Organizacija nastave na Fakultetu elektrotehnike od ponedjeljka 19.04.2021. godine

728 views
Skip to first unread message

Emir Mešković

unread,
Apr 16, 2021, 8:04:28 AMApr 16
to Fakultet elektrotehnike, Univerzitet u Tuzli
Vlada Tuzlanskog kantona na sjednici održanoj 15.04.2021. godine usvojila je zaključak u kojem se od Ministarstva obrazovanja i nauke traži da nastavu na visokoškolskim ustanovama organizira na način kako je bila realizirana u periodu prije izvođenja online nastave. Istim zaključkom naglašeno da sve naredbe i preporuke Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva ostaju na snazi do daljnjeg a što između ostalog predviđa maksimalno 20 osoba u zatvorenom prostoru.

U skladu sa ovim, a imajući u vidu da se od sljedeće sedmice počinju izvoditi predispitne provjere, nastava na Fakultetu elektrotehnike od 19.04.2021. godine će se izvoditi na sljedeći način:
  • Studijski program "Tehnički odgoj i informatika" za sve godine studija uživo u prostorijama fakulteta prema važećem rasporedu nastave
  • Studijski program "Elektrotehnika i računarstvo":
    • Za prvu godinu studija te drugu godinu studija usmjerenje ESKE prema rasporedima nastave u prilogu ove obavijesti (za narednu sedmicu)
    • Za sve ostale godine studija online prema važećem rasporedu nastave dok će se za predispitne provjere i laboratorijske vježbe koje se trebaju održati uživo obavijest o tome biti oglašena na classroom-ima predmeta.
Sve eventualne promjene rasporeda zbog potrebe održavanja predispitnih obaveza ili izmjene važećih epidemioloških mjera će biti objavljene krajem naredne sedmice.
Raspored 8. sedmica ljetni sem 2021 ESKE II god.pdf
Raspored 8. sedmica ljetni sem 2021 I god.pdf
Reply all
Reply to author
Forward
This conversation is locked
You cannot reply and perform actions on locked conversations.
0 new messages