Carnaval

0 views
Skip to first unread message

Dominiek Vanendert

unread,
Feb 12, 2023, 4:59:16 AMFeb 12
to Ouders klas: K1A, Ouders klas: K1B, Ouders klas: K2A, Ouders klas: K2B, Ouders klas: K3A, Ouders klas: K3B, Ouders klas: L1A, Ouders klas: L1B, Ouders klas: L2A, Ouders klas: L2B, Ouders klas: L3A, Ouders klas: L3B, Ouders klas: L4A, Ouders klas: L4B, Ouders klas: L5A, Ouders klas: L5B, Ouders klas: L6A, Ouders klas: L6B

Beste ouders, 


Aanstaande vrijdag vieren we op school carnaval. Dat zal weer gepaard gaan met de stoet die door enkele straten van het Lindel trekt.

De kinderen mogen vanaf ’s middags verkleed naar school komen. Kinderen die moeten blijven eten hebben de kledij in een zakje bij (waar nodig zal de klasleerkracht uw kind helpen).

Om 13.20 zal er een eerste optocht zijn waaraan de kinderen van de kleuterklas deelnemen. De leerlingen van het lager hebben ondertussen activiteiten op de speelplaats en de zaal van de brede school.

Nadien worden de rollen omgedraaid en start de optocht voor de kinderen van de lagere school en gaan de kleuters naar de eigen speelplaats. De optocht van het lager zal rond 14.00 - 14.10 van start gaan. 

Route : Parkstraat – Pater Schildermansstraat – Haasbosstraat – Hoevenstraat – Kapelstraat – Parkstraat. (voor beide optochten)

Er mag GEEN confetti (inclusief serpentines) uitgestrooid worden. Het gemeentelijk reglement verbiedt dit en naar analogie van de stoeten in het centrum houden wij ons ook aan de afspraak.  Het verbod van spuitbussen, wapens (geweer, pijl en boog, sabels, …) is ook nog steeds van kracht. 

Met vriendelijke groeten, 


--


Dominiek Vanendert
Corneliusschool - Clementiaanschool

Administratie directeur

Mobiel: 0032 473 520014

              

 
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages