Cygnus-tapahtuman ilmoittautuminen on avautunut

0 views
Skip to first unread message

Veikko Mäkelä

unread,
May 27, 2023, 9:14:42 AM5/27/23
to ursai...@ursa.fi, yhdis...@ursa.fi

Hei!

 

Tähtiharrastajien kesätapaamisen Cygnuksen (Paraisten Houtskarissa 27.-30.7.23) ilmoittautuminen on avautunut Ursan verkkokaupassa osoitteessa https://kauppa.ursa.fi/kauppa/tuote/cygnus-2023/ jossa itselleen voi räätälöidä sopivan paketin majoituksineen ja ruokailuineen. Lisätietoa Cygnuksesta, majoitusvaihtoehdoista ja kaikesta muusta löytyy Cygnuksen omilta sivuilta osoitteesta www.ursa.fi/c2023 

 

Nyt olisikin aika laatia ohjelma-aikataulu! Olisiko sinulla tarjota jotain ohjelma-aihetta Cygnukselle? Ehkä sinulla on joku kiintoisa tähtiharrastusaihe, josta osaisit kertoa? Tai pieni työpaja / puuhailuaktiviteetti? Tuotko Cygnukselle mukaasi välineistöä, joka voisi kiinnostaa muitakin? Voit lähettää ehdotuksesi Cygnuksen järjestelyporukalle, cygnus...@ursa.fi. Cygnus on ensisijassa tähtiharrastajien yhteinen kokoontuminen, jossa on mukava oppia uutta tai verestää vanhoja taitoja. Tarjoa siis rohkeasti omaa osaamistasi!    

 

Tänä vuonna Cygnuksen järjestelyissä ovat valtakunnallisen Ursan lisäksi mukana myös Turun Ursa sekä Salon seudun UrSalo. Tarkka paikka Houtskarissa on Saaristokoulu - Skärgårdsskolan.

 

Nähdään Cygnuksella!

 

Terveisin, Cygnuksen järjestelytiimi

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages