EESTEC LC Tuzla organizuje Hackathon na temu “Workplace Automatization”

146 views
Skip to first unread message

Emir Mešković

unread,
Mar 9, 2022, 8:24:42 AM3/9/22
to Fakultet elektrotehnike, Univerzitet u Tuzli
U sklopu drugog po redu EESTEC Project Marathon-a EESTEC LC Tuzla i ove godine organizuje Hackathon, koji će ovaj put biti na temu “Workplace Automatization”.

Ovaj Hackathon je namijenjen svim studentima koji žele usavršiti i pokazati znanja i vještine koje posjeduju i pritom osvojiti vrijedne nagrade. U sklopu ovogodišnje teme Hackathon-a, svi učesnici će imati zadatak da za 24h implementiraju svoje rješenje nekog od problema koji će biti ponuđeni kao što su menadžiranje zadataka, uposlenika i njihovog radnog vremena, praćenje performanse timova ili pojedinaca, uspostavljanje kvalitetnog radnog okruženja ili da kreiraju sistem za rješavanje nekog drugog problema kako bi unaprijedili kvalitetu organizacije poslovanja jedne kompanije.

Na Hackathonu će se takmičiti timovi od minimalno dvoje, a maksimalno troje članova. Također će se i individualne prijave uzeti u obzir, gdje se u tom slučaju za jednog učesnika formira tim od preostalih prijava. Za prve dvije pozicije su obezbijeđene novčane nagrade, a za sve učesnike su pripremljeni dodatni pokloni i iznenađenja.

Hackathon će se održati 19. marta u trajanju od 24h, a svi zainteresovani studenti mogu izvršiti prijavu do 13.03. u 23:59h putem forme

Za sve preostale informacije o Hackathonu i nagradama možete posjetiti Facebook i Instagram stranicu EESTEC LC Tuzla.

Reply all
Reply to author
Forward
This conversation is locked
You cannot reply and perform actions on locked conversations.
0 new messages