dev_setup install failed!

Showing 1-7 of 7 messages
dev_setup install failed! Aaron 7/12/12 11:12 PM
[2012-07-13T12:59:00+08:00] INFO: directory[/home/aaron/projects/.deployments/devbox/deploy/uaa-tomcat] owner changed to 1000
[2012-07-13T12:59:00+08:00] INFO: directory[/home/aaron/projects/.deployments/devbox/deploy/uaa-tomcat] group changed to 1000
[2012-07-13T12:59:00+08:00] INFO: Processing bash[Install Tomcat ] action run (tomcat::default line 24)
[2012-07-13T12:59:01+08:00] INFO: bash[Install Tomcat ] ran successfully
[2012-07-13T12:59:01+08:00] INFO: Processing template[uaa.yml] action create (uaa::default line 13)
[2012-07-13T12:59:01+08:00] INFO: template[uaa.yml] owner changed to 1000
[2012-07-13T12:59:01+08:00] INFO: template[uaa.yml] mode changed to 644
[2012-07-13T12:59:01+08:00] INFO: template[uaa.yml] updated content
[2012-07-13T12:59:01+08:00] INFO: Processing bash[Build and Deploy UAA] action run (uaa::default line 20)
[INFO] Scanning for projects...
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 0.179s
[INFO] Finished at: Fri Jul 13 12:59:03 CST 2012
[INFO] Final Memory: 2M/15M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] The goal you specified requires a project to execute but there is no POM in this directory (/home/aaron/projects/vcap/uaa). Please verify you invoked Maven from the correct directory. -> [Help 1]
[ERROR] 
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR] 
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following articles:
[ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MissingProjectException
[2012-07-13T12:59:03+08:00] ERROR: bash[Build and Deploy UAA] (uaa::default line 20) has had an error
[2012-07-13T12:59:03+08:00] ERROR: bash[Build and Deploy UAA] (/home/aaron/projects/vcap/dev_setup/cookbooks/uaa/recipes/default.rb:20:in `from_file') had an error:
bash[Build and Deploy UAA] (uaa::default line 20) had an error: Mixlib::ShellOut::ShellCommandFailed: Expected process to exit with [0], but received '1'
---- Begin output of "bash"  "/tmp/chef-script20120713-2777-shmq9t-0" ----
STDOUT: [INFO] Scanning for projects...
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 0.179s
[INFO] Finished at: Fri Jul 13 12:59:03 CST 2012
[INFO] Final Memory: 2M/15M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] The goal you specified requires a project to execute but there is no POM in this directory (/home/aaron/projects/vcap/uaa). Please verify you invoked Maven from the correct directory. -> [Help 1]
[ERROR] 
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR] 
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following articles:
[ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MissingProjectException
STDERR: cp: cannot stat `/home/aaron/projects/vcap/uaa/uaa/target/cloudfoundry-identity-uaa-*.war': No such file or directory
---- End output of "bash"  "/tmp/chef-script20120713-2777-shmq9t-0" ----
Ran "bash"  "/tmp/chef-script20120713-2777-shmq9t-0" returned 1
Re: [vcap-dev] dev_setup install failed! Rui Tang 7/12/12 11:19 PM
Hi guowei,

You can run "git submodule update --init" in vcap directory, then try to do dev_setup again.

Thanks
Tang Rui
Re: dev_setup install failed! 磊张 7/12/12 11:31 PM
git submodule update or reset to an older commit if your uaa repo is already the latest commit.

在 2012年7月13日星期五UTC+8下午2时12分00秒,guowei...@163.com写道:
Re: dev_setup install failed! Toriq Pria Digfora 10/9/12 8:44 PM
Dear All , I've did "git submodule update --init" , but the error still appear .
any other idea?
Re: dev_setup install failed! yangzif...@gmail.com 10/15/12 7:07 PM
Actually, My UAA installation also failed. so I didn't install UAA for my CF. hoho

在 2012年10月10日星期三UTC+8上午11时44分21秒,Toriq354写道:
Re: dev_setup install failed! gandalf.co...@gmail.com 10/16/12 1:11 AM
Il giorno martedì 16 ottobre 2012 04:07:21 UTC+2, (sconosciuto) ha scritto:
Actually, My UAA installation also failed. so I didn't install UAA for my CF. hoho

Isn't UAA mandatory?
What are the advantages on installing it? 
Re: [vcap-dev] Re: dev_setup install failed! Dale Olds 10/18/12 1:53 PM
The UAA provides user account management and OAuth2 support for cloudfoundry instances. It was evolved into the system some months ago, though there is still some backward compatibility code in the cloud controller. So it may be possible currently to run without the UAA, but that will change in the near future.

Besides issuing tokens used by the cloud controller, the user account and authentication services can provide SSO and delegated authorization capabilities for apps on your cloudfoundry instance. Please give it a look.

What failed in the UAA installation?

--Dale