SUNDAY, JUNE 12	MONDAY, JUNE 13						
Hosted by	7:00AM	BREAKFAST: DEL LARGO BALLROOM - 7:00 AM – 8:30 AM EXHIBIT HALL OPEN FROM 7:30AM – 3:15PM					
Montgomery County Sheriff's CAAA MARGARITAVILLE RESORT	7:30 – 8:45AM	Paradise Amphitheater - 9:00AM 15 MINUTE BREAK OPENING CEREMONIES Del Largo Ballroom					
600 Margaritaville Pkwy Montgomery, TX 77356	8:45 – 9:00AM						
***********	9:00 – 10:00AM						
REGISTRATION / INFORMATION	10:00 – 10:15AM						
Open daily during Convention hours		East	Center	West	Latitude	Longitude	
Convention Foyer 1:00 PM - 5:00 PM	BREAKOUT 1	Blood Spatter	Crimes Stoppers	K9 Homeland Security	Finger Prints	What is a	
EXHIBIT HALL SET UP	10:15 – 11:30AM					001101000	
Coastal Ballroom	11:30 – 11:45 PM	BREAK / BUFFET LINE BEGINS					
1:00 PM-5:00 PM		LUNCH – KEYNOTE SPEAKER					
NEW ATTENDEE'S ORIENTATION	LUNCH KEYNOTE	Lunch Laughs					
PARADISE Amphitheater	11:45 – 1:15PM	Bert Steinmann.					
4:00 PM – 4:30 PM		Del Largo Ballroom					
4.501101 4.501101	1:15 – 1:30PM	15 MINUTE BREAK					
EXHIBIT HALL - DAILY INFO		HIGH PROFILE					
Opens at 7:30 AM daily	HIGH PROFILE 1	Th Fight After the Fight					
Closed and locked during Opening Ceremonies, Lunch, and High-Profile Cases	1:30 – 3:30PM	Officer Ann Marie Carrizales Del Largo Ballroom					
Open during "LUNCH ON YOUR OWN" – Wednesday 11:15 AM – 1:15 PM							
	3:30 – 3:45PM	15 MINUTE BREAK					
		East	Center	West	Latitude	Latitud	
ICE BREAKER RECEPITION TBD 6:00 PM – 7:30 PM	BREAKOUT 2 3:45 – 5:15PM	Blood Spatter	K9 Homeland Security	d Protecting Dignitaries	Finger Prints	Crimes Stopper	
HOSPITALITY ROOM OPEN NIGHTLY OPEN 7:00 PM Suite # to be announced		EVENING OPEN – DINNER ON YOUR OWN HOSPITALITY ROOM OPEN 7:00 PM Suite # to be announced					

	202	21 TEXAS	СРААА А	ND LAW	/ ENFOR	CEMENT ANI	NUAL TRA	INING C	ONVENTIO	ON		
		TUE	SDAY, JUNE	14		WEDNESDAY, JUNE 15						
7:00AM	BREAKFAST 7:00-7:55 AM EXHIBIT HALL OPEN 7:30AM – 3:30PM					7:00AM BREAKFAST 7:00-7:55 AM EXHIBIT HALL OPEN 7:30AM – 4:00 PM						
	Del Largo	Center	West	Longitude	Latitude		East	Center	West	Longitude	Latitude	
BREAKOUT 3 8:00 – 9:30AM	Life After the Badge	Jail Operations and Veterans programs	Crisis Negotiations	Agency Social Media	DWI Refusals	BREAKOUT 5 8:00 – 9:30AM	Swift Water Rescue	Street Racers	SWAT in a Tight Place	Real Time Crime Center	501c3 Do's & Don'ts	
9:30 – 9:45AM	15 MINUTE BREAK					9:30 – 9:45AM	15 MINUTE BREAK					
		HIGH PROFILE					East	Center	West	Longitude	Latitude	
HIGH PROFILE 2			onstitutional Sheriff neriff Rad Henderson			BREAKOUT 6 9:45 – 11:15AM	Officer Mental Wellness	Child Abuse Case Study	LEO & Alumni Workshop	Real Time Crime Center	Crimes Stoppers	
		Del	Largo Ballroo	m								
11:45 – 12:00PM	BREAK / BUFFET LINE BEGINS						LUNCH ON YOUR OWN					
LUNCH	LUNCH					LUNCH						
12:00 – 1:30PM	EXHIBIT HALL OPEN <u>at 1:00</u> Trinity River Ballroom					11:15 – 1:15PM	EXHIBIT HALL OPEN					
1:30 – 1:45PM	15 MINUTE BREAK					1:15PM-1:30PM	15 MINUTE BREAK					
	East	Center	West	Longitude	Latitude		HIGH PROFILE					
BREAKOUT 4 1:45 – 3:15 PM	CPA Roundtable	Forensic Art	DWI No Refusals	Gangs	Homicide/ Violent Crimes	HIGH PROFILE 4 1:30PM – 3:00PM	TBD					
							Del Largo Ballroom					
3:15 – 3:30PM	15 MINUTE BREAK					4:00 PM	EXHIBIT HALL DISMANTLED BY 4:00PM					
HIGH PROFILE 3 3:30 – 5:00PM	HIGH PROFILE Border Crisis and Operation Lone Star Border Patrol/Texas DPS Del Largo Ballroom EVENING OPEN – DINNER ON YOUR OWN						FREE TIME					
		EVENING OPI	EIN - DIINNEK UN	TOUR OWN								
7:30 – 9:30 PM	HOSPITALITY ROOM OPEN — 7:00 PM Suite # to be announced					RECEPTION 5:30 – 6:00 PM BANQUET 6:00 – 9:00 PM	PRE-BANQUET RECEPTION Conference Center Foyer Cash Bar 5:30 – 6:00 PM AWARDS BANQUET Trinity River Ballroom Doors Open @ 6:00PM Lt. General, USMC, Retired				allroom 6:00PM	