Mtel stručna praksa 2022.

235 views
Skip to first unread message

Emir Mešković

unread,
May 11, 2022, 7:46:28 AMMay 11
to Fakultet elektrotehnike, Univerzitet u Tuzli

Kompanija m:tel i ove godine lansira svoj program stručne prakse za studente te poziva studente da se prijave na ovaj program koji se uspješno realizuje godinama unazad.

m:tel uspješno nastavlja da okuplja studente na praksi, a koji dolaze sa fakulteta sa kojima ima potpisane sporazume o saradnji. I ove godine potrudili su se da studentima omoguće veliki broj interesantnih oblasti i jednako toliko sjajnih iskusnih mentora.

Stručna praksa je organizovana tako da studenti, nakon što izaberu ponuđenu oblast ili temu iz aktuelnog programa prakse, sve vrijeme trajanja prakse imaju podršku i mentorstvo stručnjaka iz kompanije, onda kada to studentima treba, te na kraju i mogućnost da postanu važne karike razvoja kompanije, kao njeni zaposleni. U toku prakse studenti rade na savremenim telekomunikacionim sistemima i informacionim tehnologijama, te stiču neprocjenjivo iskustvo rada u velikom i kompleksnom sistemu kakav je m:tel.

U samo zadnje četiri godine, program stručne prakse u m:tel-u je završilo više od 100 studenata pomenutih fakulteta, a značajan broj tih praktikanata je nakon prakse započeo i svoju karijeru u kompaniji.

Kompanija m:tel poziva studente FET Tuzla (usmjerenja Računarstvo i informatika i Telekomunikacije i informacione tehnologije) da se prijave za praksu, a to mogu učiniti putem mail adrese pra...@mtel.ba .

Informacije o praksi u kompaniji m:tel, kao i spisak oblasti za praksu u 2022. godini, možete pronaći u PDF programa prakse u prilogu ove obavijesti.

mtel-praksa-2022.png

Mtel praksa 2022 - program_oblasti PDF.pdf
Reply all
Reply to author
Forward
This conversation is locked
You cannot reply and perform actions on locked conversations.
0 new messages