Ik heb vorig jaar via de actie van www.istnogvrij.be een domein geregistreerd bij www.registratie-domein.be, dewelke een lid van de Realroot groep blijkt te zijn. Opeens bleek dit niet meer te werken, waardoor ik aannam dat ik het moest verlengen. Een mailtje naar i...@registratie-domein.be haalde niks uit. Uiteindelijk heb ik het domein dan maar verlengd, en vorige week de 8 euro daarvoor betaald.
Het probleem is echter dat mijn domein zou moeten wijzen naar de externe DNS servers van mijn hosting, nl. dns.site5.com en dns2.site5.com. Dit werkte vroeger (heb ik ooit in kunnen stellen), maar nu niet meer. Ik heb heel wat aan de instellingen zitten prullen om het in orde te krijgen, zonder enig succes.
Nu zag ik net via een whois dat mijn domein (jozilla.be) in quarantaine status staat. Dit is waarschijnlijk de oorzaak dat het nog steeds niet werkt, waardoor ik al mijn instellingen onnodig heb zitten veranderen :-s
Is er nog iemand met slechte ervaringen met registratie-domein.be? Enig idee of je hier iemand voor kan bereiken, of dat je Realroot moet contacteren? Heb hun zelf ook al eens gemaild via hun contact form, maar ik kreeg geen reactie.
Via de (enorm ongebruiksvriendelijke) web interface van registratie-domein.be kan ik externe DNS servers opgeven, maar het vreemde is dat hij 2 domein names vraagt als input.
Een screenshot van de UI en ingevulde waarden (nameserver en IP van de nameserver) is te vinden op:
>Is er nog iemand met slechte ervaringen met registratie-domein.be? Enig >idee of je hier iemand voor kan bereiken, of dat je Realroot moet >contacteren? Heb hun zelf ook al eens gemaild via hun contact form, >maar ik kreeg geen reactie.
Kijk eens naar het domein bij dns... Dom dom dom dom... Is van cheapass/zattevrienden. Als er nu ergens iets fout loopt dan is het wel bij cheapass/zattevrienden/realroot. Dit bedrijf is enorm klantonvriendelijk, antwoord NOOIT op mails, tenzij het hun problemen zal opleveren, of geld. Support niet dus.
Ga naar een andere registrar, en betaal daar veel geld om uw domein uit quarantaine te halen of registreer het domein asap als het uit quarantaine komt. Die 8 euro ben je kwijt bij deze mensen. Ik noem hen oplichters eerste klasse.
Ik heb zelf een domein en hosting bij cheapass gehad. Ik kon mijn dns servers niet wijzigen, mijn hosting lag meer uit dan wat anders, en heb heel mijn boeltje verhuisd naar iemand die wat meer vraagt, maar wel antwoord als ik mail.
Mijn vriend heeft hetzelfde voor, die registreerde ettelijke domeinen bij cheapass en hosting op een ander en dat ging goed, tot zijn jaar om was. Zonder pardon al zijn domeinen in quarantaine, ettelijke mails gestuurd dat hij ze wel degelijk wilde betalen, maar nooit antwoord.
Hoop er maar niet te veel op. Zoek maar eens wie de baas is achter realroot en je ogen zullen opengaan...
> >Is er nog iemand met slechte ervaringen met registratie-domein.be? Enig > >idee of je hier iemand voor kan bereiken, of dat je Realroot moet > >contacteren? Heb hun zelf ook al eens gemaild via hun contact form, > >maar ik kreeg geen reactie.Kijk eens naar het domein bij dns... Dom dom dom dom... Is van > cheapass/zattevrienden. Als er nu ergens iets fout loopt dan is het wel bij > cheapass/zattevrienden/realroot. Dit bedrijf is enorm klantonvriendelijk, > antwoord NOOIT op mails, tenzij het hun problemen zal opleveren, of geld. > Support niet dus.
> Ga naar een andere registrar, en betaal daar veel geld om uw domein uit > quarantaine te halen of registreer het domein asap als het uit quarantaine > komt. Die 8 euro ben je kwijt bij deze mensen. Ik noem hen oplichters eerste > klasse.
> Ik heb zelf een domein en hosting bij cheapass gehad. Ik kon mijn dns > servers niet wijzigen, mijn hosting lag meer uit dan wat anders, en heb heel > mijn boeltje verhuisd naar iemand die wat meer vraagt, maar wel antwoord als > ik mail.
Als je weet hebt van een goede registrar voor .be domeinen, mag je me dat altijd laten weten :-)
> Mijn vriend heeft hetzelfde voor, die registreerde ettelijke domeinen bij > cheapass en hosting op een ander en dat ging goed, tot zijn jaar om was. > Zonder pardon al zijn domeinen in quarantaine, ettelijke mails gestuurd dat > hij ze wel degelijk wilde betalen, maar nooit antwoord.
Heb nu uiteindelijk nog eens 4 euro extra betaald om het domein uit quarantaine te halen, waar ik weeral geen reactie op kreeg. Heb een persoonlijk e-mailadres van één van de werknemers van realroot gekregen, maar daar wordt ook niet op mijn mails gereageerd. Normaal gezien zou het vrijdag wel in orde zijn.
Valse hoop blijkbaar :-s
> Hoop er maar niet te veel op. Zoek maar eens wie de baas is achter realroot > en je ogen zullen opengaan...
Heb wel ergens foto's van een kapotte BMW gezien :-) En dit artikel verraadt ook weinig goeds...
On 16 jan, 14:01, StriKe <strike_use...@internetfreakz.be.invalid> wrote:
> > Als je weet hebt van een goede registrar voor .be domeinen, mag je me > > dat altijd laten weten :-)Alle bedrijven die de DNS ethic code ondertekend hebben mogen 'min of > meer' als betrouwbaar bestempeld worden denk ik ;) > Om er een paar te noemen:
> Ik heb vorig jaar via de actie vanwww.istnogvrij.beeen domein > geregistreerd bijwww.registratie-domein.be, dewelke een lid van de > Realroot groep blijkt te zijn. Opeens bleek dit niet meer te werken, > waardoor ik aannam dat ik het moest verlengen. Een mailtje naar > i...@registratie-domein.be haalde niks uit. Uiteindelijk heb ik het > domein dan maar verlengd, en vorige week de 8 euro daarvoor betaald.
> Het probleem is echter dat mijn domein zou moeten wijzen naar de > externe DNS servers van mijn hosting, nl. dns.site5.com en > dns2.site5.com. Dit werkte vroeger (heb ik ooit in kunnen stellen), > maar nu niet meer. Ik heb heel wat aan de instellingen zitten prullen > om het in orde te krijgen, zonder enig succes.
> Nu zag ik net via een whois dat mijn domein (jozilla.be) in quarantaine > status staat. Dit is waarschijnlijk de oorzaak dat het nog steeds niet > werkt, waardoor ik al mijn instellingen onnodig heb zitten veranderen > :-s
> Is er nog iemand met slechte ervaringen met registratie-domein.be? Enig > idee of je hier iemand voor kan bereiken, of dat je Realroot moet > contacteren? Heb hun zelf ook al eens gemaild via hun contact form, > maar ik kreeg geen reactie.
> Via de (enorm ongebruiksvriendelijke) web interface van > registratie-domein.be kan ik externe DNS servers opgeven, maar het > vreemde is dat hij 2 domein names vraagt als input.
> Een screenshot van de UI en ingevulde waarden (nameserver en IP van de > nameserver) is te vinden op:
Ik heb net mijn domein, ook bij deze site verlegt, 8€ betaalt maar na 4 dagen forward hij mijn domein nog steeds niet naar m'n website (ik gebruik Frame forwarding) Is jou probleem ondertussen al wel opgelost? Hoe kan je de verandwoordelijken bereiken? want ik zou hen graag hier eens over iets vragen, ik heb tenslotte 8€ betaald en niets is gebeurd.