BELANGRIJK - ingang school

0 views
Skip to first unread message

Dominiek Vanendert

unread,
Aug 31, 2023, 8:02:00 AM8/31/23
to Ouders klas: K1AA, Ouders klas: K1A, Ouders klas: K1B, Ouders klas: K2A, Ouders klas: K2B, Ouders klas: K3A, Ouders klas: K3B, Ouders klas: L1A, Ouders klas: L1B, Ouders klas: L2A, Ouders klas: L2B, Ouders klas: L3A, Ouders klas: L3B, Ouders klas: L4A, Ouders klas: L4B, Ouders klas: L5A, Ouders klas: L5B, Ouders klas: L6A, Ouders klas: L6B
Beste OudersDe vakantie is ten einde en de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar zijn volop aan de gang. Met de start van de bouwwerken en de herinrichting van de tijdelijke klassen zal het sowieso wat aanpassen zijn. 

Tijdens de vakantie zijn we met de politie, de gemeente, de aannemers en de projectmanager  gaan samen zitten om de situatie rond de school te bespreken. De veiligheid van de schoolomgeving stond hierbij centraal.


1. Verkeer rond de school

Parkstraat 
- Éénrichtingsverkeer en overdag enkel nog kort parkeren toegestaan. De rijrichting is vanuit de Kapelstraat. De school ligt dan aan uw rechterzijde. 
- Fietsen voor  de school blijft mogelijk. 

éénrichting.JPGKapelstraat bij de apotheek
- Deze straat wordt opnieuw een eenrichtingsstraat. Ingang van de straat bij de apotheek. Kort parkeren kan aan de rechterzijde van de straat. 
Let op, deze straat zal mogelijk pas éénrichting worden vanaf 11 september. Er is kans dat het midden volgende week al aangepast is.  

kapelstraat.JPG


2. Kleuters

Aangezien we de kleuterspeelplaats voorlopig niet meer gebruiken als toegangspoort, worden de kleuters achter de kinderopvang, aan de groene poort, afgezet. Wie vanaf de Parkstraat komt, neemt het pad tussen de Drossaerd en de werfhekken. Als uw kind een fietsje bij heeft, begeleid je je kind met de fiets naar de fietsenstalling die zich achteraan de turnzaal bevindt. 
De kleuters worden om 11.50 en 15.30 afgehaald aan de groene poort. 

kleuter.JPG


fietsenrek.JPG
fietsenrek kleuters


3. Lager

Voor het lager onderwijs verandert er weinig. Wat wel veranderd is, is de toegang via het zebrapad aan de Lindelsebaan. Er zal 's morgens (8.30-8.45) en 's middags (13.00-13.15) iemand staan om de kinderen te helpen oversteken. In plaats van rechtdoor het paadje in te rijden dienen de kinderen linksaf te slaan en via het fietspad naar de Kapelstraat bij de apotheek te rijden. Ze zetten hun fiets in de fietsenstalling bij het ksa-gebouw. (Gele lijn) We willen de poort aan de fietsenrekken voor de kleuters (achter de turnzaal) immers gesloten houden voor de veiligheid.
Om 11.55 en 15.45 verzamelen de kinderen aan de groene poort van de kleuters om onder begeleiding naar de Lindelsebaan te gaan waar ze worden overgezet. (blauwe pijl)

ochtend en middag.JPG


We hopen op deze manier de kinderen op een veilige manier naar school te laten gaan. 
Het kan zijn dat we in de loop van de dagen hier en daar moeten bijsturen. Dat wordt dan opnieuw meegedeeld.
Het werfverkeer zal hoofdzakelijk langs de Lindelsebaan en het stukje Parkstraat gebeuren. Er mag in principe geen werfverkeer rijden tijdens de start en het einde van de school. 


Leerkrachten en directie


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages