Skupiny
Skupiny
Přihlásit
Skupiny
Skupiny
Konference ucto2000
Konverzace
O skupině
Odeslat zpětnou vazbu
Nápověda
Konference ucto2000
Kontaktovat vlastníky a správce
1–30 z 11709
Označit vše jako přečtené
Nahlásit skupinu
Je vybráno 0 řádků
Gabriela Blahová
, …
Miroslava Kulišová
8
16:08
JMHZ - plná moc
Já jsem kdysi řešila obyčejným dopisem .... M. Kulišová Dne 1.4.2026 v 16:57 Zdeněk Krejčí napsal(a):
nepřečteno,
JMHZ - plná moc
Já jsem kdysi řešila obyčejným dopisem .... M. Kulišová Dne 1.4.2026 v 16:57 Zdeněk Krejčí napsal(a):
16:08
Seznam Email
, …
Miroslava Kulišová
3
15:58
spolupracující manželka
Opravdu musí podat na FÚ prohlášení, že nemá povinnost podat DP, když byla zrušená registrace? Děkuji
nepřečteno,
spolupracující manželka
Opravdu musí podat na FÚ prohlášení, že nemá povinnost podat DP, když byla zrušená registrace? Děkuji
15:58
Zdeněk Krejčí
,
kon...@zetrozet.biz
3
13:26
doregistrace - kód adresního místa
Děkuji, pane Truněčku ! Krejčí Dne 01.04.2026 v 19:21 kon...@zetrozet.biz napsal(a): > >
nepřečteno,
doregistrace - kód adresního místa
Děkuji, pane Truněčku ! Krejčí Dne 01.04.2026 v 19:21 kon...@zetrozet.biz napsal(a): > >
13:26
ludmilak...@seznam.cz
, …
Václav Johánek
6
12:12
Dohlašovací údaje - nejde odeslat přes ePortál ČSSZ.
Odeslal jsem přímo z účta a fungovalo jak na zaměstnavatele, tak na zaměstnance. Zpětně přišlo ihned
nepřečteno,
Dohlašovací údaje - nejde odeslat přes ePortál ČSSZ.
Odeslal jsem přímo z účta a fungovalo jak na zaměstnavatele, tak na zaměstnance. Zpětně přišlo ihned
12:12
mullero...@quick.cz
, …
Věra Hradilová
5
10:56
Opět k JMHZ
Děkuju, tak podle toho článku bude 2210. 6110 mají být členové dozorčích rad apod. Ovšem kdyby ten
nepřečteno,
Opět k JMHZ
Děkuju, tak podle toho článku bude 2210. 6110 mají být členové dozorčích rad apod. Ovšem kdyby ten
10:56
ludmilak...@seznam.cz
, …
chovancov...@seznam.cz
6
10:36
JMHZ - dohlašovací údaje.
Dobrý den, Na školení nám říkali, že ano Chovancová ---------- Původní e-mail ---------- Od: Cahovi
nepřečteno,
JMHZ - dohlašovací údaje.
Dobrý den, Na školení nám říkali, že ano Chovancová ---------- Původní e-mail ---------- Od: Cahovi
10:36
mullero...@quick.cz
10:08
KKOV
Dělám něco špatně? Pro vyplnění dohlašováných údajů nelze vstoupit do kolonky pro KKOV. Ani mi nejde
nepřečteno,
KKOV
Dělám něco špatně? Pro vyplnění dohlašováných údajů nelze vstoupit do kolonky pro KKOV. Ani mi nejde
10:08
ludmilak...@seznam.cz
, …
sarkaak...@seznam.cz
46
9:49
Pojistné plnění - povodeň.
Dobrý den, připojuji se k pochvale za program UCTO, klobouk dolů, je skvělý a má perfektní výstupy.
nepřečteno,
Pojistné plnění - povodeň.
Dobrý den, připojuji se k pochvale za program UCTO, klobouk dolů, je skvělý a má perfektní výstupy.
9:49
uctovr...@seznam.cz
2
6:34
mzdy Tichý srážková daň
Děkuji, už jsem na to přišla, ještě je tam prohlášení A/N, Vr. ---------- Původní e‑mail ----------
nepřečteno,
mzdy Tichý srážková daň
Děkuji, už jsem na to přišla, ještě je tam prohlášení A/N, Vr. ---------- Původní e‑mail ----------
6:34
ji...@planska.cz
, …
Monika Divácká
3
4:57
JMHZ - ode dneška?
dobrý den, já jsem před půl hodinou poslala cizinku, odešlo mi to, ale žádné potvrzení mi nepřišlo,
nepřečteno,
JMHZ - ode dneška?
dobrý den, já jsem před půl hodinou poslala cizinku, odešlo mi to, ale žádné potvrzení mi nepřišlo,
4:57
helena.j...@email.cz
, …
Zdeněk Krejčí
5
0:11
OSVČ + zaměstnání
Dobrý den, moc Vám děkuji za rady a přeji krásný den -- Ing. Helena Jilečková Dvory 4 383 01 mob.: +
nepřečteno,
OSVČ + zaměstnání
Dobrý den, moc Vám děkuji za rady a přeji krásný den -- Ing. Helena Jilečková Dvory 4 383 01 mob.: +
0:11
Zdeněk Krejčí
,
blaho...@post.cz
5
31. 3.
jednatel-cizinec JMHZ
Cizince pouze na výkon funkce jednatele, mi bylo řečeno na ÚP nepřihlašovat, podle toho také
nepřečteno,
jednatel-cizinec JMHZ
Cizince pouze na výkon funkce jednatele, mi bylo řečeno na ÚP nepřihlašovat, podle toho také
31. 3.
alla...@seznam.cz
, …
mullero...@quick.cz
5
31. 3.
JMHZ- OIČ
tak to je OK, pochybuji, že by o tom někdo ze zaměstnanců měl tušení, kdybychom ho po něm chtěli;-)
nepřečteno,
JMHZ- OIČ
tak to je OK, pochybuji, že by o tom někdo ze zaměstnanců měl tušení, kdybychom ho po něm chtěli;-)
31. 3.
Vlasta Merclová
30. 3.
prodané fondy
Prosím o radu. Klient v roce 2025 prodal podílové fondy. Držel je méně než 3 roky a vyplaceno mu bylo
nepřečteno,
prodané fondy
Prosím o radu. Klient v roce 2025 prodal podílové fondy. Držel je méně než 3 roky a vyplaceno mu bylo
30. 3.
Renata Krejčí
30. 3.
cizinec-jednatel JMHZ
Dobrý den, omlouvám se, dávno bych už měla mít nastudováno, ale letos fakt nevím, co dřív. Jenatel-
nepřečteno,
cizinec-jednatel JMHZ
Dobrý den, omlouvám se, dávno bych už měla mít nastudováno, ale letos fakt nevím, co dřív. Jenatel-
30. 3.
Eva Muráriková
, …
Gabriela Blahová
4
30. 3.
změna označení
Nesmíte přepsat jméno "adresáře" v seznamu účtovaných firem. -- S pozdravem Gabriela
nepřečteno,
změna označení
Nesmíte přepsat jméno "adresáře" v seznamu účtovaných firem. -- S pozdravem Gabriela
30. 3.
syr...@neuk.cz
, …
Jana Hniličková
8
30. 3.
Doregistrace
Tak uvidíme pozítří. Nějak jsem si myslela, že by mohla aspoň proběhnout kontrola. JH JANA HNILIČKOVÁ
nepřečteno,
Doregistrace
Tak uvidíme pozítří. Nějak jsem si myslela, že by mohla aspoň proběhnout kontrola. JH JANA HNILIČKOVÁ
30. 3.
brunne...@seznam.cz
30. 3.
Přihlášení - Ukrajinka do 31.3.
Dobrý den, můj první cizinec:-O a asi jsem chybovala. Paní je Ukrajinka s dočasnou ochrannou na ÚP
nepřečteno,
Přihlášení - Ukrajinka do 31.3.
Dobrý den, můj první cizinec:-O a asi jsem chybovala. Paní je Ukrajinka s dočasnou ochrannou na ÚP
30. 3.
Oľga Patorajová
,
Ilona Kadečková
3
28. 3.
UA vízum
Děkuji moc za radu OP ---------- Původní e‑mail ---------- Od: Ilona Kadečková <ilona.kadeckova@
nepřečteno,
UA vízum
Děkuji moc za radu OP ---------- Původní e‑mail ---------- Od: Ilona Kadečková <ilona.kadeckova@
28. 3.
mullero...@quick.cz
28. 3.
Doregistrace zaměstnavatele - JMHZ
Firma je už 25 let registrována jako zaměstnavatel, stále zaměstnává zaměstnance, a už mnoho let má
nepřečteno,
Doregistrace zaměstnavatele - JMHZ
Firma je už 25 let registrována jako zaměstnavatel, stále zaměstnává zaměstnance, a už mnoho let má
28. 3.
kon...@zetrozet.biz
, …
mullero...@quick.cz
7
28. 3.
Pro uživatele Účta v počítačové síti
Omlouvám se, nevím, jak bych to napsal dostatečně krátce a přitom výstižně. „Síťové Účto“ jako něco
nepřečteno,
Pro uživatele Účta v počítačové síti
Omlouvám se, nevím, jak bych to napsal dostatečně krátce a přitom výstižně. „Síťové Účto“ jako něco
28. 3.
Zdeněk Krejčí
2
27. 3.
příjmy z FVE
Teď jsem dohledala v konferenci starší příspěvek , kde se píše, že pokud prodává do sítě pouze
nepřečteno,
příjmy z FVE
Teď jsem dohledala v konferenci starší příspěvek , kde se píše, že pokud prodává do sítě pouze
27. 3.
Pavlína Nováková
, …
Věra Hradilová
25
27. 3.
zkušení doba
Měl si nechat udělat zúčtování v zaměstnání, protože nemá jiné příjmy vyšší jak 20 tisíc. Pokud mu
nepřečteno,
zkušení doba
Měl si nechat udělat zúčtování v zaměstnání, protože nemá jiné příjmy vyšší jak 20 tisíc. Pokud mu
27. 3.
alla...@seznam.cz
,
kon...@zetrozet.biz
8
27. 3.
OIČ a PPV zaměstannce
Děkuji pane Truneček Novotná ---------- Původní e‑mail ---------- Od: kon...@zetrozet.biz Komu:
nepřečteno,
OIČ a PPV zaměstannce
Děkuji pane Truneček Novotná ---------- Původní e‑mail ---------- Od: kon...@zetrozet.biz Komu:
27. 3.
kon...@zetrozet.biz
, …
d.vra...@volny.cz
4
26. 3.
Odpovědi FS na dotazy veřejnosti
Dobrý den, řeší hned na začátku https://www.youtube.com/watch?v=DgdD0sHrpbU Resp. na vývojářském
nepřečteno,
Odpovědi FS na dotazy veřejnosti
Dobrý den, řeší hned na začátku https://www.youtube.com/watch?v=DgdD0sHrpbU Resp. na vývojářském
26. 3.
Renata Pitrová
, …
kon...@zetrozet.biz
10
26. 3.
Nájem soukr. nebyt. prostor u plátce dph FO
Moc Vám všem děkuji. Renata Dne 25.03.2026 v 18:54 kon...@zetrozet.biz napsal(a): > Měl jsem
nepřečteno,
Nájem soukr. nebyt. prostor u plátce dph FO
Moc Vám všem děkuji. Renata Dne 25.03.2026 v 18:54 kon...@zetrozet.biz napsal(a): > Měl jsem
26. 3.
ji...@planska.cz
, …
Věra Hradilová
5
26. 3.
Oznámení pojištěnce pečující o dítě do 7 let
jj, je to bohužel tak. Muselo se ohlásit v prosinci, aby od ledna byl nárok. Ale OSVČ, které si
nepřečteno,
Oznámení pojištěnce pečující o dítě do 7 let
jj, je to bohužel tak. Muselo se ohlásit v prosinci, aby od ledna byl nárok. Ale OSVČ, které si
26. 3.
Vlasta Merclová
,
kon...@zetrozet.biz
3
25. 3.
uplatnění DPH
P.Truněček děkuji za rychlou odpověď. Merclová Vlasta Dvorská 250 Hradec Králové 503 11 mob.:
nepřečteno,
uplatnění DPH
P.Truněček děkuji za rychlou odpověď. Merclová Vlasta Dvorská 250 Hradec Králové 503 11 mob.:
25. 3.
Juda...@seznam.cz
, …
Věra Hradilová
6
25. 3.
počet měsíců činnosti x chybná hláška
Hlásím, že ostatní už ok, stačilo dát to datum 30.9.25 a ne přerušení od 1.10.25 a už to portál
nepřečteno,
počet měsíců činnosti x chybná hláška
Hlásím, že ostatní už ok, stačilo dát to datum 30.9.25 a ne přerušení od 1.10.25 a už to portál
25. 3.
Lenka Vančurová
, …
Věra Hradilová
8
25. 3.
Daně po umrtí
Já také vycházím dle dostupného, kdy se úpravy provádí v posledním přiznání, do té doby jako by pořád
nepřečteno,
Daně po umrtí
Já také vycházím dle dostupného, kdy se úpravy provádí v posledním přiznání, do té doby jako by pořád
25. 3.