Account Options

  1. Sign in
The old Google Groups will be going away soon.
Switch to the new Google Groups.
Google Groups Home
« Groups Home
dk . admin . netmisbrug
This is a Usenet group - learn more
Find or start a Google Group about netmisbrug.
Group info
Language: Danish
Group categories:
Region: Europe > Denmark
More group info »
Active older topics
12 new of 12 - Jul 4 2011
2 new of 2 - Feb 2 2011
10 new of 10 - Jan 31 2011
1 new of 1 - Jan 31 2011
8 new of 8 - Jan 30 2011
7 new of 7 - Jan 30 2011
5 new of 5 - Jan 8 2011
3 new of 3 - Nov 3 2010
2 new of 2 - Oct 11 2010
3 new of 3 - Sep 21 2010
Discussions
View:  Topic list, Topic summary Topics 1 - 10 of 5779  Older »
Description: Diskussion af netmisbrug (email, usenet etc.)
 

UK GIRLS VAGINA ................. 
  17 OLD GIRLS WITHOUT CLOTHS VISIT SITE AND CLICK SEARCH BOX ABOVE IMAGE AND WATCH VIDEOS. [link]
By Hot sex  - May 16 - 1 new of 1 message    

KATRINA WITHOUT CLOTHS 
  KATRINA WITHOUT CLOTHS VISIT SITE AND CLICK SEARCH BOX ABOVE IMAGE AND WATCH VIDEOS. [link]
By Hot Hot Hot  - May 11 - 1 new of 1 message    

statistico.dk 
  Jeg har fået besøg af en crawler fra statistico.dk. Angiveligt er det en crawler der samler information om danske domæner. Det lyder jo vældigt fornuftigt, men den har godt nok ikke en pæn adfærd: 46.4.130.28 - - [07/May/2012:08:18:56 +0200] "GET / HTTP/1.1" 200 1921 "-" "Statastico DK bot - Learn more at: statastico.dk/bot"... more »
By Anders Wegge Keller  - May 7 - 9 new of 9 messages    

Udbredt email 
  hvis du gerne vil have mange mails så skriv på jada...@hotmail.com så skal jeg nok fortælle dig hvordan du kan få millionvis af mails ;))
By news.tele.dk  - Apr 15 - 1 new of 1 message    

Få udbredt en mailadresse hurtigt (SPAM) 
  Rado skrev: ... ... Jo, de såkaldte phishing-kvoter. -- Bertel [link] [link]
By Bertel Lund Hansen  - Mar 25 - 1 new of 1 message    

Black-Hat SEO 
  Jeg har en wiki der lige er blevet spammet[1] med et par link til et dansk firma der reklamerer for SEO og online markedsføring. Den skyldige adresse er ifølge whois indisk: inetnum: 175.101.0.0 - 175.101.255.255 netname: EXCELLMEDIA-AS-AP country: IN Jeg synes ikke det er accebtabelt at et SEO firma bruger black-hat... more »
By Anders Wegge Keller  - Dec 17 2011 - 2 new of 2 messages    

Der er faldet dom over en fyr der misbrugte nettet 
  Hej alle Her er en engelsk artikel om en fyr der er blevet straffet med 18 ugers f ngsel for netchikane: [link]
By Bertel Lund Hansen  - Sep 14 2011 - 4 new of 4 messages    

Pia Kjærsgaard: Ekstreme muslimer er modbydelige 
  ...Hehe. Ingvar Kamprad rulez.
By Vidal  - Sep 9 2011 - 1 new of 1 message    

forsøg på phishing 
  Fik denne mail idag. Hopper folk virkelig på den slags? Det er fyldt med stavefejl, underlige formuleringer og linket man skal klikke på, fører til en side i Bangkok. <Quote-> From: TDC (serv...@tdc.com) Sent: Friday, July 08, 2011 1:23:36 PM To: clausfroe...@hotmail.com Hej, Denne e-mail blev sendt meddele Dem, at vi ikke kunne behandle din... more »
By Claus Frørup  - Jul 8 2011 - 2 new of 2 messages    

Indbrud hvad skal jeg gøre ?? 
  "Brian Vestergaard" skrev i meddelelsen ...RK udtrykte pr cist: ...Whatever.... ...Andre eksempler, eller er det bare noget du slynger ud??? ...Takker ;-)
By RK  - Jul 6 2011 - 2 new of 2 messages    

1 - 10 of 5779   « Newer | Older »

XML