Google Groups no longer supports new Usenet posts or subscriptions. Historical content remains viewable.
Dismiss

Hvor er mailen sendt fra - headertydning

19 views
Skip to first unread message

Kim Ludvigsen

unread,
Oct 2, 2008, 6:13:02 AM10/2/08
to
Jeg er lidt i tvivl, om jeg tolker nedenst�ende mails fra
Mailer-Demon korrekt. Er der tale om et Joe Job, eller er
computeren inficeret?

Som jeg forst�r det, s� er spammene fors�gt afsendt fra
solow.pil.dk, som min bekendte bruger bruger. Han har f�et
en lille h�ndfuld beskeder (5-10) hver dag de seneste dage -
langt fra som ved et normalt Joe Job. Jeg har maskeret min
bekendtes navn/mail-adresse med **** i nedenst�ende.

I den f�rste mail er denne header inkluderet som v�rende
den originale header i en besked fra modtagerens mailserver :
-------------------------------------------------------
niks...@nozar.es
#550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found ##

Encabezados de mensajes originales:

Received: from correo.nozar.es (172.16.2.21) by
hub02.nozar.local (10.0.99.22)
with Microsoft SMTP Server (TLS) id 8.1.278.0; Wed, 1 Oct
2008 14:16:57 +0200
Received: from mail160-wa4-R.bigfish.com (172.16.1.253) by
correo.nozar.es
(172.16.2.121) with Microsoft SMTP Server id 8.1.291.1;
Wed, 1 Oct 2008
14:21:12 +0200
Received: from mail160-wa4 (localhost.localdomain
[127.0.0.1]) by
mail160-wa4-R.bigfish.com (Postfix) with ESMTP id
2AC30D7951E for
<niks...@nozar.es>; Wed, 1 Oct 2008 12:21:12 +0000 (UTC)
X-BigFish: vps13(zcb8kz936eQ8c8ajzzzzz2dh6bh6di89ih34h62h)
X-Spam-TCS-SCL: 1:0
X-FB-SS: 5,
Received: by mail160-wa4 (MessageSwitch) id
1222863670649310_25583; Wed, 1
Oct 2008 12:21:10 +0000 (UCT)
Received: from solow.pil.dk (relay.pil.dk [195.41.47.164]) by
mail160-wa4.bigfish.com (Postfix) with ESMTP id
75E1FEF8061 for
<niks...@nozar.es>; Wed, 1 Oct 2008 12:21:10 +0000 (UTC)
Received: from **** (unknown [213.150.61.221]) by
solow.pil.dk (Postfix) with
ESMTPA id 60D4C1CC121 for <niks...@nozar.es>; Wed, 1 Oct
2008 14:21:09
+0200 (CEST)
From: ****
To: <niks...@nozar.es>
Subject:
=?Windows-1252?Q?Ikke_l=E6st:_Find_your_love_stick_gain_here.?=
Date: Wed, 1 Oct 2008 14:21:17 +0200
----------------------------------

I den nedenst�ende mail fra Mailer-Demon er den oprindelige
header ikke inkluderet, men ogs� her fremg�r det, at den
oprindelige afsender er solow.pil.dl:
-----------------------------------
Fra: postm...@faelce.com.br [mailto:postm...@faelce.com.br]
Sendt: 1. oktober 2008 14:23
Til: ****
Emne: Delivery Status Notification (Failure)

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

bas...@FAELCE.COM.BR


Reporting-MTA: dns;faelce18.faelce.com.br
Received-From-MTA: dns;solow.pil.dk
Arrival-Date: Wed, 1 Oct 2008 09:23:01 -0300

Original-Recipient: rfc822;bas...@FAELCE.COM.BR
Final-Recipient: rfc822;bas...@FAELCE.COM.BR
Action: failed
Status: 5.1.1
---------------------------------------------


Hvis det var et Joe Job, burde solow.pil.dk vel ikke fremg�
i mailene?

--
Mvh. Kim Ludvigsen
Nemmere, hurtigere og mere sikkert internet med Firefox.
http://kimludvigsen.dk

Dan Storm

unread,
Oct 2, 2008, 6:30:36 AM10/2/08
to
Kim Ludvigsen skrev:

> Jeg er lidt i tvivl, om jeg tolker nedenst�ende mails fra Mailer-Demon
> korrekt. Er der tale om et Joe Job, eller er computeren inficeret?

Det ligner mere email injection.

> Hvis det var et Joe Job, burde solow.pil.dk vel ikke fremg� i mailene?

Umiddelbart kunne det godt virke som om at der er en bot der sender ud
via din bekendtes hjemmeside, og n�r de mails bliver afvist bliver de
sendt tilbage til returnpath, som sandsynligvis sender den videre til
rette modtager, alts� din bekendte, via solow.pil.dk.


--
Dan Storm - storm at err0r dot dk / http://err0r.dk

Tro ikke brugerne vil g�re noget for at undg� dit killfilter
- S� vigtig er du heller ikke!

Kim Ludvigsen

unread,
Oct 2, 2008, 6:50:51 AM10/2/08
to
Dan Storm skrev:

> Kim Ludvigsen skrev:
>> Jeg er lidt i tvivl, om jeg tolker nedenst�ende mails fra Mailer-Demon
>> korrekt. Er der tale om et Joe Job, eller er computeren inficeret?
>
> Umiddelbart kunne det godt virke som om at der er en bot der sender ud
> via din bekendtes hjemmeside, og n�r de mails bliver afvist bliver de
> sendt tilbage til returnpath, som sandsynligvis sender den videre til
> rette modtager, alts� din bekendte, via solow.pil.dk.

Han har rent faktisk en form p� hjemmesiden, men den
maskerede mailadresse i det forrige indl�g er ikke den
mailadresse, som bruges i formularen. Formularen indeholder
et skjult felt (css), der ikke m� udfyldes, s� en bot ville
sandsynligvis ikke kunne sende fra siden. Og injection b�r
heller ikke v�re mulig. Desuden har hverken formularsiden
eller sendmail-scriptet har v�ret hentet i henhold til
statistikken (AWStats).

--
Mvh. Kim Ludvigsen
Fintun Windows XP med TweakUI.
http://kimludvigsen.dk

Kim Ludvigsen

unread,
Oct 2, 2008, 7:00:50 AM10/2/08
to
Kim Ludvigsen skrev:

> Dan Storm skrev:
>> Kim Ludvigsen skrev:
>>> Jeg er lidt i tvivl, om jeg tolker nedenst�ende mails fra
>>> Mailer-Demon korrekt. Er der tale om et Joe Job, eller er computeren
>>> inficeret?
>>
>> Umiddelbart kunne det godt virke som om at der er en bot der sender ud
>> via din bekendtes hjemmeside

> udfyldes, s� en bot ville sandsynligvis ikke kunne sende fra siden. Og

> injection b�r heller ikke v�re mulig. Desuden har hverken formularsiden
> eller sendmail-scriptet har v�ret hentet i henhold til statistikken
> (AWStats).

Ups! Efter at have omd�bt variablen til e-mail-feltet havde
jeg glemt at omd�be variablen i injectionstjekket. Det m� s�
v�re tale om en manuel spammer, hvordan han s� ellers har
undg�et at komme med i logfilen. Tak for hj�lpen!

--
Mvh. Kim Ludvigsen
Gratis antivirus med AVG AntiVirus.
http://kimludvigsen.dk

Peter Nicolaysen

unread,
Sep 18, 2010, 8:07:07 AM9/18/10
to
On Thu, 02 Oct 2008 12:13:02 +0200, Kim Ludvigsen
<use...@kimludvigsen.dk> wrote:
> Jeg er lidt i tvivl, om jeg tolker nedenst ende mails fra
> Mailer-Demon korrekt. Er der tale om et Joe Job, eller er

Det burde du vide efter, det der foregik I dk.helbred!
Hvor folk udgiver sig for at vaere mig og skriver
"Jeg er en roev med oere" og min udbyder smider min forbindelse , med
en beskyldning om at jeg tilsviner folk!
Tilsviningen blev skrevet fra Sunsite!(naa men jeg har overlevet
vaerre I 12m aar)

Sane
Peter

--
/Pnic

0 new messages