Tusen takk, Drammen!

2 views
Skip to first unread message

Ingeborg Altern Vedal

unread,
May 18, 2022, 4:18:01 PM5/18/22
to kontakt...@dotl.no, medl...@dotl.no, ikke-me...@dotl.no, led...@dotl.no, nyhet...@dotl.no, Styret

Lettelsen var stor lørdag kl 15 da SIAN pakket sammen og vi kunne konstantere at vårt arbeid var en suksess! :-D Våre vakter i vester hadde overtalt flere demonstranter til å forlate torget. Dette sammen med en rekke andre tiltak gjorde at SIAN ikke fikk det de ville ha: video av provoserte muslimer.

Tusen takk til alle som bidro – på den ene eller andre måten. Les mer og ser bilder på vårt nettsted: https://www.dotl.no/2022/05/tusen-takk-drammen

Hilsen

Ingeborg Altern Vedal
koordinator

koord...@dotl.no
mobil: 94 13 18 16

Drammen og omegn tros- og livssynsforum
www.dotl.no

P.S. Videresender denne fra vår nasjonale organisasjon:

Invitasjon til kollokvie om antisemittisme

Denne invitasjonen er til den/de i ditt trossamfunn som jobber med ungdom i ungdomsskolealder, for eksempel med konfirmasjonsundervisning eller liknende.

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (les mer her: www.trooglivssy.no) arrangerer «Kollokvium om antisemittisme» onsdag 1. juni kl. 16:00 – 21:00. Dette skjer i samarbeid med «Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter» og Teologisk fakultet ved Universitetet i Oslo.

Målet er å bidra til samarbeid og dialog mellom mennesker fra ulike tros- og livssynssamfunn, og mellom ungdom som får trosopplæring o.l. i disse. Kollokvien er lagt opp med korte innlegg, spørsmålsrundet, panelsamtale og workshop til slutt.

Arrangementet er gratis, invitasjon og program er vedlagt. Vi trenger påmelding senest fredag 20.05.22.

                

Niels Fredrik Skarre

seniorrådgiver

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn

95 24 35 34 | n...@trooglivssyn.no

 

 

Meld deg på STLs nyhetsbrev her | www.trooglivssyn.no |www.facebook.no/trooglivssyn

 

Siden 1996 har STL vært den sentrale arena for dialog, nettverksbygging og kunnskapsformidling om tros- og livssynssamfunns bidrag, rettigheter og plikter i det norske samfunnet. Gjennom våre medlemssamfunn representerer vi hele bredden av tros- og livssynsmiljøer i Norge. Les mer om STL her: www.trooglivssyn.no/om-oss

 

Invitasjon antisemitisme kollokvium for tros- og livssynsopplærere 010622.pdf
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages