Upitnik za studente FET-a o vakcinaciji protiv COVID-19

696 views
Skip to first unread message

Emir Mešković

unread,
Sep 21, 2021, 6:05:37 AM9/21/21
to Fakultet elektrotehnike, Univerzitet u Tuzli
Shodno aktivnostima nadležnih organa Federacije BiH i Tuzlanskog kantona na promovisanju masovnijeg vakcinisanja stanovništva kao najdjelotvornijeg načina zaštite od bolesti COVID-19 i suzbijanja širenja pandemije i Univerzitet u Tuzli također ukazuje na važnost vakcinisanja zaposlenika i studenata Univerziteta u Tuzli u što većem broju.

Budući da se bliži početak akademske 2021/22 godine, a da epidemiološka situacija te mjere i preporuke nadležnih organa značajno utiču i na donošenje Odluke Senata Univerziteta u Tuzli o načinu organizacije nastave i ispita, apelira se i pozivaju svi zaposlenici i studenti na masovnije vakcinisanje kao preduslov za normalno i kontinuirano odvijanje nastave i drugih radnih procesa na Univerzitetu.

U ove svrhe veoma je važan podatak o broju do sada vakcinisanih studenata na Fakultetu elektrotehnike. S tim u vezi pozivamo studente da na principu dobrovoljnosti izvrše popunjavanje upitnika kako bismo prije početka nove akademske godine imali što tačnije podatke. Upitnik možete popuniti do utorka 28.09.2021. godine.

Upitnik za studente studijskog programa "Elektotehnika i računarstvo" - link

Upitnik za studente studijskog programa "Tehnički odgoj i informatika" - link
Reply all
Reply to author
Forward
This conversation is locked
You cannot reply and perform actions on locked conversations.
0 new messages