Obavještenje za studente o postupanju u slučaju izrečenih mjera izolacije

289 views
Skip to first unread message

Emir Mešković

unread,
Apr 23, 2021, 3:47:01 AM4/23/21
to Fakultet elektrotehnike, Univerzitet u Tuzli
Ovim putem još jednom podsjećamo studente svih ciklusa studija i studijskih programa na Fakultetu elektrotehnike da u skladu sa  Kriznim planom pripravnosti i odgovora na pojavu coronavirusa (COVID-19) Univerziteta u Tuzli  obavještavaju prodekana za nastavu i studentska pitanja ukoliko im se izreknu mjere izolacije ili su na testu pozitivni na COVID-19 u kojem slučaju su također obavezni dostaviti rješenje o izolaciji kako bi im se izostanci smatrali opravdanim.

Skrećemo pažnju studentima da u ovakvim slučajevima, kao i u slučaju da im se izmjeri povišena temperatura ili budu u kontaktu sa zaraženom osobom, obavezno se jave prodekanu za nastavu i studentska pitanja.

Zahvaljujući odgovornom ponašanju svih učesnika u nastavnom procesu, nastavnika, saradnika i studenata, nastava i provjere znanja na Fakultetu elektrotehnike se od početka akademske godine izvode bez problema uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Ovim putem se svima još jednom zahvaljujemo na savjesnom postupanju u ovim izazovnim uslovima rada.
Reply all
Reply to author
Forward
This conversation is locked
You cannot reply and perform actions on locked conversations.
0 new messages