Scheidere, rozumím Vám. Jen zkuste se Vy na věc podívat tak nějak víc prakticky. Snad
12. 1.
Pavel Ermis
,
Vlasta Merclová
2
12. 1.
DPP zpětně
Také jsem u jedné firmy poslala později a pokuta nebyla. Merclová Vlasta Dne po 12. 1. 2026 10:43
nepřečteno,
DPP zpětně
Také jsem u jedné firmy poslala později a pokuta nebyla. Merclová Vlasta Dne po 12. 1. 2026 10:43
12. 1.
Miroslava Kulišová
,
Gabriela Blahová
3
11. 1.
stravné podnikatel r.2025
Moc děkuji, paní Blahová, to jsem se právě potřebovala dozvědět, ale bohužel se mi nepodařilo
nepřečteno,
stravné podnikatel r.2025
Moc děkuji, paní Blahová, to jsem se právě potřebovala dozvědět, ale bohužel se mi nepodařilo
11. 1.
Jana Exnerová
, …
Vladimír Vítek
6
11. 1.
OSVČ a DPP
Nedávno jsem něco podobného řešil, ohledně švarcsystému. Porovnat , viz. hlavní znaky : https://www.
nepřečteno,
OSVČ a DPP
Nedávno jsem něco podobného řešil, ohledně švarcsystému. Porovnat , viz. hlavní znaky : https://www.
11. 1.
blaho...@post.cz
, …
Renata Pitrová
11
9. 1.
Jednatel
Pane Scheidere, jste opravdu dobrý. Obdivuji Vaší trpělivost. "Bylo by to krásné" : ) Sám
nepřečteno,
Jednatel
Pane Scheidere, jste opravdu dobrý. Obdivuji Vaší trpělivost. "Bylo by to krásné" : ) Sám
9. 1.
Markéta Kroulíková
, …
d.vra...@volny.cz
3
9. 1.
identifikátor pracovněprávního vztahu
Dobrý den, číslo předá sociálka, stejně tak osobní identifikační číslo. Někdo může mít u
nepřečteno,
identifikátor pracovněprávního vztahu
Dobrý den, číslo předá sociálka, stejně tak osobní identifikační číslo. Někdo může mít u
9. 1.
Vladimír Vítek
,
mullero...@quick.cz
3
8. 1.
platce DPH, nájemce - uplatnění DPH
Děkuji za odpoveď. From: ucto...@googlegroups.com [mailto:ucto...@googlegroups.com] On Behalf Of
nepřečteno,
platce DPH, nájemce - uplatnění DPH
Děkuji za odpoveď. From: ucto...@googlegroups.com [mailto:ucto...@googlegroups.com] On Behalf Of
8. 1.
Renata Pitrová
,
pet...@volny.cz
4
8. 1.
Rozvrh pracovní doby při pravidelné pracovní době ?
Dobrý den, spíš asi půjde o to, nakolik přátelské prostředí zůstane přátelským i po první neshodě.
nepřečteno,
Rozvrh pracovní doby při pravidelné pracovní době ?
Dobrý den, spíš asi půjde o to, nakolik přátelské prostředí zůstane přátelským i po první neshodě.
8. 1.
Markéta Kroulíková
, …
mullero...@quick.cz
5
7. 1.
přihlášení zaměstnance 2026
Děkuji moc 🙂 -- S pozdravem Markéta Kroulíková účetní kancelář 603 811 233 ---------- Původní e-mail
nepřečteno,
přihlášení zaměstnance 2026
Děkuji moc 🙂 -- S pozdravem Markéta Kroulíková účetní kancelář 603 811 233 ---------- Původní e-mail
7. 1.
Vladimír Vítek
, …
mullero...@quick.cz
5
7. 1.
které datum v daňové evidenci
Já to tušila, taky jsem se s tím u kterési banky setkala, těžko k pochopení. Ale také bych to dala
nepřečteno,
které datum v daňové evidenci
Já to tušila, taky jsem se s tím u kterési banky setkala, těžko k pochopení. Ale také bych to dala
7. 1.
mullero...@quick.cz
, …
Vlasta Merclová
5
7. 1.
Dpp při současném RP
To jsem si v tom množství novinek nebyla jistá. Děkuji za info. Merclová Dne st 7. 1. 2026 13:00
nepřečteno,
Dpp při současném RP
To jsem si v tom množství novinek nebyla jistá. Děkuji za info. Merclová Dne st 7. 1. 2026 13:00
7. 1.
salbotova
7. 1.
Přeposílám vám informace Novinky pro zaměstnance a paušální daň - verze zdarma
Změny ve mzdových účtárnách 2026, aktuálně k paušální dani na začátku roku 2026
nepřečteno,
Přeposílám vám informace Novinky pro zaměstnance a paušální daň - verze zdarma
Změny ve mzdových účtárnách 2026, aktuálně k paušální dani na začátku roku 2026
7. 1.
Markéta Kroulíková
, …
Vladimír Vítek
28
7. 1.
JMHZ_dotazník pro zaměstnance 2026
To bude v další etapě. Už jen kvůli tomu, aby bylo možné vyvést peněžní prostředky z rozpočtu
nepřečteno,
JMHZ_dotazník pro zaměstnance 2026
To bude v další etapě. Už jen kvůli tomu, aby bylo možné vyvést peněžní prostředky z rozpočtu
7. 1.
mullero...@quick.cz
, …
pet...@volny.cz
6
6. 1.
Přihlašování DPP
No, upřesněme si, že ZP ví, že člověk je důchodce nebo jiná kategorie, za kterou platí stát. Ale že
nepřečteno,
Přihlašování DPP
No, upřesněme si, že ZP ví, že člověk je důchodce nebo jiná kategorie, za kterou platí stát. Ale že
6. 1.
Jana Zelená
,
petra mandokova
2
6. 1.
Pokladní program pro prodejnu potravin
Dobrý den, měli jsme pokladní systém https://www.storyous.com/cs teď máme https://dotykacka.cz/
nepřečteno,
Pokladní program pro prodejnu potravin
Dobrý den, měli jsme pokladní systém https://www.storyous.com/cs teď máme https://dotykacka.cz/
6. 1.
mullero...@quick.cz
, …
pet...@volny.cz
14
6. 1.
Přihlašování k ZP
Toť otázka, protože není PDF jako PDF. I ten blbej kus papíru jde převést do PDF, stejně jako pro
nepřečteno,
Přihlašování k ZP
Toť otázka, protože není PDF jako PDF. I ten blbej kus papíru jde převést do PDF, stejně jako pro
6. 1.
Renata Pitrová
,
pet...@volny.cz
2
6. 1.
Ukončení PP a obratem nový PP u stejné firmy
Již jsme nedávno řešili, zákon hovoří jasně, odhlásit/přihlásit, protože zamtel zanikl s posledním
nepřečteno,
Ukončení PP a obratem nový PP u stejné firmy
Již jsme nedávno řešili, zákon hovoří jasně, odhlásit/přihlásit, protože zamtel zanikl s posledním
6. 1.
Irena Vasilková
, …
ses...@volny.cz
6
6. 1.
Operativní leasing auta - i pro soukr. použití zaměstnance
Moc děkuji! Irena Vasilková út 6. 1. 2026 v 11:49 odesílatel <ses...@volny.cz> napsal: Odpověď
nepřečteno,
Operativní leasing auta - i pro soukr. použití zaměstnance
Moc děkuji! Irena Vasilková út 6. 1. 2026 v 11:49 odesílatel <ses...@volny.cz> napsal: Odpověď
6. 1.
ji...@planska.cz
,
mullero...@quick.cz
4
6. 1.
Prohlášení poplatníka / Žádost o roční zústování záloh
Souhlasí. S pozdravem a přáním hezkého dne Alena Müllerová From: ucto...@googlegroups.com <
nepřečteno,
Prohlášení poplatníka / Žádost o roční zústování záloh
Souhlasí. S pozdravem a přáním hezkého dne Alena Müllerová From: ucto...@googlegroups.com <
6. 1.
luc...@email.cz
, …
Věra Hradilová
9
5. 1.
P a V spolupracující osoby / výše podílu
Ne, nic se nenahlašuje. Teď mě napadá, když je zrušena registrace k dani z příjmu, že FÚ o
nepřečteno,
P a V spolupracující osoby / výše podílu
Ne, nic se nenahlašuje. Teď mě napadá, když je zrušena registrace k dani z příjmu, že FÚ o
5. 1.
luc...@email.cz
, …
mullero...@quick.cz
11
5. 1.
a zase ty dohody / dpp/dpč / nárok dovolená
Mařena u společnosti O2 nebyla schopna ani pochopit moje jméno. S pozdravem a přáním hezkého dne
nepřečteno,
a zase ty dohody / dpp/dpč / nárok dovolená
Mařena u společnosti O2 nebyla schopna ani pochopit moje jméno. S pozdravem a přáním hezkého dne
5. 1.
Zdeněk Krejčí
, …
Vlasta Merclová
12
5. 1.
průměr pro náhrady u DPP
Příjmy musí evidovat, takže podle toho. Merclová Vlasta Dvorská 250 Hradec Králové 503 11 mob.:
nepřečteno,
průměr pro náhrady u DPP
Příjmy musí evidovat, takže podle toho. Merclová Vlasta Dvorská 250 Hradec Králové 503 11 mob.:
5. 1.
Lenka Ludwigová
, …
Eva Zálešáková
8
5. 1.
Info k JMHZ
Dobrý den, moc děkuji všem na konferenci za příspěvky a za pomoc, kterou zde dostane každý, kdo o ni
nepřečteno,
Info k JMHZ
Dobrý den, moc děkuji všem na konferenci za příspěvky a za pomoc, kterou zde dostane každý, kdo o ni
5. 1.
em...@email.cz
, …
Gabriela Blahová
5
4. 1.
Fwd: minimalni mzda
Děkuji. -- Emilie Valjentova em...@email.cz ---------- Původní e-mail ---------- Od: pet...@volny.cz
nepřečteno,
Fwd: minimalni mzda
Děkuji. -- Emilie Valjentova em...@email.cz ---------- Původní e-mail ---------- Od: pet...@volny.cz
4. 1.
Bc. Martina Měchová
,
Gabriela Blahová
2
4. 1.
dárky prej klientům
Dobrý den, viz https://www.taxvision.cz/aktuality/79-darky-pro-obchodni-partnery-danova-uznatelnost-a
nepřečteno,
dárky prej klientům
Dobrý den, viz https://www.taxvision.cz/aktuality/79-darky-pro-obchodni-partnery-danova-uznatelnost-a
4. 1.
Martin Kubáč
3. 1.
přihlášení DPČ a DPP od 1.1.2026
Dobrý den, DPP vzniklé od 1.1.2026 se budou přihlašovat do 8 dnů pouze přes formulář Oznámení o
nepřečteno,
přihlášení DPČ a DPP od 1.1.2026
Dobrý den, DPP vzniklé od 1.1.2026 se budou přihlašovat do 8 dnů pouze přes formulář Oznámení o
3. 1.
Daša Tesařová
, …
pet...@volny.cz
4
2. 1.
jednorázové překročení limitu u DPP
Správně nastavené parametry v Účtu nezklamou a program spočítá odvody správně. Nejen na to je velmi
nepřečteno,
jednorázové překročení limitu u DPP
Správně nastavené parametry v Účtu nezklamou a program spočítá odvody správně. Nejen na to je velmi
2. 1.