Gegevens aan bieb

0 views
Skip to first unread message

Dominiek Vanendert

unread,
Mar 19, 2024, 4:07:30 AMMar 19
to Ouders klas: K3A, Ouders klas: K3B, Ouders klas: L1A, Ouders klas: L1B, Ouders klas: L2A, Ouders klas: L2B, Ouders klas: L3A, Ouders klas: L3B, Ouders klas: L4A, Ouders klas: L4B, Ouders klas: L5A, Ouders klas: L5B, Ouders klas: L3C, Ouders klas: L4C, Ouders klas: L5C, Ouders klas: K3C, Ouders klas: L1C, Ouders klas: L2C
Beste OudersOnze school werkt samen met bibliotheek Pelt om het leesplezier te stimuleren en leesvaardigheid te versterken. Vanaf volgend schooljaar start de nieuwe werking van de bibliotheek. Als school gaan we met elke klas enkele keren op een schooljaar naar de bieb.

Elke leerling van de lagere school leent tijdens klassikale uitleningen in De Stroming (naam van de bieb) zelf materialen uit. Hiervoor ontvangt de leerling tijdens het eerste uitleenmoment gratis een lidkaart van de bib en een bibtasje.


Om de samenwerking vlot te laten verlopen, wil de school, in teken van deze samenwerking de volgende persoonsgegevens van de leerlingen delen met bibliotheek Pelt: naam en voornaam, geboortedatum, rijksregisternummer, adres, e-mailadres van de ouders en telefoonnummer van de ouders. 

Ouders ontvangen een bevestigingsmail nadat de inschrijving voltooid is.

Na inschrijving is de leerling gebonden aan het gebruikersreglement van bibliotheek Pelt. De leerling kan gedurende de hele lagereschoolloopbaan tot 20 materialen uitlenen voor een periode van 10 weken, die niet verlengbaar is. Er wordt geen telaatgeld/boete aangerekend indien deze termijn overschreden wordt. Leerling en ouders blijven verantwoordelijk voor het inleveren van de materialen in goede staat. Indien dit niet het geval is, zal de kost van de materialen door de bibliotheek aangerekend worden aan de ouders.

De leerling kan zowel tijdens de klassikale uitleenmomenten als in de vrije tijd materialen uitlenen. Via e-mail zal de bibliotheek inleverherinneringen sturen, sluitingsdata communiceren en relevante activiteiten onder de aandacht brengen.


Indien u bezwaren heeft dat wij deze gegevens aan de bieb bezorgen, kan u dit via mail melden voor 28 maart 2024. Er zal dan geen biebpasje aangemaakt worden. Met vriendelijke groeten

Leerkrachten en directie

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages